2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@maliyeciece 70 le kapatan yerler olacak
-
@maliyeciece guyda da öyle dedik. 78 tane il var illaki gözden kaçan iller olur dedik. Kontenjanı dolmayan yerler olur dedik. Maalesef olmadı. Muhtemelen 5 il tercihinden kaynaklı. Herkes istediği yeri de yazdı, yaşadığı yeri de çevresini de.
-
@scofieldmustafa duy da çok sürpriz olacak canlar çok yanacak maalesef
-
@city-of-justice hocam siz beş parasızlık nedir bilir misiniz?? 26 27 28 29 yaşlara gelmiş insanlarız hali hazırda hepimiz gittik üniversitede dirsek çürüttük şuan başkalarının (aile vs) vereceği paraya bakar durumdayız !!! En kötü meslek işsizlikten iyidir . Lütfen meslekle ilgili kendi özel düşüncenizi tercihinizi kendinize saklayın
-
@scofieldmustafa haklısın
-
@scofieldmustafa guy ile kıyas kabul görmez, bu durum çok başka. Öyle ki, tercih yaparken mantık aramamak en mantıklısı
-
@sokrates12, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@kamuadayı Yanlış anlaşılmayi kendi adima istemem hocam , elbette basvurmak ve istediginiz yer için uğraşmak en doğal hakkınız. İnsanlar bu süreçte daha hassas olabiliyorlar bundan dolayı siz buradaki insanlarıda anlamaya calışın.Sizin yakınen yazilarinizi takip ettiğim ve halkbankası surecinde bende olduğum için şasırmiştım. Hakkımizda hayirlisi olsun , her şey gönlümüzce olsun.
Bildiğim kadarıyla zaten kurumiçine giren kişilerin bir çoğu vhki onlarda merkez de çalışıyor. Taşra'nın açılması ile kurumiçi sınavının alakasını anlayamadım desem
-
İsteseler aslında guy sürecini tamamlayıp bunun başvurusunu öyle alırlar. Tertemiz olur. Çok da iyi olur.
-
@okitov ben de anlamadım açıkçası bilen arkadaşlar varsa öğrenelim.Yanlış anlaşılmasın kurumiçini savunmuyorum puanım 78.5 büyük ihtimal gelmez zaten.
-
@strtmn evet öyle maalesef. El mecbur mantıksız tercihler yapacağız girmek için. Bu durumda mantıklı tercih yapan 75 ler belki sözlüye girecek 85 ler kalacak. Hadi bakalım.
-
@onuktekin Benim de aklımdan geçiyor o hocam. Anormal bir süreç yürümezse guy için en az 2 aylık bir zaman var arada az değil aslında.
-
@onuktekin hocam baktığımızda mülakat tarihi yazmıyor(yada ben mi göremedim) bu düşüncede olma ihtimalleri olabilir diye düşündüm bende
-
@hayat999 aynı anda bu düşünceyi dile getirmek güzel oldu
-
@crowdingout evet saniye farkıyla
-
@crowdingout yani aslında vmy süreci de var. Süreç çabuk işlerse kıyak olur. Şahsen guy ya da vmy olsa başvuru yapmam buna. Hatta bu durumda olanların %99 u başvuru yapmaz.
-
@hayat999 @crowdingout ikinizi badi ilan ediyorum dostlar.
Artık birbirinizden sorumlusunuz. İyi durumlarda ikinize de artı oy verilcek. Biriniz atılacak bir şey yapınca ikiniz de atılacaksınız -
-
1000 kişilik GUY ilanının yazılı sınavını puanım 75 olduğu için 1-1.5 puanlarla kaçırdım. Bu ilandan da pek umudum yok açıkçası. İl tercih sayısının bir olması, başvurular başlayana kadar en azından bir kısım adayın istihdam olmuş olacağı vs. gibi görüşlere saygım var, önceki yorumları da okudum ama umarım yanılıyorumdur ve nispeten düşük kapatır bu sefer. En azından 75 civarı puanlarda olan arkadaşlarda benim gibi bu süreçte en azından bir kez daha bir fırsatı kaçırmış olmaz.
-
@botan01 kesinlikle bu mal müdürlüğüne yapılan alınların kurumiçiyle alakası olduğunu düşünmüyorum zira yaşadığım şehirde kadro açılan bir mal müdürlüğünü ziyaret ettim ve maş müdürüyle beraber çalışan bir kişi vardı şayet ilçelerin çoğunda durum böyleyse demekki ihtiyac vardı ve asla yanlış anlaşılmak istemem kurumiçine karşı biriyim ama gittiğim bir ilçede durum bunan ibaretti ben şahsen açılan ilçelerden şikayetçi değilim zira seçme lüksümüz olduğunu düşünmüyorum fakat bu duy ilanı kesinlikle ya beş il tercihi olmalıydı yada Önce mülakat sonra il terchi olacaktı inşallah puanlarda çok çarpıklık olmazda yüksek puanlıların canı yanmaz tek dileğim bu
-
@poncik 1800 kişilik ihtiyac varken kurumici 1500 biz 300 kisi kadro aldik. Gelen ilanda ilcelerden bahsetmemize gerek yok. Net bi şekilde kötü etkiledi kurumici bu ilani maalesef.