2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@semihylc bir de diyorlardı ya kurum içi sizi etkilemez rahat olun diye . Öyle güzel etkiliyor ki bizi hem de nasıl güzel etkiliyor !
-
@mathilda etkilemez diyenler içimizdeki Truva atları
-
@semihylc etkilemedi sayı olarak ama çalışacak alan bırakmadılar.Yoksa eski duy alımı gibi olsa 300 kişi süper olurdu.
-
@urfaspor63 hocam münferit durumları tenzih ediyorum elbette ama sanki sırf puan yükselsin milletin önüne bir taş koyma durumu da oluyor gibi. Üst kadroları hedeflemek güzel bir şey iyi puanı olup da istediği tüm kadrolara insanlar basvursunlar bu normal bir durum, fakat aynı koşullara sahip kadrolara başvuru pek kulağa hoş gelmiyor yine de herkes istediği yere başvurmakta özgür bir şey diyemeyiz herkesin kendi tasarrufu
-
ya şu halkbankı kazanmışsınız diyen arkadaşlar.. çok şey söylerim de ekmeğinize bakın ya. göreve başlayıp bırakmıyorum 1 ay sonra. gitmezsem yedek alacaklar çok isteyen bu işi ihtiyacı olan biri girecek belki. ben girsem illaki bırakıcam bu işi.
1 yılımı verip 90 lı puanlar almışım sen istiyorsun diye direkt gidecek miyim oraya. hangi yetki ile insanların kararlarını yargılıyorsunuz?? -
@kamuadayı hocam tamam bizde 90 aldik her seferinde niye bunu gözümüze sokuyon sadece hanı hiç işiniz yokmuş gbi telaş yapmayin bi 3 ay önceki halinizi düşünün biri işi varken dhaa düşük ise başvurunca sizde hanı niye başvuruyorsun dersin kötü bisey yoknkimsenin ekmeğinde benim gozum yok
-
@adanali01
kimseye birşey sokmuyorum kardeşim ekmeğine bak. adam niye gitmiyorsun diyor sebebi emek vermişim puanımı almışım. onun için söylüyoruz.
işi bırakınca ödeyeceğim tazminatı ödeyecek misin birader? gel bana senet imzala vereceğin diye gideyim halkbanka. sen nerden biliyorsun benim hayat şartlarımı.
etiketleme beni daha ağır konuşurum.. yoluna git adanalı biraderim. -
@kamuadayı Halkbank sonuçları guy basvurulari bitmeden açıklansın guya başvurucak adaylar için yer açilsın diye hamaset yapılmasına gerek yoktu hocam. Ayni süreci her birimiz yasiyoruz daha atandiginiz kurumun calisma kosullarini bile görmeden bu ilan için ankara gelir mi gelmez mi muhabbeti hoş degil. Biraz üzerinize gelsek işsiz durumda olan bizlerden daha fazla strese girersiniz il gelir mi gelmez mi konusunda.
-
@adanali01 hocam bu arkadaşı geçenlerde engelledim kafam rahat ne yazıyor ediyor görmüyorum sanada tavsiye ederim
-
İstanbulu parselleyecek 12 kişi bir el sallasada bize gelirmi diye görsek
-
@ynsss4 iyi yapmışsınız .:)
-
@bulut25 ben 11 arkadaşım 90 üzeri puanlarla istanbul yazıyoruz
-
@sokrates12
ya 2 tane şube müdürü 1 müfettişle konuştum. merak etmeyin kafamıza göre vermiyoruz araştırarak veriyoruz kararımızı. çok iyi biliyorum şartları. görmeme gerek yok. adamlardaki mantığa bak ya. şu forumda bir kişiye sert çıkmışlığım yok şu muhabbette sinirlendim gerçekten. kimseye sormam hayatımda vereceğim kararı. kaldı ki kimsenin hakkına girmiyorken -
@kamuadayı boşver dostum sen. Vicdanın rahatsa istediğini yapabilirsin emeğin var ortada sırf düşük puanlılar başvuru yapsın diye böyle birşeyi adalet misali kesilen arkadaşlarda yapmaz merak etme başvurunu yap nasipse zaten olur nasip değilse de yapcak bir şey yok.
-
@sdu_ank bak ne düşük puanı 90 puanım var benimde istiyorsanız atim sadece geçen snee biri vardı biz ilgoce girdik çocuk her sayfada 85 doğruya gelirmi gelirmi 85 doğruya bende ccga moral veryrm evet gelir diye meğerse çocuk ta sgk çalışıyormuş onun gibi isteyen istediğini bavsursun sadece insanları biraz anlayın ıssız olani yoksa çokta umrumda degil yani orayı kazanmış bunu yapmis
-
@adanali01 kardeş adam halkbankı kazanmış guy kazansa böyle bişey söyleseniz haklısınız adam halkbankla guy duy aynı statüde değil bir kere memur değilsin daha ötesi var mı ayrıca verdiğin örnekteki çocuk tam bir karektersizmiş nokta.
-
@kartalyürekli O bile kurtarmayabilir hocam
-
@sdu_ank
ya hocam tartışmaya girmem normalde de. boş boş konuşmuşlar canımı sıktılar. şu forumda tek kişiyle tartışmadım şuana kadar.
ben halkbanka öylesine girdim soruları göreyim ösym sorar alanda diye. şansımıza baraj kalktı müşakata kaldık. gitmesek bu seferde bak mülakata gitmiyor dicekler. mülakat tecrübem olsun diye namusum üzerine yemin ediyorum sıfır referansla gittim. kabul edildik. çok enteresan gelişti süreç. ben şimdi gitsem 2 ay sonra istifa etsem daha mı iyi. yedekte bekleyen bu işi yıllarca yapacak ihtiyacı olan adam var belki. benim yerime onu alsınlar. asıl hak gözetmek böyle olur. hiçbir şey sormadan süreci bilmeden ahkam kesiyorlar. iibf caiması için güzel planlarım vardı ama bunlara değmez ya. kafalara baksana. tam bir linç askerleri.
adam gibi fikrini belirtse sorsa sebeplerini açıklarım kardeşim. eleştiriye de açığım. gelmiş bana puanını gözüme sokuyorsun diyor biri. şimdi çok şey derim bu lafa da.
neyse daha fazla konuşmayacağım bu konuda. duya da başvuracağım ayrıca.
sağduyunuz için teşekkür ediyorum. -
@kamuadayı senin için dolmuş biraderim kendini rahatlatmak için yazmışsın birşeyler yalnız benimle ağır konusmak senin haddin degil
-
@adanali01
hocam benim hakkımda böyle lafları süreci hayatımı bilmeden eden adamla başka türlü de konuşurum da yeri değil burası. hayır adanalı arkadaşlarım da var gayet düzgün adamlar.
yoluna bak birader muhattap olma benimle..