2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Merhaba dostlar.
- Öncelikle hayırlı olsun ilan.
Bir süre evvel bahsettiğim üzere yönetmelik hükümleri uygulandı ve yalnızca sözlü sınavla alım yapılacak. Bunun yanında tabi ki önemli bir sorun da GUY'da terk edilen tek il sisteminin buraya getirilmiş olması. - Bu konu bence oldukça önemli. Çünkü Gelir Uzman Yrd. alımlarındaki haksızlığı yıllarca vurgulayarak kaldırılmasını sağladığımız sistemle yeniden burada karşılaşmak hoş olmadı.
Sn Bakanımız Lutfi Elvan ile konuya daha da vakıf olan Sn Nureddin Nebati'ye ses duyurmak lazım. - Tek il tercihi sistemi ile değil Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımının genel kadroya başvuru şeklinde yapılmasını talep etmek gerek. Yoksa eski GUY alımlarında olduğu gibi yine çok can yanacak. Bu konu üzerinde durmanızı öneriyorum dostlar.
- Bir diğer beni rahatsız eden konu ise alım yapılan birimler. Evet itirazımız yok,ülkemizin her yeri bizim. Devletimizin her teşkilat birimi görev yeri. Ama 1500 kişilik kurum içi GU ve DU alımlarının olduğu dönemde açıktan alıma GUY ve DUY'da tamamen ilçe verilmesi tesadüf mü?
- Bence değil. Kurum içi hazırlığında olanlar illerin merkezlerine kayacaklar, genç dostlarımız ise uzak yörelere görevlendirecekler gibi geliyor bana. Bu çifte standarttan ise oldukça huzursuzluk duyuyorum. Kurum içinin haksızlık ağırlığını katmerliyor bu durum maalesef.
- Alıma nasıl başvur yapılacağına dair bir rehber hazırlayacağım dostlar. Yeni sisteme dair her şeyi ele alacağım. Onu ayrıca yayımlarım. İlana dair durumlar bu şekilde.
Dilerim hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bahtlarınız açık olsun.
ALINTI TWİTTER: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto )
- Öncelikle hayırlı olsun ilan.
-
Şaka falan mı bu arkadaşlar 90 puanla dışarda kalan olacak bakın görürsünüz
-
@kamuadayı hocam sen uzman oldun daha ne telaş ediyon
-
@müspetmenfi hiç adil değil bence kumar oynuaz yine kaybeden biz olmayız insallh
-
@city-of-justice Boşa uğraşma kardeşim vazgeçiremeyeceksin,mal müdürlüğünde mal olmaya razıyım çaresizliğimizi anlıyo musun?
-
Guy mülakat süreci bitip şu ilana başvuru alınırsa ancak o zaman biraz adalet sağlanır.
-
Lak lak yapmak yerine acilen etkinlikler yapılmalı ve bu ilan düzeltilmeli.
-
Hadiii başa sardık , hangi il? Kaç kapatır? Falanlar filanlar yine başlıcaz
-
@urfaspor63 acil yazılı sınav gelmeli.
-
@keynesyenizm hocam yazılı gelse nolcak iller belli sayılar belli
-
Yazılı sınav yok,tek il tercihi var,kurumiçinden arta kalan ücra noktalar.. ama o kadar ihtiyacımı var ki yine de seviniyorum.. keşke diğer alımlar sonucunda gelseydi ilan.. yine de hayırlı olsun ne diyelim.
-
Merhaba dostlar.
İlan geldi ama nasıl geldi?
Yönetmelik değişikliği ne yazık ki öngördüğümüz üzere boşuna değilmiş. 4 katı ve sözlü mülakat geldi. Bölüm ayrımına ise gidilmedi. Tek iyi yanı bu. 300 kişilik kadro korundu ama tek il tercihi getirildi. Nerden baksak elimizde kalıyor ne yazık ki.https://www.tercihiniyap.net/ilan/defterdarlik-uzman-yardimciligi-duy-alim-ilani-2020-h11662.html
İlana yeniden göz atmak isteyen dostlar için yeniden bırakayım.
Bununla birlikte başvuruya dair de bir çalışma hazırlayacağım. Umarım gönlünüzce olur dostlar sonuç. -
Halkbank’tan olumlu sonuç alanları hala böyle başlıklarda görüyorum ya gerçekten çok üzücü ve çok bencilce.
İşe başlamışsındır, işi görmüşsündür, mutsuzsundur başka yerler kovalarsın onu anlarım. Ama daha açıklanalı kaç gün oldu? Bu nasıl bir bencillik, pes doğrusu. -
Arkadaşlar defterdarlık için bir öngörüm yok. 83 e çok yakın bir puanım var . Şansım var mı sizce ve hangi iller düşer ?
-
@mulkiyelii imzami atıyorum. mulakattan elenen biri olarak.
-
@mulkiyelii adamın memleketi Ankaradır ve Ankara istiyordur belki?
-
Bakanlık mesaj verio, ilan içerikleriyle. Acaba ne demek istiyor
-
@hayat999 hocam o kadar kısa sürede tüç süreç nasıl sonuclanmıs olacak. (Keşke öyle olsa)
-
@su28a hocam bence tamamen tercihe bagli bu durum gelmez diyemem ben tamamiyle loto gibi bir ilan
-
@uvyx hocam bahsettiğimiz kişiler olumlu oldugu vakit asla uğrasmayacağım diyen kişiler boşa atıp tutmuyoruz. aylarca halkbank iletisinde yatıp kalktık. yoksa kimseye sözümüz yook.