2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@strtmn inşallah hocam yaa 80 i görür.
-
@su28a kardeşim bu beklentiden ziyade mantıken, 7000 kişi. Şöyle bir düşün
-
@strtmn Böylece 95 tezi de kilisenin kapısına bu iletiyle asılmış oldu
-
@strtmn hocam 20 katı gelirse 77 ye düşer şimdiden söyleyim
-
@müspetmenfi geçmiş zamanlarda p31 dışında mesela p34'ten falan da alım yapmış mı acaba, uluslararası ilişkiler puanı, eski bir ilan ve ben de yeni mezunum pek bir bilgim yok açıkçası.
-
@müspetmenfi inşallah 20 katı yazılı gelirde benim gibi guydan elenen gariban, çaresiz, işsiz, zavallılar da sınav görmüş oluruz.
-
@ozge91 Sınav yüksek ihtimal sadece sözlü aşaması, sayıyı da 350 olarak revize olarak duydum. Maliye için ilk olur yaşanırsa, bekleyip görelim...
-
@cons3693 bende sözlü diye duydum ama dogrumu bilmiyorum
-
@cons3693 Ben demiştim demek istemiyorum ama haklı çıkmaktan ziyade analizlerimin birebir tutuyor olmasi çok sevindirici. Ya akıl var mantık var yazılı sınav olsaydı ne diye 300'den 350'ye çıkartsınlar ki dimi arkadaşlar. Yazılı sınav olsaydı 300 kişinin 10 katını çağırırsın yapar geçersin sınavını bunun için kontenjan artırmaya gerek yok. Şu an kontenjan 350'ye çıktıysa bu iş sadece mülakat ile alım olacağını çok defa dedim. Sadece mülakat ile alımda sınav yönetmeliğindeki bölümlerin puan türlerini baz alırlar. Yüksek ihtimal p17, p23, p31, p48 v.b puan türleri ile alıma çıkılır. Hayırlı olsun herkese
-
@city-of-justice hocam sadece sözlü mülakat ve puan türleride sizin dediğiniz gibi olursa taban puan kaça düşer tahminde bulunabilirmisiniz
-
@mc61 SGK alımı gibi düşünürsek 4-5 puan türünde 85 86 görür diye düşünüyorum.
-
@mc61 350×4= 1400 kişi mülakata çağrılırsa ve sınav yönetmeliğindeki bölümler dikkate alınarak puan türleri ile çıkıldığında en iyimser tabloda 85 aşağısı çok zor olarak görüyorum. Aynı SGK denetmen yard. ve HMUY gibi çoklu puan türleri ile alıma çıkar ve herkes en yüksek olduğu yerden başvuru yapar yani bölüm bazlı olmaz. p17, p23, p31, p48 sınav yönetmeliğindeki bölümlerin en çok tercih edilen puan türleri..Kıssadan hisse 85 puan aşağısı zor görüyorum.
-
@city-of-justice bu kadar az kontenjanlar oldukça bu puanlar düşmez gibi guy alimindan sonra olursa değişebilir tabiki.
-
@jeffbezos Korona virüsünün tüm dünyayı yeniden esir aldığı ve ilk defa Türkiye'de gerçek rakamların paylaşıldığı bir ortamda bana göre de en önemlisi Bakanlığın 5 yıl gibi uzun süreden beri açmadığı sınav olan Defterdarlık Uzman Yard. sınavını daha fazla uzatamaz. Çünkü 1 ay erteleyeyim dersen bu sınavın ertelenme süresi ucu açık olmakla beraber en az 6 ay uzatırsın. Hiçkimsenin bu kadar uzun süre belirsizlikle bekleyeceğini düşünmüyorum. Benim aldığım bilgiler ve diğer arkadaşların aldığı bilgiler bakıldığında bu iş bitmiş yakın zamanda sadece mülakat ile alım için ilana çıkılacağı aşikar artık. 1-2 haftaya ilan gelir çünkü daha fazla uzatılacak bir şey kalmadı çünkü şu an Bakanlığın açmadığı tek sınav Duy kaldı.
-
@city-of-justice hocam hmuy da p43 de eklenmişti burada da olabilir . Herhalde bu ilan bir ilk olacak.
-
@jeffbezos Kardeşim Guy alımına bel bağlama. Guy kazananlar olası Duy sınavını başvurmazlar diye düşünce ancak bebek saflığı olur. Duy bir kere Guy'dan birkaç gömlek üstün. Denetim yetkili Duy olmak mı daha iyi yoksa düz memuriyetin laciverti olan Guy olmak mı daha iyi. Şu an ciddi işsizlikte seçim şansı yok ama Guy olanlar da Duy sınavına başvurur kardeşim puanlar düşecek diye bekleme hiçbir zaman.
-
@city-of-justice benim bildiğim kadarıyla aynı ek gostergedeler 2200 bu yüzden guy olan biri duy a giremez diye duydum ama yanlış mıdır? Ona dayanarak yazmıştım esasen
-
@jeffbezos Ek göstergeyle sınav girmenin arasında bağlantı kuramadım. Öyle bir şey yok. Guy olan vmy v.b sınavlara girebiliyorsa rahatlıkla Duy sınavına da girebilir bi kere eşyanın tabiatına aykırı.
-
@city-of-justice hocam girersin sınava da guy olarak atanan biri duy a tekrar geçiş yapamaz diye duymuştum tabiki de her söylenene inanmamak lazım. Guy olan biri vmy olur sayıştaya geçer elbette yalnızca aynı haklara sahip olduğun yere geçemez demişlerdi yanlış da olabilir.
-
@jeffbezos murat guzelli hocamızın canlı yayınında söylemişti şimdi aklıma geldi