2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@estergon-kalesi ankara için 19 kişilik kontenjanın 4 katı 76 kişinin olduğunu düşünürsek istanbulun çok çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum . Bir de her iki üç ilden birer ikişer kişi yüksek puanlı ve kendi memleketlerini yazma ihtimali de var . Dolayısıya istanbul 90-92 bandında kalır bence
-
Arkadaşlar ilanı göremiyoruz.Kaldırıldı mı ?
-
@bytul Baktım ben de göremedim ama kaldırılsa ya da iptal edilse ilan edilir diye düşünüyorum.
-
-
İlan duruyor arkadaşlar. Bulamayanlar için, tüm ilanlar sayfa 5'te.
-
@strtmn ilan duruyormuş hayallerim yıkıldı.
-
@mk-ank Eyvallah sağ olasın
-
@strtmn tek defans oyuncusu benim :woman-facepalming: anca şimdilik dursun bakalım ilan yerinde inşlh before- after olur. takipteyim.
-
İlanla ilgili bir revize olmayacak sanırım olsa şimdiye olurdu
-
@karar halı saha maçlarında geri gelmemek ️toplumsal olarak en ilerici olduğumuz konu sanki, belirtmek istedim. İyi günler:)
-
@esbk-1 şöyle hocam yanlışsam düzeltilsin. 28 kasımda ilan geldi ben dilekçeyi 30 kasımda verdim. şimdi ben dilekçe verdim diye hop hemen değişmicek ki zaten başvurular 18 29 ocakta. daha var . dilekçe başkanların önünde haberim yok diyemezler, yazılı evrak . şimdi revize olursa komisyon karar verirse bakan onayına çıkacak sonra ilan edilcek. bilgim bu benim . taşra kadrosu dedim ama merkezi görüyorsunuz halini herkesin dikkate alması gerekirken malesef süreçler dahada uzuyor ben peşini bırakmıcam bu işin @strtmn oyna devam süper lig varken halı maçı .
-
@karar hocam ne için dilekçe yazmıştınız
-
@sipahi tek il tercihinden vazgeçilmesi 1200 adayın doğrudan çağrılması sağlanmazsa en az 5 il tercihi verilmesini.
-
@karar Nasıl yaptın hocam ben de dilekçe yazıp gönderiyim il sırasını ne kadar artırırsak iyidir
-
Herkes yine bi şeyleri kendi işine geldiği şekilde değiştirme peşinde.
5 il tercihi olursa 91-92 puan altının düzgün bir şehre gitme ihtimali ve 86-87 puan altının ise de herhangi bir şehre gitme umudu kalmaz bunu hesaba katın da yine de siz bilirsiniz.
5 il tercihli 5000 kişilik tek puan türlü guydan çıkarım yaparsanız, iki puan türlü 1200 kişilik bu ilanın 5 il tercihi ile böyle olacağı ortaya çıkıyor zaten.
90 üstü adam bunu ister tabi kendisi için ancak bu puanın altında arkadaşlar varsa bunu isteyen ne istediğine dikkat etsin.
-
@düdüklütencere sence hocam 90 üstü adamin girememesi 70 alan adamin girmesi demi hakkaniyetli olur
-
@adanali01 dahami
-
@düdüklütencere iki puan türü olması puanları yükseltirmi kayda değer?
-
@adanali01
yok son cümlemde belirttim zaten, ben sadece 85 puan altında olup da ne istediğinin farkında olmayan varsa diye bi yorumda bulundum o kadar.bir de
yds şartlı bir ilan geliyor, adam bu ilanın alım kriterlerine donanımım uymuyor demek yerine yds kalksın diye itiraz ediyor
5 il tercihli bir ilan geliyor bu sefer bi başkası çıkıp offf ya puanlar çok yüksek kapatıcak diyor
tek il tercihli bir ilan geliyor bir başkası offf çok kişi canı yanacak diyorsonu yok yani.
-
@gürkan35 ben kalem müdürlüğüne yazdım ilk yazdığımda gözüm yüksekte neyse personel genel müd yazarsan çabuk ulaşır dediler. konusu bahsettiğim gibi bazı iller yüksek kapatacak bazı iller düşük kalacağından bahsettim vs.
21.yy tek il nedir ? amaçsız bir ilan revize şart . bunu yazmadım tabi ama benim avantajım dilekçemi komisyon üyelerinin okumuş olması okurken de seyrettim . bakan sekreteri de almıştı oda söyleyecekti .
takdir olunanı hep birlikte göreceğiz ama bu haliyle ben ilanı kabul edemem .
özelleştirme 95.5 iyi kapatmış yine bunda 2-3 adet 4 kat yazarken bile sinirleniyorum. umarım yanlıştan dönülür.