2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Basvuru lar baslamadan ilanda bir düzenleme olur umarım yoksa coğu kişinin canı yanacak
-
Bu ilan revize edilmelidir.Pazartesi kurumu arama mesaisine başlayalım.Yoksa il kapatma puanlarında üzücü bir sonuç ortaya çıkacağı aşikar.
-
@zenginmemur Bncede hocam elimizden geleni yapmalıyız
-
-
Tam bir kaos oluşacak eminim. GUY tercihlerini baz almak çoğu il için hata olabilir. Örnek vereyim; Antalya 83 ile kapattı İzmir 85. Puanı 84 olan biri rahatça ilk sıraya İzmir’i ikinci sıraya Antalya’yı yazdı. Antalya için sınava girecek. Tek tercihte bu rahatlığı bulamayacak maalesef. Olmayacak yerleri yazmaya korkacak garanti gördüğü yerlere yönelecek.
Ayrıca ‘puanı düşük olan doğu illerini yazar‘ ifadesi de paradoksa götürebilir. Düşük puanlı biri doğu yazayım garanti olsun derse ve birileri de herkes böyle düşünüp doğu yazar diye batıya yönelirse paradoks oluşacak. Her zaman hakkaniyetli olan gönlümüzden geçeni yazmamızdır. Pek tabii ki yüksek kapatacağı aşikar olan illere de yönelmemeliyiz.
-
@locke yüksek kapatacak iller derken hocam 87 üstü nü mü kastediyorsunuz
-
@locke hocam ne yalan soyleyim dogu illeri yuksek kapatacak gibi geliyo cunku tek il ilanlar malum gelmedi herkes garanti olsun die dogu yazcak ama bi bakmisiz ki yazmaya korktugumuz iller eski sistem guydaki gibi dusuk kapatacak .tek il tercihinin kaderi ve guy taban puanlarina bakarak yazmak biraz sakincali gibi cunku 5 il tercihi mevcuttu.bilemiyorum zar misali sansimiza yazcak cunku garanti yok sehirlerde dogunun 8p leri gormezsem hic sasirmam taban puanlari coklu ilanlar gelmediginden insanlar granti olsun die yazar napsin millet su yokluktaallah buyuk bismillah diyip karambole yazcaz artik
-
@zenginmemur aklınızda bulunsun bakan emek yerleşkesindeymiş. takipteyim , hayırlı sonuç alırız umarım allah utandırmasın. tek il tercihinde puan hüküm vermez. revize şart bencede.
-
@esbk-1 Puan alarak belirtmek istemem yanıltıcı olabilir herkes adına.
-
@mrvguy Bunu öngöremeyiz maalesef. Evet düşük puanlı kötü il yazar ama yüksek kapatacak dediğiniz doğu illerinin yüksek kapatacağı anlamına gelmez. Bu paradoksa sürüklenir ne yazık ki! Ben de onu diyorum tahmin ederek yazılmaz. Kısmet deyip birini seçeceğiz. Asla yönlendirmelere kulak asmayın.
-
aslnda 90 ustu olanlar burda nereyi yazacagini paylassa bizimleaz cok fikrimiz olur sanki
-
@locke Katılıyorum hangi il yazılırsa yazılsın her türlü kumar olacaktır diye düşünüyorum.
-
@locke, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Tam bir kaos oluşacak eminim. GUY tercihlerini baz almak çoğu il için hata olabilir. Örnek vereyim; Antalya 83 ile kapattı İzmir 85. Puanı 84 olan biri rahatça ilk sıraya İzmir’i ikinci sıraya Antalya’yı yazdı. Antalya için sınava girecek. Tek tercihte bu rahatlığı bulamayacak maalesef. Olmayacak yerleri yazmaya korkacak garanti gördüğü yerlere yönelecek.
Ayrıca ‘puanı düşük olan doğu illerini yazar‘ ifadesi de paradoksa götürebilir. Düşük puanlı biri doğu yazayım garanti olsun derse ve birileri de herkes böyle düşünüp doğu yazar diye batıya yönelirse paradoks oluşacak. Her zaman hakkaniyetli olan gönlümüzden geçeni yazmamızdır. Pek tabii ki yüksek kapatacağı aşikar olan illere de yönelmemeliyiz.
Son cümlede sen de paradoksa düştün, yandın
-
@matrakçı-nasuh Hayır düşmedim :)) Yanlış anlaşılmasın diye yazmadım ama mesela İstanbul 3 kişi alacak 12 kişi için tabanın kaç olacağı aşikar. O yüzden hakkaniyetle yazın dedim. Şimdi puanı 75-80 olanın hakkaniyetli davranmayıp İstanbul yazması doğru olur mu bilemedim. Kastım böyle illerdi dostum.
-
@gürkan35 Evet etkilenmemek gerekiyor kimseden. Kısmet deyip yazacağız. Tek il olması sebebiyle GUY’dan daha dikkatli olunup kimseyle paylaşılmaması gerekir.
-
Nereden başlıyayım . personel genel müd. mehmet karaman bugün yine ordaydım. detayları atlıyalım biraz bekledim koridoru ayağa kaldırdım şöyle bi kafa uzatıyo herkes meraklı daire başkanı bile çıktı geldi vs. beni dinliyo neyse sayın müdür içeri almadı sayın tayyar tarı ve aydın başa söylesin derdini onlardan haber alayım demiş.
aydın baş sınav başkanı sanırsam neyse zıt gittik vs 20 dk konuşmuşumdur hiç yoksa evet dilekçe önümüzde ama ben müdüre iletirim en fazla vs. aynen şunu dedim : biz size güvenmiyoruz, korkuyoruz sizden , esirgemedim lafımı .tayyar tarı müd yardımcısı kibar biri : şok olduk ilana dedim yarım saat konuştuk genel olarak bahsettim işsizlikten vs. yds li merkez uzmanı kadrosu dolmadığından eee olabilir dedi vs. onlara kalsa herşey yolunda hak verdi müd buraya yolladı vs dedim ki ilgilensin ilgiliydi gerçekten . ince düşünülmüş ilan haklıymışız, işsizlik çokmuş, gerekirse yer değişikliği yapabilirmişiz ben ankara yüksek kapatacağını söyledim kaldıki diğer iller 8 10 kişilik ne biliyosun dedi yüksek kapatacağını özelleştirme 32. aday 95.72 dedim. dilekçe evraka vermedim tayyar tarı hocanın önünde müdüre vercek .
müdürün sekreterinden kağıt istedim müdüre de revize edilmesi için not yazdım sağolsun abla ilgilendi .buraya yazdığım özetti yoksa devlet dili kullandım özellikle dikkat ettim ama benim için zordu .
dilekçeler de yollanmış varmış bazı arkadaşlarda farklı kişilerde yollamış sevindim umuma yazarmısın dediler yazdım ama artık gitmem telefonla ararım olmazsa .
tayyar tarı başvuruları alabaliriz ama sınav mülakat tarihi neyse o ertelendi dedi yaza olacak herhalde .kimse babamın oğlu yada kızı değildi ilk kez gördüğüm insanlardı yanlış anlamayın. benim derdim yetkililerdi yoksa katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş asla burdaki kimseyle derdim olamaz
durum bu. en güzeli olsun hakkımızda . ben yazılı yapın dedim söyledim yok dedi direkt daha önce çeşitli şekillerde yaptık bunu uygun gördük dedi . sayın tarı .
ne olur bilmem ama @despot @botan01 @cowindingout inşlh guyun acısı bunda çıksın inşlh güzel haberlerinizi alırız.
@hayırlısı035 kendi isteğiyle gitti galiba inşlh gelir diyelim.
bu haliyle içimizden geçeni yazsak içimizde kalacak ilan sonucu hep birlikte göreceğiz . artık kabulüm benlik kısım bitti .
-
@karar bunlarin umursamazligina mi uzulsem mulakatin yaza ertlenmesine uzulsem bilemedim.Hocam sizler baya ugrastiniz insallah guzel geri donusler alabiliriz.
-
@Abdullah_Cevdet yani üzülmeyide geçtik , aynen zerre var ya umurlarında değiliz dedimki ben yalnız geldim ama binlerce işsiz genç var dedim sayın tarıya aynen şu : önce sen kendini kurtar dedi.
insan kendinden sorumlu dedi . haklıydı . içimden sayenizde demedim .
allah kurtarsın aynen bahar yazı işaret etti yılın yarısı . -
@karar Öncelikle emeklerin için teşekkürler dostum eline koluna ayaklarına sağlık.Şunu merak ettim bu yaza ertelenme olayını direkt sana söylediler mi yoksa ertelendi mi dediler sadece bunu açıklığa kavuşturursan sevinirim tekrardan teşekkür ederim
-
@karar elinize ayağınıza dilinize sağlık ne diyim gidip gereken ne varsa söylemişsiniz Allah razı olsun daha da yapabilicek birşeyiniz kalmamış burada destan yazar gibi ne yapılması gerektiğini anlattığını sanan kişiler sadece konuşmaktan başka birşey yapmıyorlar bnce de sizde artık kendinizi düşünün umarım uğraştığınızın atanarak karşılığını alırsınız başarılar diliyorum şahsınıza