2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bende Kars düşünüyordum. Kars'ın bu kadar taliplisi varsa GUY'da niye düşük puanla kapattı
-
Guy puanlarına göre hareket etmemek lazım . Tek tercih hakkı var herkes ona göre yazacak. Guy da ilk başta istenilen yerler rahat yazılabiliyordu . Puanıma güvenip tek tercih istanbul yaptım ben guy da geldi. Duy da mesela İstanbul yazmam puanım yetmez büyük ihtimalle.
-
arkadaslar izmir istanbul ankra mugla yuksek kapatti ordaki yuksek puanlilar yakin illeri yazar mantgndan hareketle bati yuksek kapatir diye dusunebilir miyiz ic anadoluya yoneliyorum surekli gonlumbatidan yana ama gozum korkuor 83 kusur akıl verebilcek birileri yok mu dostlar
-
@mathilda benim fikirlerim cok karisik hocam en basta cok nettim ama sonrada karisti son ana kadar ne yazarim hic bilmiyorum keske ikinci bi il daha olsa..hayirlisi insallh gireriz .
-
@byteks1 valla karsin bu kadar cazip oldugunu bilmiyodum hocam bende.
-
@rabia89 görüşünüze katılıyorum . kosgeb de istanbul yoktu kocaeliye yüklenildi . 91,4 ile dışarda kaldım kocaeli için. O yüzden puanınız 90 üzeri dahi olsa 1 er 2 şer kişi alan batı illerinden uzak durmanızı tavsiye ederim . Şahsen duy da istanbul ankara izmir gibi illeri yazmayacam
-
Ben guyda da Kars yazdım bunda da yazacam ne yapalım kardeşim
Allah'ın Karslısıyız
-
@byteks1 hocam ben de bi korktum Kars’tan şu an Umarım çok yüksek kapatmaz.
-
87 ile Kırklareli yazmayı düşünüyorum. Başka düşünen var mı?
-
Batman düşünen var mı varsa puan kaç
-
Bakın buraya il yazmak puan yazmak hiç hoş değil
Diğer sayfalar olsa neyse ama tek tercih var hakka girersiniz yapmayın örnek:ben 91 puanla ordu yazacagım desem kimse orduyu yazmaz -
@theekonomist ben yazmayı düşünüyorum kırklarelini ama puan yazarak kafa karıştırmaya gerek yok bence nasip artık başvurumuzu yapacağız.
-
@azsakallıdede Haklısınız. Puan yazmak doğru olmadi.
-
@theekonomist, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Kırklareli yazmayı düşünüyorum. Başka düşünen var mı?
-
@sherlock, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bakın buraya il yazmak puan yazmak hiç hoş değil
Diğer sayfalar olsa neyse ama tek tercih var hakka girersiniz yapmayın örnek:ben 91 puanla ordu yazacagım desem kimse orduyu yazmazarkadaşa hak veriyorum il puan söylemleri bir yerden sonra manipülasyona dönüşüyor.En iyisi kimsenin bu konuda beyanda bulunmaması.
-
@mathilda Puanınız kaç acaba?
-
@blueberry hocam manipülasyon olmasın diye buradan yazmayayım. ️Özelden yazmaya çalıştım size ama mesaj alımı kısıtlı diye uyarı verdi
-
89 ile Ankara yazmayı düşünüyorum ancak daha yüksek kapatma ihtimali olabilir mi?
-
@merveogutcu puan ve il yazmayın lütfen hem siz hem başkası üzülmesin. Sizin doğru söylediğinizi ya da size cevap verecek olanın doğru söylediğini bilemeyiz. Aklınızda gönlünüzde neresi varsa yazın gitsin. Nasipte varsa olur yoksa daha güzeli olacağı içindir.
-
@merveogutcu Belki de herkes korkacağı için kimse yazmayacak ve düşük kapatacak. Tahmin sadece...