2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@blueberry deftetdarlık basvuruları baslamadi daha demi
-
@samettin Hayır 18 Ocak-29 Ocak arası
-
@gürkan35 tamam tesekkurler hocam
-
İl seçimini netleştirmemiş olanlara tavsiyem yaşamayacağınız illeri yazmayın çünkü çoğu insan yaşamayacağı illeri yazacak. Buda aklınızda olsun.
-
@kollos tercih edilmeyen şehirler yüksek kapatacak..Fakat 78 il olunca nasıl bir tablo çıkar kim bilir️
-
GUY başlığına göre çok sönük kaldı. Asıl konuşulması gereken yer burası. Doğru il tercihi yapan direkt mülâkatta burda.
-
@blueberry kimi etkilenirim, kimi de etkilerim düşüncesiyle yazmıyordur il, puan ya da tahminini.
-
@estergon-kalesi GUY başvuru zamanı herkes yazdı ama.
-
Merak etmetin bir hafta sonra yığılır herkes bu sayfaya
-
Kuzuların sessizliği
-
@blueberry hocam zamanla bunda da yazarlar o sorun değil, orada 5 il vardı herkes rahat yazıyordu kimse de karışmıyordu zaten. tek il, alım sayıları sınırlı, sınav yok direkt mülakat var bu kıstaslar hassaslaştırıyor insanları.
-
Aklımda bir yer var ama korkuyorum gelmeme ihtimali de yüksek neden tek tercih hakkı var neden neden neden ???
-
arkadaslar sivas yuksek kapatir mi sizce
-
@rabia89 Hocam orası yüksek kapatır şurası düşük kapatır diye kimse yüzde yüz garanti vermez hele ki alım çok düşük ve tek tercih olunca ve de 75ten fazla il olunca bunu kimse kestiremez o yüzden herkes içinden geçeni yazmalı kimse ne olacak bilemez
-
@rabia89 şimdi size yüksek kapatır deyince yazmayacak mısınız? Düşük kapatır deyince yazacak mısınız? Yüksek dedik diye yazmayıp düşük kapatınca bize kızmayacak mısınız? Böyle sorular sormayınız lütfen. Şahsen size akıl verme eğiliminde değilim ama tercihin kişisel yapılmasından yanayım.
-
@locke yahu burda ne sorup sormayacagmizi size mi sorucaz , fikrin varsa cvpyazarsin yoksa okuyup gecersin arkadasim, gereksiz polemik yaratmayin soyle cvplar yazp da..
-
@rabia89 ben şahsen çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum çünkü aynı sayı ve klasmanda bikaç il var
-
@rabia89 çok tercih edileceğini düşünmüyorum hocam yinede belli olmaz
-
@rabia89 yazdığımı anlasaydınız polemik yaratmak amacında olmadığımı anlardınız. İyiliğiniz için konuşuyorum sadece. Hatta herkesin iyiliği için. Burada size verilen cevaplar yanıltıcı olabilir. Cevap yazılır evet ama biri der ki “ben evliyim kocam burada burayı yazacağım” halbuki gerçekte evli bile olmayabilir. Biri der ki “benim memleketim yazacağım” gerçekte memleketi olmayabilir.
Demem o ki; siz etkilenmem deseniz de bilinç altınızda bu bilgi yer edecek. Belki size gelecek olan Sivas’ı yazmayıp kaybedeceksiniz. GUY gibi olsa size yorum yapardım. “Beş tercih hakkınız var Sivas soğuk olduğu için tercih edilmeyebilir. Yazın isterseniz. “ diye ama tek hakkınız var. Amacım polemik değil asla. Yazıyla yazdığım için sert bir üslup gibi görünebilir. Kusuruma bakmayın.
-
5 yil çalışma zorunluluğu var bunu unutmayıp tercih yapmak gerekir. Doğudaki o ilçelere bi bakın örneğin, yapabilir misiniz 5 yil? Soba yakabilecek misiniz, soğuğuna dayanabilecek misiniz? Çoğu yerde yemek sipariş vereceğiniz yerler bile kısıtlı(hatta yok) uygulamadan baktım.