2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy yasadigim yeri yazcaktim ama tirstim en iyisi haritadan gozumu kapatip nere gelirse yapmak çölde su arayanlar gibi olduk resmen....
-
@lıvıngzeus hocam 90 larda kritikse biz turkiyenin sinirdan otesi yazalim
-
@mrvguy
tarım kredi listesinde 90 +5,-5 puanlı insanları gördükten sonra her ilan kritiktir hocam. bazı insanlar puanı aldıktan sonra ne yapacağını şaşırıyor sanırım. her ilana saldıran tipler var amaçsızca.
nispeten yüksek puanımla ben bazı illerden çekiniyorum açıkçası. -
@duha işsiz kalmaktansa fırsatları değerlendiriyorlar hocam, yapacak bir şey yok
-
@mrvguy artık 90 ile bile sıra gelmiyor...kurumların kaçla kapattığını görünce endişe edilmesi bence çok normal
-
@125478
bazıları için aynı şeyi söyleyemem. dernekleri kazanan bile var aralarında.. feragat etmek bu kadar zor olmamalı. dernekleri bırakıp oraya gitmeyecek elbette. bi dilekçe gönder de gerçekten ihtiyacı olana şans doğsun. kusura bakmasınlar hocam bazıları gerçekten çok duyarsız, puanımı aldım istediğimi yaparım kafasında bencil insanlar.
maaş vb birkaç yönden bana uymadığı için ben başvurmadım o ilana. niye milletin önünü kapatalım gitmeyeceksek. pazartesi iski müf. başvurumu da çekeceğim vazgeçtim ordan da.
neyse herkes kendine yakışanı yapsın ve umarım herkes kendine yakışanı da yaşasın. -
@duha bir yeri kazanıp da başvuru yapanlara ben de sinir oluyorum. ama işsizse diyecek bir şeyimiz yok. onu demek istemiştim.
-
@duha tarım kredi ile bu ilanın kıyaslanması ? Puan türü alım sayısı kadronun nitelikliği apayrı.
-
@lıvıngzeus hep bir olumsuzlama..90 üzeri kapatan kadroların 10 20 kişiyi geçmediğini bu ilanın 300 kişi olduğundan haberdar sınız değil mi ?Elbet ki yanlış il tercihinden dışarı da kalanlar olacak bunu hepimiz öngörüyoruz.Diğer taraftan genel olarak şehirlerin 90 la kapatması imkansız.
-
@blackbird
ilanları kıyaslayan kim sevgili dostum? herkesin meslek kriterlerini düşünmeden gitmeyeceği halde her ilana başvurma isteği, atananların bile böyle yapması gibi konulardan bahsediyorum. -
@blackbird yazdıklarımı okumamışsın ben doğuyu kötüleyenlere yönelik yazılar yazdım ayrıca 90 alan kim varsa ben dahil artık bu puanın yeterli olmayacağını yaşayarak gördük...bu ilan 300 kişi 4 katı mülakat olsa 84 85 e rahat iner deriz ancak ilan tek tercih yani 90 üstü 10 kişi aynı yeri yazsa açıkta kalacak kişiler..bende biliyorum 80 ile kapatacak ilde olacağını ama 90 alıp açıkta kalanın olması saçmalık ve adaletsizlik 80 alan kişi ile 90 alan adam aynı mı birinin emeği daha fazla...asıl sizin gibiler olumsuz davranıyorsunuz adam 88 ile doğu yazacaksada direk olumsuz şeyler yazılıyor...yok oraya alışamazsınız şu market yok şu yemek yok vs vs vs ..en kötü 24 yaşında tercih yapacaklar bunları onlar düşünemiyor mu amaç ney kötülemekte ??????
-
Yazıları biraz okudum. Herkes yok il yazmayın yok puan yazmayın... Yönlendirme oluyor, aklınız yok mu vs. yazmış. Yahu size ne kardeşim! İkide bir aynı uyarıyı yapıp duruyorsunuz. Size mi kalmış insanların ne yazacağı. Forumda il ve puan yazılamaz diye bir kural mı var? Çok rahatsız oluyorsanız görmemezlikten gelin veya cevap yazmayın olur biter.
-
@lıvıngzeus
ben de 90 puan ile 1 puanla hatta virgülle kaçırdığım ilanlar sonucunda kesinlikle katılıyorum. -
puanlarını ve tercihlerini ya da tercih yapılırken kendilerince göz önüne alacakları kriterlerini samimice belirtenlerin de olduğunu bilmekle birlikte
bunun fazlasıyla manipülasyona sebep olduğunu belirtmek de kurallara aykırı değil.bu manipülasyonlar sadece manipülasyonu yapanı ve bu manipülasyondan etkilenen adayı değil, bu manipülasyondan etkilenen adayın değiştireceği tercihinden dolayı aslında tüm adayların kaderini etkiliyor.
o nedenle pek tabi il puan yazanlara, kendilerince bir takım kriterlerini ifade edenlere karışılamayacağı gibi
bu durumun manipülasyona sebep olacağını belirtenlere de karışılmamalı. -
@düdüklütencere2 Manipülasyon yapanlar olursa yöneticiyi etiketleyin. Onlar inceleme yapıyor hocam.
-
@blueberry
onu bilemezsin.
çok gördü bu gözler buralarda yazacağı ilden tedirginlik duyulsun diye aldığı puandan 10 puan fazlasıyla o ili yazacakmış gibi entry girenleri. -
@düdüklütencere2 aynen öyle
-
@sherlock bu tür alımlarda emin ol tersi oluyor açıklanınca göreceksiniz.
O şehirden elbet çıkıyor 3-4 kişi .
Guy olsa öyle olurdu.
-
@düdüklütencere2 Tencerede geldi hos geldiniz bay tencere bey hocam artık kısa yazıyorsunuz :))
-
@keynesin-faizi
dostum bu devam filmi. düdüklü tencere 2
bunda içim içimi yese de az yazıyorum. daha durağan geçiyor bu film; genelde uzun bakışmalar şeklinde.