2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Yahu tek bir mantıklı gerekçe söylesinler yemin ediyorum susacağız bir daha açıklayın demeyeceğiz ama tek bir neden istiyoruz.
-
Hocam bu hafta sormanız mümkünse lütfen cumaya kadar bir bilgi alsanız müteşekkir oluruz
-
@adamsmiths hocam zaten hic aciklanmasin cunku bizi bu kadar magdur ettirdikten sonra ....hele ki guy ve kpss sureci icersinde onca masraf yaptirdiktan sonra o kadar beklettikten sonra . Zaten guy ondan once aciklanir ama ona dayanacak ne gucumuz ne de maddi manevi durumumuz kaldi.bu guvenlik sorusturmasi ne de hazineye bu kadar uzun sure vurmadi acep 400 kisi bizde ise 300 kisi cok mu zordu VALLA ben mulakattan ciktiktan sonra komisyon girgir samata guluyorlardi ben de orda heyacadan ecel terleri dokup nerdeyse aglayacaktim ya olmazsa die.... DEDIM ICIMDEN ADALETSIZ DUNYA.aileler bir umut beklerken emekleri sayamiyorum bile zaten gecen seneden girip sinava 1 sene sonra atanmak ama kimse sunu dusunmez bu insanlarin EMEKLERI PSIKOLOJILERI AILELERINE SORUMLULUKLARI VE UMUTLARI.neyse ya... ATANSAM BILE ATANMA SEVINCI BILE BIRAKMADILAR TABI OLURSA ODA.... cumaya kadar aciklanmasi kimsenin magdur olmamasi temennim.
-
@mrvguy en güzel cümle. " Atansam bile atanma sevinci bırakmadılar " olayın ozeti.
Başka söze gerek yok. -
Allah bütün yorgunluklarımızı birkaç saniyede unutturacak güzel haberler nasip etsin hepimize
-
Bugün icin bilgisi olan var mı ?
-
Ben aradım mağduriyetimizi anlattım. Hmuy bizden 1 hafta önce girdi onlarınki açıklandı 22 gün geçti aradan bizimki neden açıklanmıyor dedim. Bu kadar kişi guy mülakatına girecek dedim.Bilmiyorum bence en azından arayıp zor durumda olduğumuzu anlatmamız gerekiyor arkadaşlar
-
@deen ne cevap verdiler peki ?
-
@gece-0 bizde bilmiyoruz neden uzadığını dedi. Listeler gelse size açıklamamız bir saat dedi. Haftasonu bile ilan edilse bizi çağırırlar size açıklarız biz hep burdayız dedi. Bide guy sonuçlar bekleniyo temmuzda açıklanması düşünülüyo diye bi söylenti var dedim. Alakası yok guy gib ilgili dedi. Biz bilmiyoruz onlar nerden biliyormuş . Sadece yönetim bilir dedi
-
@deen çok teşekkür ederiz, en azından şu guy saçmalığı için bir cevap vermişler bende guyla alakalı olduğunu sanmıyorum..
-
@adamsmiths aradım henüz bilgi yok dedi bugün açıklanir mı peki dedigimdede bugün açıklanmaz dedi
-
@deen yönetim den alınmış bilgi zaten.
Müdür hilmi bey.
Nerenin müdürüdür , soy ismi nedir.
Bunlar meçhul. -
@sanem ne kadar da kesin konuşmuş , bugün açıklanmaz diye ya
-
Sabır zorluyolar bence. Ne diye bekletiyorlar bizi ben anlamıyorum ki . Bugün de açıklanmasın yarında öbürsü günde. Yok saysınlar bizi
-
Bizi başlarından atıyorlar ya ne zaman olduğunu bilmiyoruz diyolar sonra bugün açıklanmaz diyolar. Bir daha aramayalım diye yapıyolar
-
@maliyeci16 evet hocam banada komisyon dan gelse hemen yayinlariz diyorlar. Hep ayni cumle aramayalim die soylenmis olabilir tamam onlarda hakli ama acaba magduriyetimizi iletseler birilerinun kulagina kacsa oda yeter.
-
@mrvguy ben bunu yani oradaki memuru sürekli aramanın mantıklı olmadığını birkaç ay önce söylediğimde bana kızmıştınız şimdi tamam onlar da haklı diyorsunuz sanırım geç de olsa bana hak verdiniz
-
BUGUNDE BITTI ARKADASLAR KALDI SON 2 GUN??? ARTIK ONDAN SONRA ACIKLAMASINLAR BEKLEMEM. KALIN SAGLICAKLA.
-
Malesef guydan sonra açıklanacağını anlamak için 48 saat kaldı. Bence bu hafta açıklanmazsa ondan sonraki hafta( guy mülakatı sürecinde) hayatta açıklanmaz. Temmuz duyumları galiba doğru çıkacak. Çok çok üzgünüm
-
Bence de kesinlikle açıklanmayacak