2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Benimde pek umudum kalmadı artık. Belki de açıklanması için umutların tükenmesi gerekiyordur. Sigara yaktıktan sonra otobüsün gelmesi gibi. Yeni gün yeni Perşembe 3 haziran güzel haberlerle gelsin bekleyişler bitsin insallah.
-
Arkadaşlar guya odaklanın bence yapacak bir şey yok mecbur gireceğiz artık.
-
Benim de açıklanmasına dair umudum kalmadı açıkçası . Guy için biletimi aldım bile ...
-
@jokerface bizim guyumuz yok napcaz 🥲
-
Son 2 gun belki bi umut allah tan ümit kesilmez dedikleri noktadayim.
-
Ne vardı bu hafta acıklasalardı olan sgk ya olacak bir sürü kişi eminim başvurmazdı yaa şimdi mecburen başvurmak zorunda kalıcaz ztn yarın da acıklamazlarsa son güne bırakmayacagım sgk başvurusunu ne olur ne olmaz
-
@scofieldmustafa Allah yardımcınız olsun hocam
-
Yine umutsu bi günün sabahına uyandık
-
Umut etmeden olmaz ama , içimde zerre açıklanacağını dair umut yok. Keske sözüne güvendiğimiz birileri @paretowilfredo bizim için bilgi edinebilse. Ailelerimize açıklama yapamayacak hâle geldik. Yeni mulakatimiz var , modumuz düşük. Allah yardımcımız olsun.
-
@adamsmiths @paretowilfredo evet hocam en ufak bile arastirmaniza muhtaciz su surecte? Cuma gunune kadar?
-
@sedatinho, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yine umutsu bi günün sabahına uyandık
Dayısı deftardar olan bugün açıklatır listeyi
-
@karar onun açıklanmasina ihtiyacı olur mu ki
-
@adamsmiths listeyi görmeden dayına bile güvenme
Arkadaşla latife konumuzda ona binaen yazdım hocam. Önce o başlattı:) -
@karar aaaa hocam hemen sattın beni
-
@sedatinho, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@karar aaaa hocam hemen sattın beni
Oyunu sen başlattın teyze demicektin:)
-
Dün bugün açıklamayacagiz demislerdi beklemedik bugün arayana böyle bir bilgi verildi mi ?
-
Ben aradım yine . Bügün açıklayacağız desem de yalan olur açıklamayacağız desemde dedi. Komisyondan liste 1 buçuk 2 gibi gelir bizde yayınlarız dedi. İmza aşamasında mı peki diye sordum yok o 1 günü almaz dedi. Bide arkadaşlar sizde arasanız , arayıp aldığınız cevapları bizle paylaşsanız
-
@deen demekki biseyler gelmis kulaklarina. Ortam isiniyor
-
Ben de aradım şimdi meşgule attılar
-
@sedatinho bilmiyorum hocam ben pek öyle anlamadım. Hep aynı tarz cevaplar. Allah yardımcımız olsun. Ama en azından arayarak pes etmediğimizi beklediğimiz bilsinler . Elimizden başka bişey gelmiyo ki