2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@onuktekin
ulus hakkında bilgim yok hocam. arkadaşımın halası amasra da yaşıyor. ilçeden gayet memnunlar. ilçe nüfusu fazla olmayan küçük bir yer. özellikle yaz aylarında dışardan gelenlerle çok kalabalık oluyormuş tatil amaçlı gelenler de varmış. ilçe küçük bir sahil kasabası havasında olduğu için çok fazla gelen giden olmuyormuş, sirkülasyon az olduğu için de sanırım ilanlar az oluyor dendi. ilçeye gidilirse bulunabiliyormuş özellikle de yaza doğru. bana da yardımcı olabileceklerini söylediler ama alım sayısının az olması ve ilgi görür düşüncesi ile çekindim biraz. kurucaşile hakkında da amasra ile benzer. ulusu bilmiyorum dediğim gibi. puanınıza güveniyorsanız yazılabilir ve yaşanabilir güzel bir yer hocam.
karadeniz sahil kısmında kastamonunun sahil ilçeleri, amara, kurucaşile, ayancık, karasu gibi yerler fena değil. -
@btltkbs biliyorum hocam 1.5puan aralığında Yaklaşık 400 kişi oynuyor o yüzden sordum
-
Arkadaşlar İstanbul’u yazacak olanlar özelden yazabilir mi samimi olucaksa eğer puan durum analizi yapsak
-
@duha Yani ben çok yükselmesini beklemiyorum ama hep en kötü ilçesine göre değerlendiriyorum. En kötüsü gelse bile içimin rahat olacağı bir yer arıyorum. Ev bulunabilmesi güzel. Basit sahil kasabası hayatı sanki iyi gelecek ya bakalım hayırlısı.
-
Bence forumda konulara yazabilmek için ÖSYM sonuç belgesi istensin, üyenin profiline baktığımızda sonuç belgesini de görelim.Bence mantıklı
-
@beyaz-fil Aslında öyle bir bilgi havuzumuz olsa iyi olurdu :))
-
@onuktekin hocam bende Bartını 79.6 ile düşünüyorum sizlerin puanı kaç acaba?
-
Herkes Ankaradan korkuyor. 2018 yılında guy alımında ki İzmir gibi Ankara 70 ile kapatıyormuş. Millet çıldırır.
Bence içinizden geleni yazın -
@ekumeku Puan konuşmayı doğru bulmuyorum. Bambaşka bir yer yazarsam yanıltıcı olur.
-
@onuktekin Hocam Bartın Ulus luyum daha doğrusu ulusun bir köyündenim Ama uzun zamandır Ankara da yaşıyorum büyükşehirde yaşadıysanız zor gelebilir küçük biryerdir( ilandaki çoğu ilçe gibi) , merkeze biraz uzaktır internetten bakmışsınızdır kurucaşile de öyle Amasra diğerlerine göre daha büyüktür kışın sessiz boş olur yazın dolar, bence güzel şehir yeşildir dediğiniz gibi bir sorun kiralık ev amasra da bulunurda diğerleri için malesef zor ben de tercihimi Bartın yönünde kullandım (puan belirtmiyorum) hayırlısı olsun hepimize
-
@çalışkanşirin ilçe nüfuslarına bakabilirdiniz bu arada ilçe merkez nüfuslarını genelde köy divan yerleşimi vardır amasra hariç ilçeleri küçükdür çok
-
@çalışkanşirin Hayırlısı olsun hocam artısını eksini değerlendirip bir yere varıcaz artık. Ulus ilçeden çok kasaba gibi sanki. Dağlık olmasının da etkisi var bunda tabi. Halkı iç anadoluya göre nasıl hocam? Küçük şehre uyumlu olmayınca orası yaşanmaz hale gelebilir gibi geliyor. Diğer türlü dağ,bayır içinde sade, basit bir hayat beklentim. Yaşlandım iyice
-
@onuktekin evet kasaba çok daha doğru ulus nüfusun çoğunu köyler oluşturur, şahsen uluslu olmama rağmen olursa Amasra olsun diye dua ediyorum , biraz ağız vardır konuşma tarzı farklı gelebilir heryerde olabilir bu
-
@onuktekin bu arada bartın baya küçük ilçelerini siz düşünün hocam artısı doğası bir de deniz ama ulus da yok malesef ,eksisi göreceli ; ulaşım sıkıntılı dağlık , ihtiyaçlarını ilçede bulamassın (kıyafet vs,var ama var denemez birtek bartın merkezde bilindik marka lc var ) yönlendirme yapmadan konuşmaya çalışıyorum, hayırlısı olsun
-
@çalışkanşirin Romantik hayallerin yanında Ford Ranger olsa sorun değil. Bu yüzden gerçekleriyle öğrenmek lazım. Bunun için soruyorum zaten hocam. Anlatın siz eksisini artısını ki nereyi yazdığımızı bilelim
-
@onuktekin puanım 1 2 puan daha fazla olsaydı memleketim olsa bile farklı bir yer yazardım riske armayım diye herkes gibi memleketi yazıyoruz bakalım. İnternetten de bakın derim çok olumsuz konuşmak istemedim olusuzularını yazsam caydırıcı olabilirim bana göre olumsuzdur sonuçta vebale girmek istemem saha detaylı bilgi için google:)
-
@onuktekin uzak olmasa çok Aklımda Çanakkale vardı gidip gelmesi zor ,bakalım nasip artık
-
@çalışkanşirin Gökçeada'yı verecek olsalar koşa koşa gidicem de Bozcaada korkutuyor beni. Yoksa gönlümün efendisi Gökçeada
-
Merhabalar arkadaşlar, ben de Samsun’da yaşıyorum eşim burda çalıştığı için Samsun’u yazmak zorundayım ve yazdım da. Evli olanların çoğu da böyle yapacaktır diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.
-
@onuktekin çanakkale 1 ilçe hariç hep deniz kıyısı sanırım o yüzden cezbetti beni Ankarada yaşayan olaralik . Tarihi yeri ve gezilecek yeri çok bir de