2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sokrates12 yazacağınız değil yazamayacagınız(sözde) Ankara'dan bahsettiniz. Siz korkmuş olabilirsiniz, ancak burada 88 puanla Ankara gelmez algısı(korkusu) yaratıyorsunuz.Eminim Ankara yazmamissinizdir
İnceyi verip sonra il ismi yazmadım bla bla bla...
-
@hunter28 mal müdürlüklerinde 2/3 kişi falan çalışıyor küçük ilçelerde servis olduğunu sanmıyorum merkezden her ilçeye belli saatlerde araba kalkar genelde merkeze 65 kö den daha uzak ilçelerde sefer sayıso cok daha az olabiliyor seçtiğiniz ilçenin belediyesini falan arayıp merkezlerden gidiş geliş durumunu sorum derim çünkü bütün illerde cok kalabalık ilçelerde var nerdeyse köy gibi olan ilçeler de var
-
Kastamonu yaklaşımı ne olacak acaba
-
@muhalba Hocam darbe şifrelerini ele geçirdiğini sanıp gta şifrelerini okuyan haber bültenleri gibisiniz.Kimseye karşı herhangi bir art niyetim yok ben niye "88-" arkadaşları tedirgin etmeye calısayım beni etkilemiyor ki.Benim gibi tereddüt yaşayan birkaç arkadaşımız daha vardı belki başka arkadaşlar da yorum yapar diye kendi durumumu bahsettim. Forumun amacini anlamadan gelip burda satasmayin insanlara
-
@sokrates12 merak etmeyin forum kurallarını sizden iyi biliyorum:) sorun zaten sizi etkilemesi değil milletin etkilenmesi, bunu idrak edin.
-
@btltkbs Samsun'da yaşıyorum yazsam mı diye düşünüyorum ama tam karar veremedim 80.5 puanım var pek umudum yok ama olsun sizin puanınız kaç
-
@sokrates12 ben de öyle hocam 90la Ankara yazamıyorum korkuyorum açıkta kalmaktan ama diğer yerlerde içime sinmiyor bi türlü yapamadım başvuruyu hayırlısı olsun artık
-
Yaklaşık bi 40 kişi atandı galiba bu sene Ankara için ilk 100 sıralaması olanların şansları çok yüksek bence
-
Valla bilemedim ya 85+ puanımla hala kararsızım nereyi yazıcam , tek dikkat ettiğim şey ; ilçenin nispeten gelişmiş bir yer olması kendimce öyle bir yer bulamıyorum.
-
@guycuu hocam benim 86 puanım var bende düşünüyorum şuan.
-
@asımus al benden de o kadar
-
En bunalım puan aralığı 82-86 civarı gibi geliyor
-
@btltkbs sıralamanız kaç
-
@gencbiraday 693 lakin duyda puan önemli sıralama deği
-
Ben anlamadım referans kısmını boş bırakınca kabul etmiyor. Referanssız başvuru olmuyor mu yani
-
82 küsür puanla Edirne yazdım herkese bol şans
-
Tercihte bulunmayacağım duy için fakat bazı arkadaşlardan ricam buraya su puanla şurayı yazmaya korkuyorum su puanla burayı yazsam gelir mi vs gibisinden sorular sormayın lütfen siz o puanla orayı yazmaya korktuğunuzu belki iyiniyetle belirtmiş olabilirsiniz fakat sizden aşağıdaki arkadaşların korkmasın sağlıyorsunuz bilmeden etmeden o yuzden tercihler bitene kadar içinde herhangi bir puan yazan yorumlar yazmamaya özen gösterelim
-
@357 ilgili bölümü boşluk tuşu ile doldurup geçmeyi denediniz mi?
-
Bartın'a ve Samsun'a bakıyorum da özellikle Bartın'ın ilçelerinde hiç kiralık ilanı yok. Kurucaşile, Amasra ve Ulus ilçeleri hakkında bilgi verebilecek kimse var mı?
-
@gencbiraday Hocam kimin tereddutu olabilir ki ?İlk 100de birisine Ankara kesin gelir.Hayır amaç burda nedir bilelim?O zaman Kastamonuda gelmez.