2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@barro12 o kadar çok konuşuldu ki vazgeçmek üzereyim
-
@duyolurbukızz Buraya girmeyi ertelemelerden sonra biraktim takip edemedim ondan ne kadar kisi konustu hic bir fikrim yok acikcasi hocam
-
silinmiştir
-
@morpheus hocam banko oynadiginiz ust maçinin 0-0 bitmesi gibi olacak
-
Kastamonu yüksek kapatır gibi geliyor ama guydan dolayı ters köşe de yapabilir
-
@maliyeciece agzinizdan yel alsin hocam
-
@barro12 inşallah hocam Allah gönlünüze göre versin
-
Karaman düşünen var mı arkadaşlar
-
@barro12 sanki bütün tercih yapanlar Kastamonu yazacakmis gibi geliyor
-
Adana yazanlar kimler her türlü spekülasyona hazırım
-
Bayburtu yazanlar bana ulaşabilir mi
-
Hocam elazığ yazan oldu mu hiç lutfen cevap verin akrdslar benim puanim 82.5 ona gòre yazacagim
-
@blcmert hocam nasil bir farklilik var benim p47 puanim 82.7 p48 puanim 81 bunlar arasinda yuksek olani yazicam yani p47 i baska nasil bir fark var ona góre bende basvurumu yapayim hocam
-
Manisa sürpriz yapar mı?
-
@ekumeku görüntü atabilirim yazdığım yeri spekulasyonmu görürsünüz
-
Spekülasyon yapsalar ne olur arkadaşlar yazan yazacak istediği yeri Doğu diyip duruyorsunuz 2 tane kahvehane bir kaç resmî devlet dairesi haricinde birşey olmayan ilçeler çoğu 5 yıl yaşamayı göze aldıysa vardır sebebi bu süreçte 5-6 yılı geçmiştir yaşı 35 olmuştur 90 puanla yazar kimse buna karışamaz herkes tercihini yapsın burada tek tek il verip insanların zihnini bulandırmayın rica ediyorum.
-
@gencbiraday Hocam bu tercihte doğu-batı-iç anadolu ayrımı yok zaten. Doğudada,iç anadoludada,karadeniz bölgesinde de açılan ilçelerin çoğu birbirinin aynısı gibi.
Artık Karadenizde de olsa insanlar doğalgaz var mı acaba diye bakıyorsa,benim için doğu-batı ayrımı bitmiştir -
@balans-etkisi hocam ben 5 gün öncesinde yazdım puanımı ve nereyi düşündüğümü ve yine bir arkadaşımız bartını sorunca cevapladım ayrıca sürekli spekülasyon lafı döndüğü için orada bir gönderme yaptım sebebi iyi niyetle puan belirtende var. sizler daha 1 gün öncesinde başka yerleri belirtmişiniz. Yani ne alaka benim durumla sizin durum? Duyar yediğim şekle bak artık insanlar boşluktan dolayı başkalarına saçma şekilde sarmaya başladı.
-
kütahya ile afyon yazan var mı acaba?
-
Silinmiştir