2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mkilic bu anketi de manipüle etmezler artık diye düşünüyorum
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır ankete bakmaya dayanmıyor kalbim️
-
Igdir yazanlar puanlari yazalim bu yorumun altina bulalim o 12 kisiyi 85 benim .
-
Tercihlerin illere dengeli dağıldığını varsayarsak 35 ve üstü yanıt alan şehirlerde hemen hemen puanlar belli oldu gibi ancak 35 altı dönüş olmayan illerde hala hiçbir şey kesin değil anket 2500 ü bulursa her şey netleşir
-
Anket dürüstçe yapıldıysa eğer, vay halimize ya bunlar nasıl puanlar
-
İstanbul tahmini kaçla kapatır acaba?
-
@btltkbs 78
-
1300 leri geçtik devam arkadaşlar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczOvq0moszEnIb6RiRB1vhyoASPbEst2tRJkEI4VCtoKZouA/viewanalytics?pli=1&pli=1&pli=1
-
Anketi baz alırsak şu an zaten 85+ dolmuş durumda.
-
@underw 88.7 mümkün mü acaba İstanbul için anket zaten 1300 şerde muhtemelen hemen hemen herkes ankete katıldı
-
Tahmin yürütmek zor hocam ancak söylediğiniz puana yakın bir taban gelirse sürpriz olmaz sanırım.
-
Baya katılan oldu bakalım 2500 varırsa az çok ne olacağı belli olur ama genelde 80-84 arası duruyor çoğu yer orayı saptamak zor biraz.
-
@underw tek tek baktınız mı sayılara hocam 85+ demek ortalama 900 kişiye tekabül ediyor çünkü
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
1300 leri geçtik devam arkadaşlar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczOvq0moszEnIb6RiRB1vhyoASPbEst2tRJkEI4VCtoKZouA/viewanalytics?pli=1&pli=1&pli=1
1600 lere geldi katılım sayısı hızla artıyor
-
Silinmiştir
-
Antalya , bolu, ankara , istanbul ve kastamonu zirvelere oynuyor
-
Anketteki yanıtlara bakabilirsiniz tek tek.
Şu an itibariyle 32 yanıt var.
95 üzeri 3
90-94 arası 4
85-89 arası 9 kişi görünüyor.Manipülasyon, troll oy vs. durumları dışında şu an tablo bu görünüyor, hesabı yapabilirsiniz.
-
Yok yere ve yalan beyanla 95+ yazan insanlar sizin amacınız ne? Hepimizin burda doğru bilgiye ihtiyacı var hepimiz emek verdik ve sonucunu almak istiyoruz ve bir tahmin yapmaya çalışıyoruz. Siz nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz? Ya da nasıl bu kadar BOŞ olabiliyorsunuz. Yazık sadece acıyorum sizlere.
-
Yeni nesil kurumiçi uzman alımı desek doğru mu? Lisans bile değil.
-
Bir şüphemi gidermek adına soruyorum mesala puanı 84ile 85 arasında olanlar hangi bandı işaretledi arkadaşlar genel olarak