2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
800'e yaklaştı.Canakkale, Kırklareli, Kastamonu ve Ankara bu alımın öne çıkan illeri olacak gibi.
-
Ordu hiç konuşulmamıştı. Spekülasyon olmasın diye hiç yazmadım ama maşallah çatır çatır tercih edilmiş. Kendimi Doğu Perinçek gibi hissediyorum şuan
-
Fena olmayan bir puanla Ağrı'yı yazdık. Bir sürpriz olmaz inşallah.
-
@eomer yüksek anlaminda mi?
-
@zenginmemur hem puan hem başvuru sayısı anlamında
-
@marmarakazim hocam nerden görüyorsunuz anketi ?
-
@mrvguy pek çok memleketli de var. Puanı yüksek kendi memleketi doğuyu yazan.
-
Arkadaşlar anket bilgileri nerde ? Aradım ama bulamadım hiçbiyerde
-
arkadaşlar 90+ puanların olması çok tuhaf bir çok uzmanlık ilanı açıldı buraya başvuracaklarını düşünmemiştim
-
-
@aytenka
90+ kaç kişi atandı ki hocam. insanlar işsizlikten tabi ki başvuruyor. 50-60 kişi gitti sadece. ben de 90 ile başvuranlardanım. malesef yapmak zorundayız hiçbir sınavın garantisi yok diğer gireceğimiz. elbette diğerlerinden biri olursa feragat imkanı varsa kullanacağım. -
@aytenka Hocam işsizlik en temel nedeni. Bir de balıkesiri yazmışsınız, çok güzel bir yer. Talep fazla olabilir. (GUY'da balıkesir'i ben de yazmıştım mesela)
-
@beyaz-fil ben GUY'da balıkesir listesindeyim DUY'da da balıkesir i yazdım ama bu sınavda olmayacak kısmet
-
@eomer Bir de Es es ve Ege tarafından bir ilden başka yuksek beklemiyorum. Doğu ve Karadeniz dengeli dağılır.
-
@duha neden başvurdunuz demedim zaten isteyen istediği yere başvursun sadece puan yüksek olunca taşra uzmanlıkları tercih edilmez diye düşündüm o yüzden öyle söyledim
-
@aytenka ben de balıkesir listesindeyim. çok bilmiyorum ama güzel, sessiz, sakin şehir diyorlar. o yüzden puanı yüksek olanların talebi buraya kaymış olabilir
-
@beyaz-fil balıkesir güzel ama DUY için verilen yerler merkeze çok uzak bildiğiniz köy tarzı yerler
-
@marmarakazim teşekkür ederim
-
@urfaspor63
yok laa ankara yazmadım ben. ''ağbiiğee ankarada deniz yok bi keree'' tayfasındanım ben -
Gümüşhane yaza