2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bize gelen bilgiler bu yönde
-
Bize gelen bilgiler bu yönde, ajans sandıkların çoğunluğunun açılmasını bekliyor
-
Bize gelen bilgiler bu yönde, ajans sandıkların çoğunluğunun açılmasını bekliyor:)
-
@quesnay izmir de sayım durmuş vaziyette %0.00
-
Ankara'nın altındağ ilçesinde bi kişinin düdüklü tencere ailesi adına mükerrer oy kullandığı tespit edilmiş.
-
@blackbird hocam evet bazi iller 85 gorur ama genelleme o kadar olmaz 78 79 a kadar duser 80 ler cogunluk olur.tek il tercihini dusunursek
-
@mrvguy Bende öyle düşünüyorum tek il tercihinde 85 fazla gibi
-
@mrvguy Ankara Eskişehir İstanbul Kastamonu Çanakkale Antalya bu illerden biri yüksek kapatacak içime doğuyor.Ben disarda kalacam.Hayirli olsun.
-
@zenginmemur hocam sizin puan kaç ?
-
@grwvh dogu anadoluda sandıkların %75 i açıldı bunu ic anadolu takip ediyor
-
Katılım 720 kişiyi buldu arkadaşlar bir kişiden birşey olmaz demeyin az çok fikir ediniriz ankete katılalım lütfen
-
@grwvh hocam size cevap vermedkm de niye oyle oldu bilmiyorum kusura bakmayin
-
@fatos sıkıntı yok
-
+90 ların doğu yazması da ayrı bir fantezi olmuş. Çok enteresan sonuçlar gelecek belli ki :d
-
@hayırlısıı anket başlığını arada yenileyip paylaşırsan gören sayısı artsın hocam sana zahmet
-
@grwvh sizinkiler ayni Hocam konusmustuk
-
@zenginmemur fazla kuruntu yapma o zaman
-
Sonuclarin aciklanmasini bekle bi de umarim subatin ilk haftasi aciklanirda onumuze bakariz geri sayim basladi desene.ne kadar kotu ya.tek il .
-
@qalimer007 hocam doguya yuklencek herkes dedik ve de oyle oldu.dogu yuksek kapatacagi belli.neyse bi aciklansinda.gorcez
-
@grwvh bilmiyorum kuruntu ne demek ama inşallah iyidir yoksa tartışmak istemem kimseyle.Benim fikrim oyle olacağı yonunde