2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
En iyisi ankete bakıp üzülüp sevinmek yerine kurumun sonuçları açılamasını beklemek.
Sonuçta gmail i olan herkes girip oy kullanıyor.Ne kadar doğru bilinemez. -
90 üzeri adiyaman yazan arkadaslarla tanışmak istiyorum .
-
Tercihlerin bir an önce açıklanması için birşeyler mi yapsak arkadaşlar değilse anket insanı alt üst ediyor düşündükçe . Vakit geçmeyecek bana
-
@maliyeci76 Hocam bahsettiğim il göçün kurum sınavı puanı , bende inanmamıştım ankete ama doğru çıktı ayrıca 95 alıp atansa da yine de ne niyetle yapıldığını bilmiyorum ama başvuran oluyormuş
-
@kartalyürekli o süreci yaşayan biri olarak dedigin gibi kimse inanmamıştı ama neredeyse yakın çıktı.Bu ankette 90+ ları saymazsak sağlıklı yorum yapabiliriz.Çünkü ÖSYM sıralamasından daha fazla işaretleyen var.
-
@hayırlısı035
ankarayı bir yere kadar anlıyorum hocam. ben de 90 la yazarken sıralamama bakıp atananlara bakıp diğer ilçelerin kötülüğüne bakıp lan acaba diye bir düşündüm.
ha şu da var. ya adam 96 puanla atıyorum atanmamışsa ağrı yazabilir. adam oralıdır ailesi ordadır. 90+ kesim genelde duy u kalıcı meslek olarak değil de basamak olarak görecek. o nedenle ailemin yanında kalayım diğer sınavlara devam edeyim geçici meslek için şehir değiştirip masrafa gerek yok diyip aile yanını yazan olur. ki çok var. ben de bu düşünce ile biraz daha rahat ankara yazdım.
ama her ilde 95+ olması da imkansız tabiki sıralamaya aykırı 90 üstü bu sebeplerle doğu felan yazan çok olur şaşırmayın dostlar. o puanla deli mi bu adam demeyin. -
@eomer katılıyorum ama memleketi olduğu için yazan var bence ankara veya gibi dışında 1 tane olarak hesaplamak gerekir. Ankara daha fazla olabilir
-
@duha katılıyorum ama memleketi olduğu için yazan var bence ankara veya antalya gibi şehirler dışında 1 tane olarak hesaplamak gerekir.
-
@hayırlısı035
95+ için evet 1 yeterli bazı illerde 0 olmalı bence. 90 95 arası biraz riskli yazılmış olabilir dediğim sebeplerle -
@duha Her ilde var, totalde ise 150 yi geçmiş oylamada 95+ Puanlılar. Korsan +95 li çok sayıda bu da bir gerçek
-
@estergon-kalesi
tabi ondan bahsediyorum 95+sayısı sıralamaya aykırı 2.000 küsur oy var hocam troll olmamasını beklemek zaten saçma olur. illaki saçma tipler olacak o kadar insan arasından. bazı illerde 95+ yı görmeyin bence direkt. -
Kastamonu-Konya-Sivas gibi diğer şehirlere göre daha fazla alım yapan illere başvuru sayısı beklenenin altında gibi duruyor.
İnsanlar alım sayısının fazla olduğu yere çok fazla yüklenmemiş gibi -
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PlAp1apYO_RQvtjQl9sAmLqZhWSP9m2i2LmrAOhIPI8/edit?usp=sharing DUY İL TERCİH ANKETİ Anlık Excel Tablosu.
-
Daha fazla spekülasyon olmaması için anket sonlandırılmıştır. İllerde 95 ve üzeri kısmını çok dikkate almadan yorumlamanız en azından bir fikir verecektir.
-
@izafi_fikirler kapatılması isabetli olmuştur bu saatten sonra spekülasyon sayısı çok artar
-
21.24 te tüm iller için 95+ oy verilmiş. Nasıl olabiliyor bu ?
-
@izafi_fikirler bazı illerde neden dilimlerin yüzdesi gözükmüyor
-
@izafi_fikirler, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PlAp1apYO_RQvtjQl9sAmLqZhWSP9m2i2LmrAOhIPI8/edit?usp=sharing DUY İL TERCİH ANKETİ Anlık Excel Tablosu.
buna göre bartın için 95+ 2 kişi, 90-94 1 kişi, 85-89 14 kişi var. bartın için 12 kişi mülakata kalacağına göre daha şimdiden bile 86-87 civarı ve üstü kapatmayı garantiledi bartın. şayet anket doğruysa tabi.
-
@gencbiraday daire alanı küçük kaldığı için rakam görünmüyor bence. Diger oranlar toplanıp 100den cikarilinca ulaşılabilir
-
@muhalba 2 daire boşta ama