2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@semihylc 200 250 e dayanır 95+ puanlılar
-
İstediğimiz kurum gelmez , Tuttuğumuz takım şampiyon olmaz , sevdiğimiz kız bakmaz, Destekledigimiz parti seçim kazanmaz, biz nie yaşıyoruz abi... Heryerden darbe yiyoruz,
-
@sokrates12 Biraz önce Hakkari'ye 95+ biri yanıtladı o yüzden diyorum spekülasyon iyice artmadan yapmak için dedim 2400 ideal değil mi kapatmak için
-
Biraz önce Hakkariye 95+ biri yanıtladı o yüzden diyorum spekülasyon iyice artmadan yapmak için dedim 2400 ideal değil mi kapatmak için
-
@estergon-kalesi hocam bilmiyorum büyük konusmayayim ama anket 3 saattir açık 5 dakika olmadan aynı ile 2 tane 95 geldi . Trol yapanlar mutlaka var ben öyle düşünüyorum
-
Osmaniye arkadaşlar?
-
@tomjoad ben ideal sayı 2000 ya da 2400 çünkü daha fazlası yanıltıcı olur
-
+95 yerleşemeyen kaç arkadaş kaldı da defterdarlığa hiç de merkez olmayan illerde böyle başvuru yapmışlar merak ediyorum doğrusu...
-
@ykps hocam ben Osmaniye yazdım
-
Vall bana gercekci gelmedi sonuclar , sonuclara gore 85 alti herkes kapatip ekrani gidebilir bukadar olmaz bence dusuk kapatan illerde olacaktir ankete gore hic yok
-
Arkadaşlar p48 puanı 84.5-85.5 olanların sıralaması kaç acaba?
-
@kaimbey95 1200 lerde
-
Bir an önce aciklasin günde 2 paket sigara icip kanser olucaz
-
valla bence anketi yanlış yorumluyorsunuz. misal ankara istanbul kastamonu bolu antalya önde götürüyo demişsiniz ama işin aslı;
misal bartın; 3 kişi alacak 12 kişi hak kazanacak. şu an 60 oyda %20 85-89 aralığı görünüyor. 60'ın %20si zaten 12 kişi ediyor. 90+ aralıkta da oy var. yani buradan bartının direkt 86-87 üzeri kapatması gerekir görünüyor. vb.
bu şekilde yorumlamak lazım anketi.
inşallah ankette de manipülasyon vardır da gerçekte durum bu kadar içler acısı değildir.
-
@düdüklütencere2 evet kesinlikle ilk kez bi anketin manipule edilmis olmasini diliyorum resmen
-
Bu ankete göre Ağrı dağının eteğinde uçan güvercinlerden biri vuruldu. Kalan güvercinlere iyi uçmalar
-
@sermayeakimi kaçla gidiyor kırklareli?
-
Yüksek kapatacak gibi duruyor genelde.
1500 kurum içine 300 bize hey gidi hey işsizliğe devam,amaç istihdam yaratmak değil. -
Offf çok fena, puanlar çok yüksek.
-
Ankette bile spekülasyon yaparak buradaki çoğu arkadaşın günahına giriyorsunuz yaptığınız ve kendinizce eğlendiğiniz bu durum dönüp dolaşıp sizi bulur. Bu kafayla o işaretlediğiniz puanları alamazsınız rabbim de size o puanları aldırmaz zaten size çünkü hak yiyorsunuz gerçi boşuna yazıyorum bu kafayla siz o kurumların kapısından geçemezsiniz