2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Anket 95 puanlar çıkınca %90 doğru. Öyle bahsedildiği gibi cok fazla manipüle edilmedi
-
@blackbird evet bizde kendi ilimiz için telegram grubu ve dışarıdan bir kaç kişiye daha ulaştık anketler doğru gibi duruyor 95 leri dışarı da bırakınca. Bir çok kişi dün telegram grubuna gelip bakıp gitti araştıran ve puanı olan arkadaşlar söylüyor zaten bu şekilde liste toplayıp az çok fikir edinebildik. Umarız süreç guy daki gibi seri açıklanır .
-
2.anketten bahsediyorsunuz demi?
-
@zümrüt hocam ilk ankete katilim 2100 fakat öylesine oy kullananlar vardı , 2. Ankette 1200 lerde kapandı ikisi de birbirine sayı olarak ve içerik olarak çok yakın oldu .+95 dikkate almaya gerek yok zaten .
-
@semihylc ben de inceledim hocam ilk ankette tablo kötü cok daha fazla yuksek puanlar var, ikinci anket daha makul geldi. Tesekkur ederim.
-
Arkadaşlar sizce ne zaman açıklanır ya çok heyecanli beklemek
-
@semihylc merak edenler oranı niye çok her ilde?En yüksek kapatacak il Ankara mi Denizli mi?Ben tek tek illere baktım ama 85-90 yıkılması bu illerde çok geldi.
-
Arkadaşlar anket telefondan açılmıyor sonuçları göremiyorum 95+ hariç ankara kaçla kapatcak gibi görünüyor ankette
-
@whshw ilk ankete göre 85 86 gibi duruyor. Ankete katilmayanlari falan hesaba katarsak 87 maks 88le kapatir
-
@sedatinho hocam 85 li puanlar zaten ilk 1000 lerden daha az siralama bazi sehirler evet ama bence 80 ler civarinda olur hocam .genel olarak
-
@sedatinho ikinci anket nasıl?En yüksek Ankara mi olacak?
-
@mrvguy Ankara kastedilmiş hocam.
-
@mrvguy ankara icin konustuk
-
@zenginmemur hocam hepsine bakmadim ama ankara yüksek çıkıyor
-
@sedatinho Hocam bende pc yok ama mesela Denizlide yuksek gözüküyor.85-90 arasında yığılma var
-
Telegram yok WhatsApp yok kullanmıyorum Pazartesi Salı açıklanır ama insan merak ediyor.
-
Silinmiştir
-
@zenginmemur yarın olan pzt mi hocam
-
@zenginmemur hocam cok oy kullanilmamis ama yuksek kapatmaz sanmiyorum. (Denizli) bence 84 85 maks
-
@zenginmemur Ankara ve Antalya özellikle ikinci ankete göre yüksek kapatmayacak gibi 85 olan rahat mülakata kalır gibi değil mi hocam ben yanlış mı baktım bilmiyorum..Çanakkale 85 üstü kapatacak gibi geldi ama ankette.