2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@semihylc ben D onu dicektim ne kadar cok merak eden var
-
@nimesay aha yakaladık
-
2.anket arkadaşlar daha detaylı lütfen katılım sağlayalım https://forms.gle/tUqF1ARxAVeDKQyQ7
-
@semihylc
benim telefondan görünmüyor öyle ya neyse anket bitince bakarım pcden -
Telegram ve twitterda paylaşıldı. Facebook da paylaşalım
@izafi_fikirler, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı@nimesay rica ederim ama hızlı bir şekilde linki paylaşalım arkadaşlar telegramda twitterda face de hızlı şekilde veri alalım yoksa ankete saldırı olmadan 2500 lere hızlı ulaşılırsa iyi bir sonuç gözükür
-
İnşallah önceki ankette merak edenler yüksek puanlara basmıştır da o yüzden yüksek çıkmıştır şuan tek isteğim bu
-
@busrag Ben de ona umutlandim 95 ustuler gerçek değildi bence
-
@nimesay banada öyle geliyo hocam
-
MERAk edenler butonu koyulmak zorumdamıydı bi ili 8 kişi oylamış 6 sı merak edenler
-
facebokta felan forum ile arası iyi olmayan sayfalar vardı onlar mı manipüle ediyor acaba diyorum
-
@poncik bence daha iyi oldu. Kalkıp hepsine puan basabilirdi.
-
An itibariyle 10:19:30 da ve 10:26:56 da iki saldırı var ama en azından merak edenlere basmışlar diğer sonuçlar gerçeği yansıtır muhtemelen merak butonu puana saldırı önlemek için koyuldu
-
@hayırlısı035 evet oda olabilirdi tabi iyi tarafından bakmak gerek
-
DUY için sadece bir ili tercih edilecek ayrıca tercih etmediğiniz ili için merak tuşuna basabilirsiniz.. Anketin en aşağıda gönder tıkladıktan sonra hem kendi ilinizi hem de diğer illeri görebilirsiniz.
https://forms.gle/tUqF1ARxAVeDKQyQ7 -
Bazı illere gereksiz bu kadar merak nedir anlamıyorum adın çıkmıyor arkadaş puanını gizleyip gerçek sonuçlar açıklanıncaya kadar umut beslemek istiyorlar sanırım.
-
@izafi_fikirler Şimdi mesela ben tek bir şehre oy verdikten sonra diğer tüm illeri göreceğimi biliyorum. Ankete katılan arkadaşların birçoğu bunu bilmeyip, aklında olup da yazmadığı illere merak seçeneğini işaretleyebilir.
-
Merak butonu anketi manipüle etti bu seferde...
-
Şu an sadece iki defa merak butonuna saldırı var o kadar puanlara saldırı yok en azından. Diğer anketle karşılaştırıp daha sağlıklı veri elde edilir belirli puanları işaretleyip sonra aynı puanı işaretlemeyenlere bakılarak
-
@izafi_fikirler Yarın da ücretli bir anket yapsak her şey ortaya çıkar dostum
-
@locke Bedavada bile katılım yeterli değil ücretlide hiç olmaz arkadaşlar şu anketi elden ele çoğaltalım 500 e yaklaştık daha şuan saldırı falanda yok hızlıca veri alalım