2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bayramdan önce açıklanır umarım iki gözümün çiceği
-
Maliye uzmanlığının da daha açıklanmasının sebebi ikisinin aynı anda açıklanması olabilir mi acaba?
-
@maliyeci16 insallah öyledir hocam. Yoksa hmuy yarın 1 ay olacak mülakat biteli. Bu bizimde uzun süreceği anlamına gelir.
-
Geçenlerde bir arkadaş yazmıstı geçtigimiz alımda bir hafta sonrasinda sonuçlar belli oldu diye üçüncu haftamiza girdik bakalim umarım olabildiğince kısa sürer.
-
@sokrates12 2015 alımı galiba. 1 gün sonra açıklanmış.
-
@scofieldmustafa öyle olduğunu düşünmek istiyorum hocam birini kazanan diğerini kazanamaz gibi geliyor. Geçen sefer ki dguy guy gibi
-
@maliyeci16, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
guy
Birlikte açıklanacaksa kesinlikle mükerrer listeye özen göstereceklerine inanıyorum. Öbür türlü çok saçma bir durum olur. DUY için daha 12 gün oldu biteli o yüzden açıklanması için erken. Fakat Nisan sonu veya Mayıs başı açıklanması bekleniyor.
-
@saul-goodman bu kadar ne bekleniyor bilmiyorum hiç hocam gerçekten
-
Hepsi aciklansada mukerrer atama olmasa birine giren digerinde olmasa baska bi arkadas girse. Hepsi ayni anda aciklanmasi daha iyi olur.haftaya arayalim kurumu arkadaslar .
-
30 martta girdim sınava 9 Nisan'da girenlernicin 10 gun gecti. Ama bana 20 gun aylar gibi geldi.
Her geçen gün elenmis hissediyorum. Mülakattan cikinca iyi demistim. Her gün başka seylere takıyorum.. Allah yardımcımız olsun. -
Defterdarlık, hmuy ve vmy başta olmak üzere bakanlıklar ayrılmadan önce açıklanması için bol bol arayalım arkadaşlar aksi takdirde bu alımlar sıkıntıya girebilir. Allah göstermesin iptale kadar bile gidebilir ortada hazine ve maliye adında bir bakanlık kalmayacağı için o yüzden en kısa sürede açıklanmasını sağlamalıyız.
-
@cmonn18 ben Arıcam bu iş uzun sürecek gibi duruyor arkadaşla rda katilirsa daha iyi olur
-
Arkadaşlar haftaya mutlaka hem arayalım hem de etkinlik yapalım. Son alımda sonuçlar 1 günde açıklanmış. Demekki isteyince oluyor. En azından sesimizi duyuralım da olumlu olumsuz sonuca göre önümüze bakalım. Belirsizlik içinde olunca insanın ömründen yiyor resmen.
-
Arkadaşlar az önce aradım telefonu açan beyefendi dedi ki bizim elimizde birsey yok yani kesin bir tarih biz soyliyemiyoruz. çünkü bizlik bir durum değil ancak komisyon sonuçları bize yollar hemen akabinde açıklarız. Yani komisyonun değerlendirmesi halen sonuçlanmis değil. Bir diğer nokta ise hazine maliye uzman yardımcılığı ile açıklanmayacak dedi. Çünkü ayrı komisyonlar bakmış alımlara bide dedi hmuy önce açıklanır sonra defterarlik açıklanacak dedi.
-
Muhtemelen bayram sonrasına kalacak gibi duruyor
-
@hopefully öyle demeyin hocam
-
@estergon-kalesi hocam ben istemez miyim bayram öncesinde açıklanmasını. Gönül ister ki şimdi açıklansın
-
Bende şöyle bir durum var ben şu tarihten önce açıklanmaz dediğim 2 3 alım veya sonuçta aksi oldu yani o tarihten önce açıklandı. İnsaAllah bu seferde böyle sonuçlanır
-
Telefonda farklı birşey söylemiyolar bilmiyor uz diyorlar. Kisitlamalarin etkisi olduğunu düşünüyorum.Haftayada gelmezse artık kısıtlamalarin yavaş yavaş kalkmasi açık lanirsa belki o zaman hareketlenme olabilir
-
Sonucta ordaki gorevliler bi sey diyemez bu konuyla hocam stabil cumleler kurarlar..ama bekledigimizi an ve an bilmeleri iyidir dediginiz gibi aciklanadabilir. Insallh mayis ayina kalmaz dilegim