2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Listeyi hazirliyolardir belki
-
Hocam kesin bi cevap yok, boşuna umutlandırmayalım arkadaşları. Her zamanki cevapları vermişler
-
Herkes arasın madem açıklanmıyor bizde tepkimizi dile getirelim en azından ordan birinin kulağına giderde insafa gelen olur belkii arayın ben aradım açmadılar ...
-
Bugün arama etkinliği olsun, zaten kaldı 1 buçuk gün
-
Arkadaşlar daha öncede aynı cevaplar verildi o yüzden çok umutlanmayalım bencede. Dedim ki guy mülakatlarının pazartesi başlayacağından haberler var mı ? Tabiki vardır sonuçta aynı bakanlık bünyesinde dedi . Orda diyecektim daha ne bekliyorlar o zaman
-
Arkadaşlar tepkimizi ortaya koyalım. Bizim ömrümüzden gidiyor giden. Madem onlar açıklamıyor o zaman biz de baskı yapalım. En azından müdürlerine iletirler ne kadar baskı olduğunu ona göre belki ellerimi daha çabuk tutarlar. Duyum felan beklemeyin. Ne derlerse desinler tekrar aramaya devam edelim.
-
Listeler geliyorsa eğer 2 gibi geliyor demiş. Dün de bir arkadaş 2 den sonra aramış dün için açıklanmaz demişti. Bugün de 2 den sonra arayabiliriz. Sonuçta bugün bi de yarın 2 den sonra ararsak arama işi de bitiyor.
-
Bencede . Geç bile kaldık . Keşke son 10 gün sürekli arama etkinliği yapsaydık belki hmuy gibi bizide açıklamışlardı
-
@saul-goodman kesinlikle katılıyorum hocam belki bencilce olacak ama yapacak bir şey yok en azından müdürlere birileri iletebilmeli ya açıklasınlar yada akşama kadar telefon sesi dinlesinler aramaya devam...
-
Duyum peşinde koşacağımıza arasaydık sürekli belki daha çok ilerlerdik
-
Arkadaşlar faceden bakanın sayfasına özelden mesaj attım taleplerinizi şu numaraya iletebilirsiniz şeklinde mesaj attılar bilmem ise yarar mı sizlerlede paylaşmak istedim ben aradım açan olmadı 0312 204 70 58
-
@komyrd öğle arasından dolayı açmıyorlardır belki hocam
-
@deen hiçbir şey için geç değil hocam. Bugün ve yarın var. O sebeple aramalara devam baskıya devam. Başka türlü olmuyor çünkü 56 gündür acaba neyi bekliyoruz? Kaymakamlık mülakatları bile 1 ayda açıklanıyor. Fazla bişey istemiyoruz sadece sonuçlar açıklansın biz gençler en azından önümüzü görelim. Lütfen aramalara devam edelim tek bir kişiyle olacak iş değil bu. Ve nazikce taleplerimizi üstlerinize iletir misiniz diye de ekleyelim.
-
@deen buraya ulasirsam kim açıyor bakıyor derdimizi anlatalım ona göre haber veririm lütfen üç beş kişiyle olmaz bu iş ordan bakıp seyretmeyin arayın tepkinizi gösterin...
-
Arkadaslar numarayı aradim bakanin ozel kalemi olduğunu daha öncede cok arkadasin aradığını bu sebeplede personel genel müdürlüğü ile irtibata geçerek bir an once açıklarlarsa iyi olacağını bu sayede guy icinde bir hak kaybi olmayacağını belirtmisler. Müdürlük en kisa zamanda aciklamaya çalışıyoruz demis. Ayrica sizleri anliyorum umarim bir an once aciklanir biz sizlerin tarafindayiz dedi beyfendi.
-
6 sene sonra duy ilanı verdiler onu da açıklayamadı gittiler yaa koy yedeklere listenin yarısı kadar adam guya yada başka kadroya gece olursa yedeklere sıra gelsin nedir yani boş kadro olmasın muhabbeti yedek liste yapılır cümlesini yönetmeliğe boşuna mı koydunuz insanların ders çalışma motivasyonu düştü bn guya kpss odaklandım diyenin bile içi içini yiyor açıklayın gitsin herkes yoluna başının çaresine baksın 1200kişi+ aileleleri 2 aydır bekliyor amaçsızca
-
@denizcicek07 benim verdiğim 0312 204 70 58 bu numaraya ulaşabildiniz mi bu numaradan mi bu bilgileri aldınız
-
@komyrd Evet hocam bu numarayi aradim ilk aramamda acildi.
-
Keşke özel kalemi çok daha önce arasaydık. Belki şimdiye kadar açıklanırdı
-
Saygıdeğer arkadaşlar 0312 204 70 58 sayın bakanın özel kaleminin numarası bu numaraya taleplerimizi iletelim lütfen arayın ve uygun bir üslupla talebimizi dile getirelim lütfen çok bekledik konuyu en azından sayın bakanın duyması için elimizden geleni yapalım gün birlik olma ve isteme günü çekinmeyin arayın güzelce taleplerimizi iletelim...