2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar hiçbir şey için geç değil artık bekleme günü değil isteme günü sesimizi duyuralım bakanın özel kalemini aramak ile personel genel müdürlüğü sınav hizmetlerini aramak arasında çok fark var umutsuz olmayalım elimizden geleni yapalım saygılar...
-
Yani bakanın özel kalemi arıyo , açıklayın diyo hala açıklamıyolar . Şaka gibi
-
@denizcicek07 Çok naziksiniz deniz hanım
-
@yusufyigitt07 Rica ederim Yusuf bey kardeşim her zaman
-
@sicilyalı daha önce telegram grubundaki arkadaşlar tarafından arandı. Taleplerimizi ilgili birime aktaracaklarını söylemişlerdi.
-
@hayırlısıı onu biliyorum, ben daha öncesinden bahsediyorum. Bayram öncesi arasaydık belki bayram sonrasında açıklanırdı.
-
Sizce dikkate alırlar mı arkadaşlar ne düşünüyosunuz ? Bugün yarın açıklanır mı
-
@deen arayan çok olursa onlarda üstüne düşer en azından tekrar bir açıklamaları için personel şubeyi ararlar diye düşünüyorum...
-
@deen bu durumu ancak 2 gün içinde anlayabiliriz hocam
-
@deen hocam 2 defa aradim beni acmiyorlar telefonu mu ezberlediler ne. Ama yine zorlicam .
-
@mrvguy personel müdürlüğü benimde 3 4.aramamda açmıştı hocam. Öğle arasıdır 1 buçuktan sonra açarlar heralde
-
@deen 0312 204 70 58 hocam burayi arayalim aradim direk kapaniyo ogleden sonra yine aricam DIGER ARKADASLARIMIZ BASTIRALIM MAGDURIYETLERIMIZI SOYLEYELIM KULAGINA SU KACSIN BAKANIN. OGLEDEN SONRA
-
@mrvguy birlik olalım arayalım arkadaşlar 900 kişi önüne baksın 300 kişi belki ailesinden utanarak sıkılarak isteyecekleri paraları almasın boş yere mutlu haberleri ulaştırsın 🤲
-
@berkayyy ogleden sonra ara ara arayalim ulasamaya calisalim hocam aynen GÜN BIRLIK ZAMANI ARKADASLAR
-
@mrvguy 13:30 itibaren gün ses duyurma açıklama isteme günüdür yoksa boş boş bekleriz bugün yarın bikmak uzanmak yok iki gün aramaya devam...
-
@komyrd 1. 30 da basliyoruz HAYDI BISMILLAH ARKADASLAR .MAGDURIYETLERIN YASANMAMASI UGRUNA.
-
Arkadaşlar 0312 204 70 58 no'lu numarayı ben de aradım, yetkili kişiyle görüştüm, kendisi personel genel müdürlüğüne konuyla alakâlı bilgilendirme yapıldığını, açıklanması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti, GUY mülakatlarının da başlayacağını bildiğini söyledi (GUY mülakatları ve DUY mülakatları arasında herhangi bir ilişkiden bahsetmedi, sadece GUY mülakatlarının başlayacağından haberdar olduklarını belirtti) ayrıca ben SGK denetmen yard. ilanının başvurusunun da yarın son günü olduğunu, hem kurum açısından hem diğer adaylar açısından mağduriyete sebep olmaması için DUY mülakatlarının en yakın zamanda açıklanmasının faydalı olacağını belirttim, kendisi çok iyi ilgilendi beklentilerimizi not aldı fakat şunu da belirtti ve sizlerle paylaşmamı istedi, söz konusu numaranın bu tarz dilek ve şikayetler için değil daha başka şeylerle ilgili iletişim için kullanıldığını sizlere iletmem konusunda ricada bulundu, ben sadece bu ricayı sizlere iletiyorum, bu yüzden yanlış anlaşılmak istemem, sonuçta bende elinde GUY olmayan sadece DUY bekleyen bir adayım, dilerim en yakın zamanda açıklanır ve hepimiz hakkında hayırlı olan haberi alırız.İtalik yazı
-
Arayan destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum bende aradım aynı şeylerden konuştuk fakat arayanlarin talebi kısaca şu olsun detayları biliyorlar zaten defterdarlik uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarınin 55 gündür açıklanmadigini tekrardan konunun personel şube müdürlüğüne iletilmesini ve konunun sayın bakana arz edilmesini talep edelim ve en kısa zaman da açıklaması için talepte bulunalım kısaca bunları anlatmak sadece bir dakika sürer telefonda
-
Herkes kısaca talebini iletip teşekkür edip kapatsın telefonu sadece bir dakika arkadaşlar mutlaka yetkili birine konuyu iletirler ben faceden mesaj attığımda taleplerinizi bu numaraya iletin mesajı gelmişti unutmayın sadece bir dakika ve kısaca ama üç beş kişinin aramasıyla olmaz amaç sesimizin duyulup YETKİLİ BİRİNE ses gitmesi...
-
Arkadaslar ben de aradim beyfendi bayagi sikilmisti.hakli olarak kusura bakmayin rahatsiz ediyorum belki cogu arkadasimiz da aramistir. Deftarlik sonuclariyla ilgili bilgi almak istiyordum yaklasik 55 gundur beklemedeyiz. Ve yarin sgk haftaya guy mulakatlarinin basladigini ne zaman aciklanacagini sordum biraz bikmis sekilde diger arkadaslara da soyledim aciklanmasi konusundan gecen haftadan talep iletilmis onlarda en kisa zamanda aciklayacaklarini demisler.bugun de talep iletilmis. Dedim listeler hazir mis ben o zan altina giremem.lutfen personel mudurlugu arayin dendi burasi ozel kalem.orayi aradik ama taleplerimizi tam iletemedik cok bekledigimizden burayi aramak zorunda kaldik lutfen taleplerimizi iletirmisn tesekkur ederim dedim.