2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
“Personel Genel Müdürlüğüne ilettik, bildirimde bulunduk açıklamaları için “ cevabı bile bu tarz aramaların boş olmadığının kanıtı. En azından bir şey kaybetmiş olmayız arayarak. Hareket vs söylemler olmadığı sürece bu en doğal hakkınnız, hakkımız da.
-
@saul-goodman gerekli yerlere ilettiğini ve aranan hattın başka amaçlarla kullanıldığı için daha fazla aranmamasını rica etmiş. Her konuşma sonrası personel dairesini arayıp konuyu sormaz. Aramayalım demiyorum yani.
-
Aynen oyle bos durmaktansa aradik az bucuk bilgi aldik. Baska turlu ne yapacakti ki anlamadim? Ben 1 defa aradim ulastim paylastim.burda duyum almaktan sa yada kendi kendimize isyan etmekten se isyanimizi iletmek en dogal hakkimiz... dimi hocam... baska bi yolu olan varsa soylesin? Kendi icimizde birlik yok ki insan pes ediyo hakketten. Ben daha bi sey demicem ...
-
2 den sonra arayan oldu mu, ben ulaşamadımda.
-
Personeli?
-
Bnde aradım azönce personel daireyi açan olmadı kim bilir belki de açıklanmasına az kalmıştır artık laf anlatmamak için açmıyorlardır keşke öyle olsa
-
Merhaba dostlar.
Bu hafta da soruşturacağımı söylemiştim, dostlarımızdan rica ettik onlar da sordular bize ilettiler sağolsunlar.
Açıkçası Bakanlıkta da bir muğlaklık söz konusu ama şunu söyleyeyim iki ayri kanattan da GUY ile beraber açıklanacak gibi bir haber gelmedi. Anladığım kadarıyla iş Per-Gen'de. Herkes orayı bekliyor. Ama orası neyi bekliyor bu konuda bir malumat edinemedim. Söylenen şu bana gelen haberde, evrak, liste pergenden gelsin, hemen açıklanacak. Bakanlık da bir an evvel başlatmak için sürece devam etmek istiyor gördüğüm kadarıyla. Güvenlim Soruşturması mi sebep dedim, net olmamakla birlikte olabilir dendi. Ama bu da yine bilgiden öte, bilgi alan dostlarımızın tahmini.
Dediğim gibi kendim soracağım haftaya, inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da yine soracağız.
Hepinize bol sabırlar dostlar. -
@berkayyy kim düşmanlık yapıyor?
-
@onuktekin size ya da başkasına demedim hocam genel yani hemen saldırma oluyor ya o durum içindi
-
@paretowilfredo insallh hocam ya aciklasinlar su iki gunde gece sabah hic muhim degil yeter ki haftaya kalmasin. Cok tesekkurler en ufak da olsa her an haberlerinizi bekliyoruz
-
@poncik aha Topu bulduk personel genel mudurlugunde bugun aciklanmazsa yarin da orayi arayalim topu sisteme atsinlar hocam
-
@mrvguy 1 güne düşürdüler hocam artık son güne yetiştirirler mi ki
-
Valla şimdide arayabilirsiniz ne farkederki artık hiçbir şey yapmadan durulmuyor hani böyle birini ararsın ama telefonu açmayacagını da bilirsin ama ona rağmen 372924 kez ararsın bizimki de o hesap evet hepimiz biliyoruz ordaki personelin birşey yapamayacagını ama artık bekle bekle şiştik bizde insanız önümüze bakmak istiyoruz artık sonuç ne olursa olsun ama öğrenelim yeterki birgünümüz bile kıymetli iken 2 aydır bekliyoruz
-
@deen hocam yarinda personel genel mudurlugunu arariz . Oklar orayi gosteriyo. Valla arayan arar aramayan lutfen modumuzu dusurmeden okuyun gecin arkadaslar zor surec zaten bi kac arkadasla arariz talep iletiriz napalim elimizden gelen baska bi sey yok.sakince sureci yonetelim birbirmizin modunu dusurmeden.rica ediyorum zaten son 1 gun zaten herkes birakir napsin millet. Baska.
-
@poncik hocam personel genel mudurlugunu numarasini atar misiniz arayan arkadaslarimiz olur ben de dahil .aramaktan baska care kalmadi cunku sondayiz.
-
@mrvguy 03124152054 sanırım bu numara bnde gruplardan almıştım
-
Arayalım yarın açıklanma ihtimali var mı soralım
-
@poncik aradım açan olmadı dostlar
-
"Merhaba bugün Gazi Üniversitesi'nin bir zoom etkinliği vardı orada personel işleri daire başkanı Hilal Hanıma duy soruldu net bir tarih vermedi ama önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi"
Telegram'da bir arkadaşımız yazmış. -
@berkayyy bende şimdi aradım ama açan olmadi