2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Eee top kimin elinde simdi ?
-
Sürekli arayıp darlamak pek de nezaket içinde değerlendirilecek bir durum değil. Aynı bu konuda da ricasını iletmiş. Bugün için daha fazla rahatsız etmesek daha doğru olur.
-
@onuktekin hocam evet ben de önceden bunu diyordum fakat 55 gün boyunca bekleyen biziz. En azında belli bir tarih verebilirler ya da açıklayabilirler. Ömür bizden gidiyor. Eğer aramamızı istemiyorlarsa sonuçları açıklasınlar bu kadar basit. 1200 kişi arasında 300 kişi seçecekler ne kadar zor olabilir?
-
Hocam 55 gundur rahatsiz etmedik fakat .sgk guy mulakatlari kpss basvuralari geldi catti biz 55 gunden sonra rahatsiz olduk artik birilerinin bizleri duymasi gerekiyorda. yoksa hic huyum degildir rahatsiz etmek
-
Arkadaşlar personel genel müdürlüğü sınav hizmetleri şubesi numarası 0312 415 20 55 burayı arayan arkadaşlar Bakanlık özel kalemi ile görüştüğümüzü konunun sizlerde beklediğini özel kaleminde taleplerimizi ilettiğini belirterek yetkili birine taleplerimizin iletilmesi söyleyelim öyle ordan bakma hakkını ara yoksa daha çok çok çok beklersin sesini duyur üslubun ve teşekkürunle amaç kimseyi rahatsız etmek değil hakkımızı istemek duyurmak....
-
2 defa aradım şimdi personel müdürlüğü açmıyor. Elimizden başka bişey gelse o yolu denerdik arkadaşlar.Çünkü eğer olumlu sonuçlanırsa guy mülakata gitmiycem. Yani istediğimiz şey herkesin yararına.Ve kaldı ki 2 aya yakın süre geçmiş .Belki de öğretmenler bu şekilde kararlı ilerledikleri için istediklerini elde etmişlerdir .Bizde böyle ..
-
@komyrd, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
0312 415 20 55
Iki numara var arkadaşlar
0312 415 20 54 -
Şimdi açtı defterdarlık mülakatının üzerinden 55 gün geçti hala bi gelişme yok mu dedim . Hala bi gelişme yok dedi .
-
Bekleyelim bakalım. Bende aramayı bırakıyorum artık , darlamayalım demi insanları !
-
Bize mi ? Bize hiç bişey olmaz darlanmayız biz
-
@mrvguy saat 2 yi geçti malum 2 de geliyor tarzı bir yazı vardı açıklanıp açıklanmayacağı konusunda bugün açıklanmaz denen birisi oldu mu acaba ?
-
Hocam benim aradigimi paylastim sordum ama bana tarih vermedi talebinizi ilettik dedi.israrlada sordum demedi.en kisa zamanda aciklanacagini dedi. Bide arkadaslar paylasti sube personel mudurlugunu arayin belki bi sekilde cevaplar aliriz. Aramaktan baska care kalmadi son 2 gun icinde.
-
@mrvguy @HmbSosyalMedya resmi iletişim hesabına da twitter üzerinden kpss başvurularınun başladığını , duy sonuçlarının artık 55.günü olup guy mülakatımıza denk gelmesini ve sgk başvurusunun bitmesine az kaldığını düzgünce bir toparlamayla iletsek mi hesap aktif gibi çok kişi yazarsa iyi olabilir ne dersiniz ?
-
@berkayyy bakanlığın tüm sosyal medya hesaplarının altına ben yazıyorum sizden bulduğunuz her yere yazın arkadaşlar yada tek bir yer belirleyip oraya toplanalım iletilerin altına yazalimm
-
@berkayyy hocam birlik yok ki . Biz arayan bişeyler yapmaya çalışanları da darlamakla suçluyolar. Ben bıraktım pes ettim artık
-
@berkayyy yapmak isteyen yapar biz elimizden geleni yapalım kimseyi zorlamiyoruz isteyenler gelsin buyursun
-
@komyrd rtük başkan yardımcısı beyfendi bile bizim için tweet attı Allah razı olsun yani bu bir suç değil taleptir iletebiliriz bizim gibi süreçlerden geçmiş insanlar ne yazık ki birbirine düşman böyle olmak yerine omuz omuza vermeli ben aramak isteyene de istemeyene de bir şey diyemem ancak süreç uzarsa ve olumsuz olursa geç olabilir bazı şeyler için …
-
@mrvguy elinden geleni yaptığını gerekli yerlere ilettiğini söylemiş. Buradan bu konuyla ilgili aranmamasını rica etmiş. Şimdi bu kişiyi sürekli aramak bir ilerleme sağlar mı? Her aramadan sonra personel dairesini arar mı bu kişi? Bahsettiğim konu bu.
-
Bencede özel kalemin aranması mantıklı değil. Biz rica ettik bitti.
İkisi çok bağlantısız yerler.
Personeldekileri aramak lazım. O da memurları defil tabi. Çünkü sabh bende aradım memuru aynı cumleler. Suan liste gelmediyse zaten bugün aciklanmaz. -
@adamsmiths kesinlikle öyle hocam