2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@06kaya06 tartışma niyetim yok millet zaten dk dk bakıyor buraya açıklandı sanmasınlar boş yorumları canım sormak istedi sordum kardeşim hadi hayırlı günler uzamasın
-
@urfaspor63 malesef hocam olsa sizlerle paylaşmaktan geri durmam biliyorsunuz
-
@gencbiraday evet hocam şüphemiz yok bundan. Daha önce bir kaç duyumunuzun gerçekleştiğine şahit olduk kaynaklarınızı yoklayıp yeni bir duyum alırsanız mutlaka bizi bilgilendirin.
-
Diger gunlere gore ben bugun kendimi daha sabirsiz buluyorum sizde de oyle mi sanki her an tetikte gibi bekliyorum keske yarina birakmadan bizi bu beklemek zulmunden kurtarsalar da bi arkadasimizin buraya aciklandi yazisini gorerim die surekli bakmaktayim bugun
-
Sonuçta atanan yine 300 belki daha az arkadaş olacak bir an önce açıklansa da önümüze baksak süreç çok yorucu
-
Arkadaşlar bende sizin gibiyim duy mülakat grubundan birisi dedi bakan yardımcısı pazartesi veya salı açıklanacağını söyledigini söyledi. Bu da diğerleri gibi duyum sonuçta aciklanmayabilirde ama bu hafta herkes açıklanacağı yönünde umutlu
-
arkadaşlar acaba çok sık yazmasak mı her siteye girişte mesaj görüp "aha açıklandı" hissiyatı beni bir nebze yordu gibi de çünkü
-
Allah aşkına ikidebir buraya gelip çok mesaj görünce açıklandı sanmak yerine girip Bi zahmet siteye baksanıza. Listeler burada açıklanmayacak. Sitede açıklanacak. Oraya göz atın öyle gelin çok zor değil. Inşallah çabucak açıklanır da bu sabırsızlık biter.
-
@saul-goodman akıl istersem ilk sana danışırım sual, aklımda
-
@bahriyelii61 tam adresinde olmuş olursun. Better call saul
-
Ruyamda gordum bugun aciklaniyodu, bugun aciklanmazsa ruya isini birakirim
-
@memurolacamben
izninizle bu güzel parçayı size armağan etmek isterim hocam.
https://youtu.be/TVlBMcUAdyAaz kaldı arkadaşlar çok az.
-
@memurolacamben sgdhtfjyvwawfsg
-
Geçen hafta bugün hmuy açıklanmıştı. Bizimkini de açıklasalar keşke
-
@gencbiraday Siz bilgi alabildiniz mi hocam?
-
@blueberry bilse bilse bu arkadaş bilir, mülakata katılacakların listesini dk'sına kadar bilmiş. @gencbiraday
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@blueberry bu eski bir mesajı ama sanki mülakat sonuçları açıklanacak zannedecekler.
-
@gencbiraday hocam bir duyumunuz var mı
-
@blueberry hocam biliyor musunuz peki son durumu