2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
maliye bakanlığının sitesinde yer alan defterdarlık mülakatı listesi bizim mülakatlarla mı ilgili arkadaşlar ? eger öyleyse bir haziranı geçecek açıklanması anlaşıldı.
-
@ankaport hayır o 2017 de yapılan bi sınav
-
Bu hafta da açıklanmazsa guy sonrasına kalır artık umut nasıl tüketilir yaşatıyorlar sağolsunlar.sgk ya başvurmayacaktım ama sanırım bu gidişle başvuracağım.
-
Hazineye verdiğim süre bu hafta bitiyor .
Umarım açıklanır bu hafta ve gerçekten 300 kişilik kadro yerine gider .
Merkeze 383 kişi al , taşraya 300 anlasak ne olacak . -
(ALINTI- TELEGRAM)
Ben de duydum arkadaşlar vmy taban puanını önceden duyum alan bir arkadaştan.pazartesi salı dedi duyum çıkmazsa kızmayın :))Başka bir arkadaş da bu hafta açıklanacağı duyumunu almış.
-
Oklar bu haftayı gösteriyor dostlar. Sevinçli haberler almayı nasip etsin Rabbim.
-
Artik bu hafta aciklansin bence tam zamani ... bi duyum paylasmisti bi arkadas forumda basta o kadar surmez dedim ama 27 mayis gibi hatirlayan var mi o duyum okumustum forumda sanirim dogru cikacak
-
@mrvguy evet bende hatırlıyorum inanmak istemedik ama şurda 27 Mayıs a ne kaldı şaka gibi gerçekten…
-
Yeni güne umutluyuz insAllah.
Güzel sonuclar gelsin. -
Forum çok sessiz. Mülakata kalanların listesinin açıklanacağı zamanki hareketliliğin çeyreği yok nedense.
-
Hmuy tam 49.gununde açıklandı onu baz alırsak bu cumada duy için tam 49 gün oluyor umutla bu hafta gelmesini bekliyoruz...(kurumu arayan olursa bilgi olarak burada paylaşalım...)
-
@marmarakazim sanırım forumun hepsi anladığım kadarıyla tırnak içinde lüzumsuz Telegramda. Hatta forumun yöneticileri her yerde forum tynin Telegram linkini paylaşıyor. Forumla işim bittikten sonra bile vakit buldukça yazan ben , evimiz olarak gördüğüm forumun artık işlevsel olduğuna kanaat getirdim. Bu nedenle artık bende ufaktan sizlere veda ediyorum. Son olarak pazartesi salı bir duyum öğrenmeye çalışacağımı söylemiştim. Öğleden sonra size bu duyumu aktaracağım . Kalın sağlıcakla
-
@urfaspor63 sanırım haklısınız.Geçen hafta pareto'ya soru sordum burda cevap vermedi.Eskiden olsa en kötü bilmiyorum derdi.
-
Duy'un son direnmeleri artık bencede , yeterince ısındı geldi gelecek heralde
-
@kaimbey95 aynen dostum. Twitterdan sormayı dene o zaman cevap alırsın belki.
-
Aramak da çare degil artık. Allah yardımcımız olsun
-
@gencbiraday hocam sizin kardeşiniz kurum calisaniydi. liste açıklanırken söylemiştiniz. Var mı acaba bizim sonuclarla ilgili bilgisi. Tarih vs. Sağlıklı bilgi olur en azından.
-
@urfaspor63 hocam söylediklerinize hak vermeden geçemeyeceğim. Telegram meselesi yüzünden foruma çok küsen olduğunu, bu yüzden duyum alanların da buraya yazmadığını düşünüyorum. Başta sen olmak üzere süreçle alakalı bilgisi, duyumu olan arkadaşların bunları bizimle paylaşmasını ihtiyacımız var. Zira bu sessizlik ortamı hepimizi rahatsız ediyor...
-
Malesef hocam hiç bir malumatım yok o yüzden yorum üzeri bir ileti paylaşmadım umarım en kısa zamanda bitecektir
-
@gencbiraday peki bugün yarın açıklanacak olsa bilginiz olur muydu ?