2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@nuriko bi umut haftaya guy basliyo millet yurdun dort bi yanindan mulakata gircek mukkerrer atamalar olacak kalacak yer sorunu yazik valla.RESMEN BIZLERI MAGDUR ETTILER.HAFTAYA ACIKLAYACAKLARSA HIC ACIKLAMASINLAR. ARTIK BENDE UMUT BITTI.ARKADASLAR.
-
@nuriko siz aradınız mı hocam
-
@nuriko siz nerden duydunuz hocam kesin mi acaba
-
Hmuy u bayram tatilinden önceki son güne sıkıştırıp açıkladılar . Ya bizi de bugün guydan önceki son gün açıklayın kurtulalım nedir bu
-
@deen telegramda yazılan bir durum var mı hocam orada yokum bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim
-
@berkayyy bende orda yokum hocam
-
@berkayyy biri üst düzey biri ile görüştüm guy ile beraber aciklanacak yazdi, engellediler
-
@berkayyy kardeşim ben numaranın birini geçen gün aradım beni sınav şubeye bağlayınca yani 20-54 20-55 olan yere ben direk kapattım sonra aklıma şu geldi dedim bu numarayı arayıp daire başkanına veya sekreterine bağlanabilirim bi baktım telimde dk bitmiş wp dan mülakat bekleyen arkadaşıma söyledim dedim bu numarayı ara sor şu şu isimli daire başkanına ulaş veya sekreterine bu mülakat sonucu ne zaman açıklanacak. arkadaş numarayı aradıktan sonra daire başkanının sekreterine bağlamışlar arkadaş adama demiş efendim biz yaklaşık 2 aydır defterdar uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını bekliyoruz ne zaman açıklanacağına dair bilgi varmı diye adam da demiş büyük ihtimal haftaya açıklanacak.
-
@nuriko açıklama için sağ olun o zaman dağılabiliriz
-
@berkayyy saat 14:00 gibi bi daire başkanına daha bağlanmayı düşünüyoruz bakalım ordan bilgi alabilecek miyiz.?
-
@nuriko peki hocam bilgilendirirseniz sevinirim
-
Arkadaşlar aradım bi gelişme yok dedi peki bugün açıklanir mi dedim hayır dedi
Ben genelde 2 ye doğru arıyorum ve telefonu kapatirken bugün icin sordugumda net cevap veriyo doğru söylediğini düşünüyorum malesef bugün boşuna beklemeyin bence -
RESMEN GUYU BEKLIYORLAR. VAR YA ARKADASLAR BUNLARIN ACIKLANMA TARIHLERI BELLI BENCE AMA VAR BI IS ANLAMADIM????
-
@berkayyy kardeşim az önce aradık daire başkanının birisi ayrılmış dendi yani artık o kişi görevde değilmiş diğer daire başkanını sorduk o da saat 14:30 da toplantısı varmış haftaya tekrar arayacağız.
-
Gerçekten insanları mağdur etmekten başka birşey değil 300 kişi boşuna sgk ya başvurdu boşuna guya gidip tonla masraf yapacak ve üzerine kpss başvuru ücreti ödeyecek kafadan 1500 tl masraf nerden baksak bu sürecin gecikmesi amaçlarını bir türlü anlayamıyorum bu yüzden yazık günah değil mi bizler parayı sokakta mı buluyoruz manevi kayıplardan bahsetmiyorum bile inşallah bir sürpriz yaparlar da bugün açıklanır
-
KİMĮN UMRUNDAKI HOCAM MALIYENIN TAKTIGI YOK ? 60 GUNE GELDIK DAHA DA ACIKLANMASIN ZERRE HEVESIM KALMADI BU SURECE DE LANET OKUYORUM ARTIK! HAZINEYI SIKITIRDILAR BIZI SIKISTIRAMADILAR.... BIRILERI OKUSADA HALIMIZI ANLAYAN BI ALLAHIN KULU CIKSA.YILDIM YEMIN EDIYORUM . 1 SENE OLDU RESMEN SURECE BAK YA.MADDI MANEVI KAYIPLARIN AGIRLIGI ALTINDA EZILIYORUZ. BAHSTSIZ KADERIMIZE BOYUN EGMEKTEN BASKA CARE KALMADI HOCAM
-
Allahım üzerimize sabırlar yağdır, takatimiz kalmadı. Yolumuzu bahtımızı aç Rabbim.
-
@hayırlısıı Amin.
-
Allah bunların belasını versin ya net
-
Lıstelerın belli olmama ihtimali var mı arkadaşlar?