2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu kadar insanın vebalini nasıl çekecekler. Diğer tarafta nerde yatacaklar cidden çok merak ediyorum.
-
@scofieldmustafa şimdi pazarda çalısıyorum ailemin yanında bu çocuğa yazık değil mi hakimlik kazandı elendi ilgöç kazandı elendi diyolar gercekten kul hakkıyla gelme demiş Rabbim ama umursayan yok
-
@berkayyy hocam defterdarlik beklemiyorum ama şu grupta yazilanlar beklenenler umutlar canimi cok acitiyo. Artik ben kendimi de gectim ulkeme ve gelecek nesile uzuluyorum. Bir yerde adalet duygusu sarsildi mi iflah olmaz bir surece donusum baslamis demektir. Allah bizim ve bizden sonraki gelenlerin sonunu hayr etsin
-
Acaba gerçekten guy sonuçlarını mı bekliyorlar yoksa mülakatlar devam ederken mi açıklayacaklar ? Kpss başvurusu bitmeden açıklasalar bari bi hayra geçseler
-
@paretowilfredo hocam rahatsız ediyorum ama siz bizi bu hafta hangi gün bilgilendirirsiniz ?
-
@deen inş Pazartesi dir
-
@deen PAZARTESI BI ACIKLASALAR KESKE. ALLAH GOSTERMESIN GUYU BEKLERLERSE BI 2 AYDA OYLE BEKLENIR. KPSS BASVURALARINDAN ONCE OLUR INSALLH .millet yollara dokulmeden pazartesi aciklasalar keske.@paretowilfredo hocam pazartesi umut var mi?
-
Arkadaşlar dün akşam bi tanıdığımın söylediği açıklamayı düşünmüyorlar diğer sınavı bekliyorlarmış dedi. Oda yakın güvendiği birinden yeni duymuş. Sizi üzmemek için söylemeyecektim ama bilip önümüze bakmak daha mantıklı galiba. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
YAZIK BIZE GUYDAN SONRA OYLE MI?
-
@mrvguy inşallah doğru çıkmaz hocam . Ama açıklanmayacakmış gibi önümüze bakmak lazım artık bence
-
Yapılam toplantıda önce 300 duy ataması yapılacak denmiş telegramda bir fotograf paylaşıldı artık Allah aşkına duyum paylaşmayon gözünüzü seveyim zira guydan önce yada sonra açıklanmasının bir değeri kalmadı haliyle duyumların da ztn yarın mülakatlar başlıyor millet mecburen gidecek mülakata
-
@poncik şu saatten sonra duyumların hiçbir önem ve değeri kalmadı yarın mülakatlara girecek olanlar çoktan yola koyuldu ankaraya vardılar bile
-
@poncik ben ilk defa paylaştım . Hatta onu da guy mülakatlarına odaklanalım diye söyledim. Yani kötü niyetle değil
-
Sizin özelinizde söylemedim direk ztn siz olmasanızda duyum paylaşanlar oluyor ama artık ztn duyumların bir önemi kalmadı yarın başlıyor mülakatlar
-
@poncik herkes yarın gitmiyor ki ama hocam 2 hafta sürecek . Neyse hayırlısı olsun kimsenin moralini bozmak degildi niyetim hakkınızı helal edin .
-
Estagfurullah helal olsun sizi suçlamak için yazmadım hocam yanlış anlaşılmasın zira duyumların hiçbiri tutmadı bu süreçte ztn o yüzden yazdım
-
@poncik Allah yardımcımız olsun inşallah
-
@deen zor surec hocam napcaksin millette yoruldu iste ... umut etmekten
-
@paretowilfredo ???? Pazartesi bi gelisme olabilir mi acaba?
-
@paretowilfredo üstat bugün bilgi alacaktın son durumla ilgili senden gelecek haberleri bekliyoruz