2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@norm bugün bilgi aldık yine eğitim sınav daire başkanı Aydın baş bey bu hafta açıklamayı düşünüyoruz dedi geçen cumadaki gibi teyit edilmiş oldu inşlh arkadaşlar bu ızdırap bu hafta biter
-
@nuriko hocam çok sağolun ️Çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla açıklanır
-
bende aynı bilgiyi aldım çalışıyoruz dedi sekreter sordu daire başkanına bu şekıkde soylendi
-
@nuriko teşekkür ederiz hocam inşallah
-
@komyrd sizede bu hafta açıklanır gibi bişey söylediler mi hocam
-
@deen biz aydın baş beyi geçen cuma aradık önümüzdeki hafta büyük ihtimal dedi bugün yine aradık bu hafta açıklamayı düşünüyoruz demiş teyit edildi yani arkadaşlar bu hafta deniliyor
-
@komyrd hocam size ne denildi. Sekreter mi söyledi.
-
@nuriko şükürler olsun hocam . Çok teşekkür ederiz size . Benim cumartesi arkadaşım açıklamayacaklar demişti müdürler öyle konuşuyor dedi. Ama daire başkanı daha yetkili hakimdir . İnşallah hayrlısıyla açıklanır
-
Ben sekreteri ile görüştüm kendisi daire başkanına sorduğunu ve şunu iletmemi söyledi dedi çalışmalar devam ediyor bu hafta açıklamaya çalışacağız şeklinde bir bilgi aktardı bende 60 gündür bekliyoruz lütfen bu hafta aciklansin dedim çalışmalar yapılıyor konu daire başkanımız tarafından takip ediliyor dendi banada ben bu şekilde bilgi aldım sesimiz bir şekilde duyulmuş inşallah dedikleri gibi bu hafta açıklanır hepimiz kurtuluruz
-
Hatta konuşurken telefon kesildi sekreter tekrar aradı bu numaradan 0312 415 20 51 den bu şekilde bilgi dönüşü yaptılar bana bekleyip göreceğiz artık inşallah bu ızdırap bu hafta biter arkadaşlar ...
-
@nuriko @paretowilfredo üstat böyle bir bilgi var. Sizin bugünkü alacağınız bilgi daha bir önem kazanmış durumda. Saygılar.
-
@hayırlısıı pareto twitterdan daha hızlı yanıt verebilir bugün gün içinde paylaşımı var
-
@deen rica ederim bu çarşambaya kadar açıklanmasa Perşembe günü tekrar arayacağız.
-
@nuriko Allah razı olsun
-
@nuriko bugün açıklansa keşke cuma gününe kadar dayanacak güç kalmadı
-
@berkayyy keşke öyle bi iyilik yapsalar hocam. Kazanan kişi mülakata da girmez . En azından bugün açıklasalar da bi hayra geçseler . Beklemişiz zaten bekleyeceğimiz kadar
-
Rabbim bu hafta hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah
-
@deen 2den sonra netleşir diyordu bir arkadaş yine canımız ağzımızda sayfa yenileyeceğiz bundan önce mülakatlarımda bu kadar açıklanma heyecanı yaşamadım yani hakimlik olmayacagı belliydi üzülmedim il göçte çocuk gibi ağladım bu kez olacağına inancım o kadar yüksek ki harikaya yakın sıfır hatasız bol özgüven ve bilgi dolu mülakattı sürekli aferin tebrik ederim dediler diğerlerinden daha uzundu adalete olan inancımı perçinledi içerdeki zaman zarfı çok umutluyum bu da sabrımı zorluyor
-
@berkayyy inşallah olumlu sonuçlanır sınavınız hocam
-
@berkayyy bugüne yetiştirirler mi acaba ? Ben böyle derste çalışamıyorum hocam çok etkiledi beni