2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@paretowilfredo 60 gündür bekliyoruz bi iki gün daha beleriz üstat
-
@scofieldmustafa bir arkadaş özelden guydan sonra dedi beklemeyin dedi bana 1-2 gün sabrımız yokken iki farklı yer olmaz bu dendi ama %99 demiş arkadaş
-
Yok hazine once aciklancak dediler bekledik yok guydan sonra aciklancak guy yapilacak mis .iyi yapsinlar daha beklemiyorum ben aciklanmasini kalin saglicakla artik bavulumu toplayip ankara yollarina duseriz yapacak bi sey yok. Mukerrer atamalar da olur bizi de boyle magdur ederler BENCE ONLARIN SONUC ACIKLANMA TARIHI BELLI milletin dedigi cikti guy mulakatlarindan sonra dendi ve de oyle oluyor surec. Ben daha umut etmiyorum arkadaslar.
-
@mrvguy hani yedek liste var guy olacak olsa bile sıra yedeğe gelir yani ben bu işin mantığını anlamıyorum çok bilgi kovaladığım için yazmış arkadaş bana zaten gidiş o yönde pareto 2 gün sonra ne derse ona itimat edecegim bu hafta demişlerdi diğer arkadaslara da yani denmezdi diye düşünüyorum bir yandan
-
Anlamadığım şey şu; mesela iki listede aynı kişilerin olmaması için guy ve duy aynı anda açıklanacaksa her iki yeri de kazanan hangi işte başlayacak? Bunun yedeklere yansıması nasıl olacak. Hangi listenin yedekleri değerlendirilecek. çok karmaşık.
-
Umarim duy icin yedek liste olusturmuslardır herkes guy beklemiyor sonuçta
-
@colinmcrae Farklı kurumlar arasında aynı dönemlerde yapılan sınavların nihai kazanan listelerinde aynı isimlerin bulunmaması için bazen personel birimleri kendi aralarında gayri resmi de olsa paslaşabiliyorlar. Bu nadir de olsa olan bir şey. Hal böyleyken aynı bakanlığın birbirinden habersiz iki liste hazırlaması mantıklı görünmüyor. Velev ki -mantıklı olmasa da- iki listede aynı isimler yer aldı diyelim, bu durumda aday hangisini isterse ona başlar, başlamadığı kadro için de yerine yedek listeden ikame edilir. Ama dediğim gibi bu çok mantıksız çünkü işi dallanıp budaklandırır. İşin özü ikisi bir de açıklansa ayrı da listelerde aynı isimler bulunmayacaktır. Ayrıca bu hafta açıklanacak diye resmi bir görevliden açıklama geldiyse bu hafta açıklanacaktır artık buna itimat etmek gerekir. İş çok uzadı, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@berkayyy Artik bende inanmaya basladim bunlar guy mulakatlarini bitirip biter bitmez duyu aciklayacaklar. Baska bi secenek kalmadi zaten guy da 2 ayda boyle bekler..daha yoruma luzum kalmadi gorunus bu sekilde.
-
@nev insallh hocam da ben nedense artik inancimi yitirdim herhalda cok beklemekten .neyse allah buyuk insallh bizlerin icin en iyi sekilde sonuclanir.
-
Sabah bir arkadaşımız eğitim daire başkanından bilgi almıştı ama bu hafta açıklanamaya çalışıyoruz şeklinde. İnşallah o doğru çıkar ya
-
@mrvguy Ben de bu süreçleri yaşadığım için sizi anlayabiliyorum, alımlara süre açısından da bir düzenleme getirilmeli ki herkes açısından belirsizlik kalksın ortadan. Naçizane inancınızı yitirmemenizi, bununla birlikte sadece bu mülakat sonucuna bel bağlamamanızı tavsiye ederim. İnsan kendini kötü sonuca da hazırlamalı ki yaşadığı üzüntü katlanmasın. Çünkü maalesef bir çok arkadaş nihayetinde üzülecek. Kendini kötüye hazırlayan kötü sonuçta daha az üzülürken, iyi sonuçta çok daha fazla sevinir.
-
@sokrates12 duy'da da yedek liste var ama duy'da zaten kazananlar belli. Duy'un asil listesinde olup da guy'u kazananlar için guy'un yedekleri için şans doğuyor ama duy'un yedekleri için bir şans yok gibi. Umarım hak yerini bulur.
-
Amaçlarının mukerrer isimleri önlemek olduğunu sanmıyorum. Masal diyarında yaşamıyoruz arkadaşlar. Bunu engellemek isteyen duy listesini açıklayıp guy listesi hazırlanacağı zaman ona göre liste oluşturur. Tamamen torpilli adayların elinde 2 farklı seçenek olsun amaç. Duyda yedek listesi var ama 4 kişilik bir ilde 1 kisi yedek. 2 kisi guya gecse 1 kisi bos kadro kalacak. Bu da yine bakanlığın karına. Allah akıl fikir versin.
-
Nerden bulaştık KPSS belasina . 6 senem bir hic oldu . Sınav bekle ilan bekle mülakat bekle açıklanmasını bekle hersey mi berbat olur niye okuduk be kardeşim biz . Hele açıklandıktan sonra ki durum daha kötü torpilsizlikten elen süreç tekrar basa saracak. Allah sizi bildiği gibi yapsın ya.
-
@sokrates12, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@sokrates12, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Sayın aydın baş bizzat sordum bizzat söyledi yedek liste olcak diye . İnandık:)
İnşlh kurtuldum abla yazısını yazarsın , darda zorda kalan herkes için duam. -
@karar İnsallah abla insallah
-
@karar hocam günaydın , sınavın bu hafta açıklanacağı ile ilgili bir şey duydunuz mu
-
@deen günaydınlar:) arkdşlar aydın başa ulaşmış bekleyelim bu hafta işaret edilmiş ama guydan sonra açıklansada altında aydın başı ararım:) sohbet etme imkanım olmuştu şaşırmam:)
-
Boşuna bekliyoruz bence
-
Ben anlamıyorum ki . Hepsini açıklayıp bizi süründürdüler hala da devam ediyorlar