2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@berkayyy teşekkürler
-
Arkadaşlar duy il özel idaresi genel sekreterine ön incelemeci olarak atanabilir mi?
-
Ben hic sanmiyorum hocam bunlar guyu bitirirler ondan sonra aciklarlar. Sali gunu de geldi tik yok bence olmayacak da bu hafta gorunen o ben artik umut etmiyorum hrrkese basarilar. Yazik valla ne diyim ama yinede sagolun bilgileriniz icin hocam
-
-
@mrvguy bu işin yapanı adamcağız sayın aydın başla konuşulmuş yani onun söylemi bu haftayı işaret etmiş, bu yetkili bilmeyecekte kim bilecek:)
Her şey olacağına varıyor , zorlayınca olmuyomuş , bekleyelim bu haftayı olmazsa ben de bizatihi gider sorarım.
Üzmeyin kendinizi inanın herkes aynı durumda , yanıyoruz . Biraz daha sabır:) -
Kurum sonuçları açıklamamaya yemin etmiş sanki
-
@poncik yarın pareto bir açıklama yapar umarım
-
Guyu beklemesinlerde insallh. Cumaya kadar bi umut insallh insallh bu hafta aciklanirda bi rahatlariz.
-
@mrvguy cumaya tavız hepimiz yeter ki illallah ettik bu hafta açıklasınlar
-
@berkayyy pareto baskan da sonuclar aciklaninca ogrencek bu gidisle
-
@sedatinho yarın sorabilir hocam öyle demişti bir iki güne diye
-
Susayım konuşmayım diyorum,
anlatsam kim anlayacak anlasa bile yaptığını kendi içinde tutarlı bir hale getirecek bir sistem bulacak.
Kısaca;
refi olan atanır arkadaşlar
refiniz yoksa çok zor.
Refiniz varsa bu kadar heyecan yapmayın
KADER ! KISMET ! işte
bu beşinci mülakatım muhtemelen son girdiğim mülakat olcak. bir daha da girmem. -
Sonu 2051 olan numarayı aradım şimdi . Yetkili daire başkanına sorabilir misiniz 60 gündür bekliyoruz bi gelişme var mı dedim . Sekreter yetkili daire başkanının sekreteri benim dedi. Ne zaman açıklanacağı belli değil dedi. Birde bu hafta açıklanacağı söylenmiş gibi bir bilgi dolaşıyormuş öyle bişey yok dedi. Ben söylemeden kendisi söyledi . Hatta kim söylüyor bunları dedi ordan da arkadan ses geldi erkek sesi kim söylemiş diye. Bende bilmiyorum dedim.
-
Az kaldı kafayı yiyecem artık
-
Ha birde guy sınavı mı bekleniyor diye sordum. Yok onunla alakası yok dedi. O kadar umutlanmıştım bu hafta söylemlerinden oda yalan oldu şaka gibi
-
@paretowilfredo hocam siz bizi bugün bilgilendirebilir misiniz ?
-
@kullaniciadim bu başlığı biraz sahiplendim gibi o yüzden söylemek isterim ben de .
Sadece ref olan alır diye basite indirgemeyin o kadar basit değil artık ! ref in de refi aranır olmuş . !
Özelden soruyorlar bana niçin sözlüye karşısın diye ? ne oluyo niçin zorlaştırıyorsunuz !
Bazı adayların listeye girmesi yeterli oluyo çünkü ! İşte yazılı bunun önündeki en büyük engel , yazılı sınavı olan hiç bir ilan bu kadar şüphe çekmez adam çalışır alır kimse kimsenin kimsesi değil .
ama burda öyle bir durum olmadığından lastik gibi süreci herkes kendine doğru çekiyor .
Hakkımızda hayırlısıyla olsun . -
Guy'la alakası yoksa bu kadar bekletmelerinin sebebi ne , her yeni gün sil baştan liste mi oluşturuluyo? Ya da kaymakamlık sonuçları 3 haftada açıklandı.Kaymakam adaylarimiza bile yapılmayan soruşturmalar bizlere mi yapiliyor?
2.5 aya giricez nerdeyse atanacaklarin listesi mülakat günü belli olması lazım bu yaşananlar doğru mu gercekten? -
@deen biz arayıp bugün açıklancak mı diye sorduğumuzda bile bilmiyoruz diyorlar bu hafta için nasıl bu kadar kesin konusup açıklanmayacak dediler şaşırdım açıkcası
-
@iibflibiri açıklanmayacak demedi. Bu hafta açıklanacağı ile ilgili bilgi dolaşıyormuş öyle bir şey yok demedik biz öyle birşey dedi. Her aradığımda olduğu gibi aktarıyorum size tel konuşmasını neyi garip ! Paylaşmam artık