2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@berkayyy kimsenin adını vermek istemedim hocam. Hesap soruyorlar bide
-
telegramda dönen muhabbetlere bir örnek vereyim:
' duyumcu: arkadaşlar duyum aldım sonuçlar kurban bayramından sonra açıklanacak.
x: hocam kaynak nedir?
y: ben gruptaki duyumlara inanmıyorum artık kafanızdan sallıyorsunuz ffs.
reklamcı admin: kesin olmayan duyumları paylaşmayın yeter artık.'diğer senaryo:
'duyumcu: arkadaşlar duyum aldım sonuçlar 2 gün içinde açıklanacak.
aynı x: hocam kaynak nedir?
aynı y: hocam allah razı olsun dediğinize güveniyorum allah sevdiğinize kavuştursun.
aynı reklamcı admin: sağol duyumcu kardeş, sana inanıyoruz, duyumunun kaynağı umrumda değil'hiçbir tarihe inanmamak lazım. kpss var önde, ona hazırlanmak en iyisi.
-
@as-soon-as ama bu sonuca göre girecek ya da girmeyecek insanlar neden 300 kişi boş yere 285₺ ödesin + nasıl motive ders çalısabilsin hocam
-
@deen şu aradığınız numarayı buraya açıkça bir atar mısınız hocam aramak isteyenler arasın 20 51 olan dediğinizi
-
@berkayyy 03124152051
-
Dostlar yarın ya da diğer gün sorma imkanım olacak. Haber aldığımda paylaşacağım sizlerle.
-
Geçen sadece günler değil gençliğimiz ve ömrümüz.
Bugünde kapandı bir gün ne diyelim -
Neden açıklanmıyor sorusundan daha önemli bir soru var artık: Kim için ya da kimler için açıklanmıyor?
-
bir arkadaş, daire başkanı cuma da dedi pazartesi de bu hafta açıklamayı düşünüyoruz demiş dedi herâlde açıklanır sonuçta bu işe bakan yetkili bir kişi
-
@norm inşallah.
-
@norm sanmıyorum hocam guy sonrasına kaldı bence
-
Bu gidişle guy açıklanır, duy açıklanmaz kalır yine.
-
@blueberry istikamet o yönde.
-
@norm hocam ben de sanmiyirum cunku demisler arkadasa yazdi ya kim demis bu hafta aciklanacagini yok oyle bir sey die .... keske birileri tam net aydinlatsa kpss basvurulari bitcek bi de ona para vercez... zaten maddi manevi kayiplar ve gecen senelerde saymiyorum bile ah birileri bizim su halimizi gorsede bi yon cizebilsek artik .
-
@mrvguy neyse yarin mulakata gircem ve hic umudum yok.cunku umut ettikce olmuyo... acayip karamsarlastim her seye allah buyuk ne diyim .ibff okuduguma ....... sonunu getiremiyorum.
-
@blueberry bana da artık sanki duy hiçbir zaman açıklanmayacakmış gibi gelmeye başladı.
-
@scofieldmustafa yaparlar mı yaparlar zaten kimsenin umrunda değil bizim hayatımız gelecek hayallerimiz iibfliler bu dünyanın kahrını çekmeye gelmiş
-
Üstat @adanali01 sizin bilginiz var mı ?
Niçin uzadı bu kadar . -
Bizler ile dalga geciliyor gibi hissediyorum. Kendimi bu süreçler dışında daha değersiz hissettiğim zaman olmadı.
-
Bu kadar insanı böyle bekletiyorsunuz ya çok ah aldınız çok.