2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar wilfredo bey bugün sorma imkanı bulacakmiş , sorduğunda haber verecekmiş
-
@bilgekagan saol hocam bu da güzel bir haber
-
arkadaşıma duyda, guya da girecek misin diye sorulmuş guya gitti duya girdin mi diye sorulmuş şimdi de ikisinden de elemesinler diyor nasılsa digeri var diyip şu duruma geldik yeminle
-
@jokerface rica ederim hocam . Umarım olumlu haberler alırız
-
@norm Kimisini ikisinden elerler kimilerine de iki seçenek sunarlar hocam
-
@norm yemin ediyorum ben de ondan korkuyorum
-
@sokrates12 Allah korusun ya çok kötü olur ikisinden elenirlerse ama bence ikisinden birini yaparlar mükerrerlik yaşanmaz umarım.
-
İki alım da ayrı diyoruz ama duy mülakatında guya girdin mi kaç aldın vs soruları soruldu ayrıca iki meslek de ilçelere alım yapıyor örnek veriyorum aynı il için girenler var ikisini birden kazanmaları durumunda bi kadro boş kalacak yedek muhabbeti var ama bazen asılları bile doldurmuyor kurumlar. Son guy alımında samsun 20 kişilik alıma çıkmıştı 18 kişi alınmıştı.
-
@kpssadelisi Bu önlemi almak için aynı anda açıklanmasına gerek yok, duyu açıkla kazananları guya alma.
-
@jokerface inşallah ama geçmişte hem dguy hem de guydan birlikte elenen çok kişi oldu ikisine de girmiş birine hic degilse alalim düsüncesi olmuyor malesef
-
@estergon-kalesi kesinlikle hocam en dogrusu buydu
-
Merhaba dostlar.
Söz verdiğim gibi bugün üst yönetimden bir büyüğümüze bizzat sordum ve bilgi edindim.
Mükerrerliğin önüne geçmek maksadıyla Gelir Uzman Yardımcılığı sonuçlarıyla birlikte ya da açıklandıktan sonra Defterdarlık Uzman Yardımcılığı mülakatlarının açıklanmasının planlandığı söylendi.
Şu an durum böyle dostlar. Beklenecek gibi görünüyor. -
öncelikle çok teşekkür ederiz üstat bir 2 3 ayda bunu mu bekleyecegiz
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz üstad bu da en azından bir süre beklemememiz gerektiğini gösterdi bize.inş hayırlısı olur artık herkes için
-
Insallah bu kadar beklettiklerine deger. Aciklaninca iyi ki bekletmisler deriz
-
En erken temmuzun ortası veya sonu görünüyor o zaman
-
@sokrates12 en geç
-
o zaman vmy sonuçlarını da bekleyelim vmy kazanan biri de guyda durur mu mükerrerlik olmasın aynı mantık hatta bu daha mantıklı.. inşallah sonunda atandıgımızı görmek nasip olur diyecek bir şey de bulamiyorum
-
yapalım yine bakalım kpss başvurusunu...
-
@norm o kadar da olmaz karışır ortalık o zaman.