2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu durum kesinlikle duy un yararına oldu hatta 2 kiş alan yerlerde belki de 8 de 5 i atanacak guy da
-
Böyle bir durumda GUY erken açıklanacak diyebilir miyiz???
-
@sitareee dördüncü komisyondaki arkadaşlara bir görevli 10-20 gün içinde açıklamak istiyoruz demiş. Hatta duy için de neden beklediklerini anlamıyoruz demiş.
-
@onuktekin inşallah daha erken açıklanır. Mülakatlar biter bitmez . Yazılı sınavı bir günde açıklayıp mülakatı açıklamaları uzun sürmez.
-
@sitareee bekletmeleri hiç normal değil. Bu bahaneleri bana inandırıcı gelmiyor. inşallah başka bir bahane daha bulmazlar.
-
Guy süreci tamamlanıp atanan atanacak ve duy listesinde guy kazananları mi çıkaracaklar öyleyse? Nasıl bir yol izleyecek idare
-
@muhalba ya da duy listesinde şu an olanlara guyda hangisini istediklerini sorup duy derseler direkt eleyecekler mi
-
@norm gerçi içerde kimse böyle demez
-
Bir önceki alımda guy mülakat sonuçları kaç günde açıklanmıştı acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
Mülakatlar bittikten sonraki 19.gün açıklanmış hocam.
-
@sokrates12 teşekkürler hocam inşallah yine erken açıklarlar da aylarca da onu beklemeyiz umarım
-
@muhalba duyda kazanan kişiler belli ise ve açıklanmıyorsa o zaman öncelik guy mülakat sonuçlarının açıklanması olacak . Guy kazanan kişileri duy listesinden çıkarırlar . Burada kurumun mantığı sanırım şu guyda herkes istediği ili veya ilçeyi seçti duyda ise daha çok zorunluluktan seçim yapıldı . O yüzden duy sürecini en sona bırakıp gerçekten orada kalacakları alacaklar . Ben böyle düşünüyorum yaptıklarını çokta mantıksız bulmuyorum sadece süreç uzadı beklemek hepimiz için zor oluyor .
-
@semihylc bence de durum böyle.
-
@semihylc söylediklerinize kesinlikle katılıyorum hocam kurumun tarafından bakınca önceliklerinin guy olduğu anlaşılıyor ve bahsettiğiniz sebep de çok etkili ama işi bu noktaya taşıyacaklarına başta düzgün bir ilan girilseydi keşke duyda da 5 il seçimi olsaydı süreçlerde bağımsız ilerlerdi, iki farklı ilanı birbirine bağlayıp bir taşla 4-5 yerden mağdur ettiler ne yazıkki
-
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Şuan Duy'u açıklayıp guy'da ise Duy'u kazananları almazlardi sonuçta. Ancak öncelik guy olmuş.
-
@bulut25 Burada aslında bizde çok beklentiye girdik dedik işte guy öncesi belli olur açıklanır . Belkide açıklanacaktı sonradan düşünüp böyle karar aldılar . Guy sınavı ertelenmese zaten bunlar olmayacaktı süreç sanırım başa baş ilerleyecekti. Bayramdan sonra oturup ders çalışmaya başlamıştım birçok kişi sırf duy bekliyor diye çalışmadı . Halbuki yokmuş gibi davranmak en iyisi nede olsa hepimizin şansı 4 de 1 guya göre oldukça düşük.
-
Listelerin hazır olduğunu duydum, sonuçlar bilerek bekletiliyor ve bu durum hiç şık değil. Bu hafta açıklanır kim dediyse yarın arayıp bastırmak gerek ok yaydan çoktan çıktı...
-
Kesinlikle hocaö listeler hazır açıklanacak yok bugün yok yarın vs diye diye umut doldu insanlara (bana da) çalışamadık artık belli oldu. Üstüme vazife değil ama artık guy mülakatı olan ona kpss ye odaklanacak kpss ye odaklanmalı sonra pişman oluyır insan. Fazla düşününce de akıl ermiyor bu işlere mantıken olmuyor çünkü
-
Bence de yarın arayalım bastıralım arkadaşlar ben hem Duy hem Guy mülakatına girdim ama kimse kimseyi beklemek zorunda değil.
-
@poncik sanirim oyle olcak hocam o degilde bostan kpss ucreti odemek zorunda birakcaklar.