2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@onuktekin evet dogru demisler milleti aylarca beklettiler.
-
Arkadaşlar merhaba. Matrah kullanan var mı önerir misiniz ?
-
@aslankayserili hocam ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim
-
@cons3693 yapalim hocam . Da arayincada hep ayni cevaplari aliyoruz
-
@mrvguy alakası yok felan diyolardı ayrı süreçler diyolardı ama bize arayınca
-
@mrvguy Bakalım GUY mülakatı bitmeden açıklamaları gerekir yoksa kendileriyle çelişirler.
-
@cons3693 guyla birlikte , ya da guydan sonra . Cok ilginc geldi banada. Guydan önce değil hicbir sekilde.
-
O zaman neden her sorduğumuzda inkar ettiler ki .Ben şahsen en az 10 15 defa bu sormuşumdur . Yok bi ilgilisi, ikisi farklı kurumlar , hayır onla bağlantısı yok . Daire başkanının sekreteri bile böyle dedi
-
@deen arayan oldu mu bu durum hakkında bugün ?
-
@berkayyy ben aramadım hocam.Pes ettim artık bıraktım
-
@deen hayır alayvari kim bu hafta dedi demişlerdi ya nedeni belli oldu alakası yok demeleri ise tam bir zıtlık
-
Guy benim tahminim en sonki alım gibi 19 gün civarı açıklanır. Duydan guya gidenleri çıkartıp yerine yedekleri ikame ederler sonra duy açıklanır. Aynı anda açıklanmayacağını düşünürsek, duyu guy açıklandıktan kaç gün sonra açıklarlar acaba. Bunu da kestiremiyoruz.
-
@hayırlısıı hocam soyle de bi durum var duyu isteyip guyu istemeyen guyu isteyip duyu istemeyenler de var guy herkes kendi ili yapti sanirim duyda ilceleri cok karisik ben hic anlamadim hadi desen biri olumsuz sonra digerine yuklenelim dicem. Bostan yere masraflar yaptik bi de kpss ucreti de odicez.surekli belirsiz yere calisip para oduyorum ama para kazanacak asamaya gelemiyorum vaziyet de gibiyim.?? sanki kisir dongu deyim... ne zaman aciklanck hangisi olacak yada ikiside olmayacak mi kpss geldi catti hic calisasim da gelmiyo duy sonuclarin aciklanana kadar guyu bekle bu sefer kpss ye kadar guyu duyu bekle. Surekli bekleme modunda gibiyim artik aramalardan umudu da kestim. Paretoda aciklamasini yapti yani BEKLICEZ YINE ARKADASLAR SABIRR....
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
hocam soyle de bi durum var duyu isteyip guyu istemeyen guyu isteyip duyu istemeyenler de var
Merhaba hocam böyle yazmışsınız ama aday ikisinden birinde çalışmayı göze alarak ikisine de başvurdu. Bu aşamada bunu istemeyen vardı demek saçma olur. Baştan istemiyorsan başvurmazdın. Artık sanırım bazı şeyler bakanlığın takdirinde. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@colinmcrae bu durumda artık her iki sınava da giren varsa eğer kazanacaksa guyu kazanacak gibi duruyor.
-
@colinmcrae hocam napcan biri olsunda ama insanlar farkli da dusunebilir kimi ailesinin yani ister kim nere olsunda da ... yoksa hayirlisiyla en kisa zamanda daha cok beklemeden atanmak. Ailelerin de beklentileri mevcut. Neyse allah buyuk.temmuzda bi gelismeler olur gibi..
-
@scofieldmustafa Aynı fikirdeyiz. duy'u gerçekten guy için bekletiyorlarsa sebebi %90 her ikisini de kazananları guya kaydırmak.
-
@colinmcrae acikcasi duy aciklanip olsaydi asla guya girmezdim . Mecbur birakildik.. yasanan surecler geregi.
-
@mrvguy Süreç maalesef biraz farklı işledi.
-
Arkadaşlar alan denemesi olarak ne önerirsiniz ?