2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@papatyaçayı aciklanmasin ya mukerrerlik olmaz o zaman.
-
@gölge07 bu daha iyiymiş inşallah en kısa zamanda açıklanırda herkes ona göre önüne bakar
-
Seçimden sonra açıklansın mükerrerlik olmaz o zamana sgk da belki açıklanır
-
Bu mükerrelik durumuna nasıl dikkat edecekler bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi ?
-
Arkadaşlar bu cuma guy mülakatları bitecek yaklaşık 20-25 gün içinde açıklanır peki bizim Duy sonuçları önce mi açıklanır yoksa guydan hemen sonra mi?
-
@kpssadelisi Önce aciklancak olsa hocam çoktan aciklanirdi guy listesi aciklandiktan birkac gun sonra aciklanacagini dusunuyorum
-
@sokrates12 guy olanları çıkarıp yeni listemi yapacaklar ? Yoksa guy mülakatından elenen kişileri mi ikame edecekler acaba
-
@marsiyal bana uyar. liste temizlenir.
-
@gölge07 evet 3 sene sonra şapkadan bir anda defterdarlık kazandığımız çıksa süper olur
-
@j-m-keynes-0 Duyu beklettiklerine göre var bir planları. bence ikisini de kazanan olursa duy'dan guya aktarma yapacaklar ve buna göre duy listelerini revize edecekler diye düşünüyorum. tabi farklı bir şey de tasarlamış olabilirler.
-
@colinmcrae farklı ne olabilir hocam ?
-
@j-m-keynes-0 hiç bilmiyorum. düşündüğümü yazdım zaten.
-
@kullaniciadim hocam ben giremedim mulakata ama aciklansin istiyordum bende hatta aciklanir diyodum. Artik guyla bir aciklanacak gibi belli insallah ikiside bu ay aciklanir ve ayni kisiler listede olmaz
-
@kullaniciadim sağlam kaynaktan guydan sonra açıklanacak diye bilgi geldi ne diye yazalım?
-
@scofieldmustafa Bayramdan önce her ikisinin açıklanacağını düşünüyorum.
-
@colinmcrae bayramdan sonrasına da kalırsa zaten vay halimize ne diyeyim.
-
Bu gidişle bayramdan sonraya kalmazsa iyi.
-
Arkadaşlar son girenler ordaki görevlilere de bir soruversin, duy mu guy mu önce açıklanır. Belki bir duyumları vardır, sonuçta komisyon üyeleriyle muhabbetleri vardır az çok. Ben soracaktım unuttum.
-
@hayırlısıı, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
irenler ordaki görevlilere de bir soruversin, duy mu guy mu önce açıklanır. B
Görevli bilmez
-
arkadaşlar sizce guy komisyonu kimlerin duy listesine girdigini biliyor mudur yoksa ben iyi olanı alırım ikisini de kazanan olursa duydan çıkartılsın uzerinden mi hareket ettiler