2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gedson Sizin dayanağınız nedir, bunu söylerken?
-
@blueberry dayanağım kendi düşüncem. Yani guy mülakatı biteli 3 gün oldu. 15-20 gün olsun sonra bakarız. Ben 10-20 temmuz içinde açıklanır diyorum. O da en erken. En geç tarihi ise düşünmek istemiyorum.
-
İyice sgkya döndü bu duy sonuçları daha ne bekleniyor anlamıyorum.
-
Rezilllik Baska birsey degil ya .
-
@jokerface guy açıklansa bu da hemen peşine açıklanır diye düşünüyorum . Önemli olan Guy’un açıklanma hızı
-
Hayat normale de dönüyor bi şu iibfinin yüzü gülmedi ya.her şey bizi mi bulur?
-
aynı bakanlık en azından guya listeye girebilecekler ögrenilip duyu ona göre hemen açıklasalar keşke guyda sürerse baya çok beklemiş olacagız 🥺
-
Açıklanmayan sınav kalmadı duy hariç
-
@blueberry Ticaret Denetmen yrd
-
@blueberry rekabet kurumu, ticaret mufettisligi, hmb mufettisligi
-
Bizi haftalarca oyaladılar. Yok ikisi farklı kurumlar yok guyla hiç bir ilgisi yok . Aynen yokmuş. Daire başkanı sekreteri bile bi ilgisi yok dedi ya.
-
Guy mülakatım bunların yüzünden kötü geçti .
-
İşin garibi defterdarlıktan feragat etmeye çalışana da yardımcı olmuyorlar üzücü bir durum. Az önce birisi söyledi geçen hafta aramış feragat için oralı olmamışlar.
-
@ykps eğer mukerrerlik olmasin diye uğraşıyorlarsa kimsenin feragat etmesine gerek kalmaz listeden çıkarırlar diye düşünüyorum.
-
@scofieldmustafa Bazı kurumların listesi yayınlanmadı Tc girerek öğrenildi sonuçlar. Kurum o duruma nasıl ulaşıcak
-
Bunun hiçbir şekilde mukerrerlikle ilgisi olamaz. Mukerrerligi dusunen zaten listeyi açıklayıp eler. Altında cok daha farklı seyler var muhtemelen. İnsanın içine şüphe sokuyorlar sadece.
Guy mülakatım istediğim gibi geçmedi.
Erken açıklanma olayına cok takılmıştım çünkü.
Her gün duyumla gelen insanlar , yalan yanlış bilgi verenler. Çok büyük hakka girdiniz. Ben hicbir yalanciyada hakkımı helal etmiyorum -
Benim aklıma tek bir sebep geliyor atamayı geç yapıp birkaç ay maaş vermek istemiyorlar.kâr kârdır.
-
-
@ykps bir taraftan istanbul mu istersiniz ankara mı efendim diye aranıyor ki hiiiçççç birr mecburiyetleri yokken ;
Taşradan adam vazgeçiyor gitmeyecek ıslak imzalı dilekçe oralı olunmuyor .
Allahtan dileğim elime düşmesinler. Yok yok düşsünler . -