2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Peronsel genel müdürlüğünü arayıp feragat gerçekleştirilebilir. Zira diğer bilgi işlemde olanlar pek oralı olmuyorlarmış.
-
Bu atanmış olanlardan sıra bize gelirse belki atanırız.bu nedir ya adamlar kurumdan kuruma geçiyor.
-
@ykps arkadaşlarınız bilgi işlemi mi aramış eğer öyleyse iyi atanmışlar .
Kurumlar feragatı genel olarak kabul etmiyolar şimdi bu adam asildeyse gitmeyecek ve yedek fazladan süre beklicek ve olan her halukarda işsize olacak bakınız en son vmy tenezzül bile etmemişler . Ve bunlar ilk değil sonda olmayacak inşlh düzelir bütün bunlar . -
Feragatları dikkate almayan kurum mükerrerliği hiç düşünmez bile ben işin guyla alakalı olduğunu artık düşünmüyorum. Belli bir zamanı gelince açıklayacaklar demekki.
-
@karar Arkadaşım daha önce kontrolörlüğü kazananları arayıp duydan ve hmuydan feragat edin demiş nasıl kabul etmiyorlar insanları zan altında bırakıyorsun böyle söyleyerek. Feragat edecek olan bile atamayacak. Şu cümlelerinize dikkat ediniz.
-
@ykps bu forumda yanlış anlamalar fazlasıyla . Sizin feragatler için oralı olmuyorlar, üzücü , iletinize binaen yazdım ,devam ettiniz ,bilgi işlem değil per gen dediniz , devam ettiniz arandılar arkadaşlarım dediniz .
teftişten kontrolöre taşradan merkeze sanırım beş kadro ilanı verdi hmb yakın tarihlerde , bunun koordinasyonunu bi zahmet düşünsünler . Kaldı ki bu normal akışında süreçler değildi . Mükerrer listeler ,yedek oluşturmayan listelerde mağduriyet diğer kurumlarda olduğu gibi devam edecek .
Vmy için örneğini verdim . Kalbiniz kırılmadıysa benim açımdan sorun yok ama zaten derdim kurumlar ve işleyişi olacakları bilemeyiz ama olanları biliyoruz -
@karar Hocam haklısınız ama biz de arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak hmb bünyesinde veyahut listesi açık şekilde yayınlanan kurumları takip edip mükerrerliği önlemeye calışabilirler ancak tc ile girip sonuç öğrenen kurumların açıklanması oldu o yüzden arkadaşların arayıp belirtmesi hepimiz için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
-
@ykps elbette biz buralarda kurumları arayın derdinizi söyleyin tabiri caizse sıkıştırın diye çok söylemişizdir . Destekçiyiz , ama dediğim gibi yaşananlar istisnaydı hmb nezdinde .
Deftardarlık hakikaten mükerrerliği önleyecekse ki öyle görüyor muazzam bir şey olacak hele yedek listeyle . -
@karar Bu kadar beklediğine göre hocam kesinlikle öyle mülakatlardan önce de bir daire başkanıyla görüşmem olmuştu o da belirtmişti biz alacağımız kişi mesleği bırakıp gitmemesini istiyoruz bunun için titiz çalışacağız diye belirtmişti.
-
@ykps benimde mekik dokumuşluğum var oralarda şey mi daire başkanı 3. Kattaki mi acaba ? Personelin
İnşlh üstat gerçekten perişan olduk dikkat ederlerse iyi olur tek ili düzeltmediler bunu yapsınlar bari. -
@ykps hocam bunun garantisi hiç yok mesela listeler siz de görüyorsunuz üst kurullar müfettişlikler hakimlik sayıştay falan hep genelde atanmış kişilerden oluşuyor yani bugün ne kadar ugraşılırsa ugraşılsın insanlar daha iyi yerlere çabalıyor ve sonuçta gidiyorlar da belki siz gitmezsiniz ya da ben gitmem ama illaki birçok geçen olacak bugün degilse de 1 yıl 2 yıl sonra
-
@karar Muhasebat genel müdürlüğünde 2.katta hocam Vallahi bıktırdılar bizi
-
@norm Aynen hocam çok haklısınız da işte onlar öyle düşünmüyor malesef.
-
Duyumcular da yok artık
-
@blueberry
Artık herkes usandı kardeş kimseye inanacağımızda kalmadı zaten bana daha önce bir demişti açıklanacak vs aradım bilmem ne beni de yalancı çıkardı o yüzden bekleyelim kimseye inanmayalım -
@blueberry
Artık herkes usandı kardeş kimseye inanacağımızda kalmadı zaten bana daha önce bir demişti açıklanacak vs aradım bilmem ne beni de yalancı çıkardı o yüzden bekleyelim kimseye inanmayalım -
Şimdi de kurban bayramından sonra açıklanacak diye duyum paylaşılıyormuş allah hepimize sabır versin
-
@j-m-keynes-0 nerde paylaşılıyo
-
@kpssadelisi tg'da dedi birisi.
-
@j-m-keynes-0
Kimse bilemez ne zaman açıklanacağını boş yapmasın kimse inanmayın hiç kimseye