2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@fiona13 keşke her haksızlık oldugunda durum tespiti yapsanız sadece insaoglunun bir şeyler kendi aleyhine oldugunu düşününce sesi yükseliyor mesela burada duyda neden 1 il seçimi var 5 olsun yazmamışsınız 86 puanla duy listesine giremeyen de olmustu bu haksızlık olmuyor degil mi
-
@fiona13 hayatımda asla unutmayacağım alım hmuy oldu gerisini çokta umursamadım . Herkes hür iradesiyle bir seçim yaptı 5 il tercihine rağmen açıkta kalan tek ili tutturan
Sadece guy sadece duy her ikisi hiç biri
Sistemler yanlış ama düzelecek gibi değil haklısınız nasipten öte yol yok bizim olan gelir bize .
Bilemeyiz hocam bakarsınız acıdıklarımız alır yürür bizler hafizanallah . Allah muhafaza:( -
Duy, Guy'a göre daha rahat bir meslek. Hiç vergi dairesine gittiniz mi? Onu da bir sorayım. Peşin hükümlü olmayın.
-
Arkadaşlar böyle bişey olabilir mi ? Yok onu bekliyorlar yok şu açıklanacak .O zaman vmy de var oda beklensin Sayıştay açıklandı bunların listelerinde olanlar da mükerrerlik yaratmayacak mı ?Her kurumdan listeleri mi isteyecekler ? Başka durum söz konusu ne biliyim Ankara da alınacak eğitim programı hazırlanıyordur belki o yüzden gecikti böyle şeyler olamaz mı?
-
@blueberry Zaten öyle.
-
Guy önce okunur. Çünkü guyda herkes istediği ili yazdı. Duy boşta kalırsam bari burası olsun diye yazılan il. Önce guy okunması çok iyi olur. Yoksa duydaki adam zaten guya gider eğer her ikisini de kazanırsa.
-
@blueberry Hocam biraz bilgi verebilir misiniz? İş yoğunluğu konusunda?
-
@atamaları-bekle
Duy guy ikisi olursa duya gideceğim herkes için geçerli değil istisnalar var -
@blueberry hocam duy arkadaşınız varsa sorun aynılarını diyecektir çogu guy ve duylar genelde aynı bina da çalışıyor mesela bir guyda duy calıştigi mal müdürlügunde çalısabiliyor gibi iş yogunluguna gelecek olursak bu da iki meslek için il il degişir kısaca aynı statüler duyda insanlar daha görece kötü il yazdıgı icin guyu seçiyor yoksa fark yok
-
@tekinn08 böyle diye diye 2 buçuk ay geçirdik. Gel gör ki guy mülakatları da bitti halen açıklanan yok. Guy listesinin daha önce açıklanacağı artık kesinleşti gibi. Olmaz dediğimiz her şey oluyor cok şükür.
-
@atamaları-bekle ya arkadaşlar mukerrerlik olmasın diye önce guyun açıklanması mı gerek bırakın bu işleri artık. Önce guyda açıklansa duyda açıklansa aynı adamları diğer listeden silmek 3 saniyelik iş.
-
@norm, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@blueberry hocam duy arkadaşınız varsa sorun aynılarını diyecektir çogu guy ve duylar genelde aynı bina da çalışıyor mesela bir guyda duy calıştigi mal müdürlügunde çalısabiliyor gibi iş yogunluguna gelecek olursak bu da iki meslek için il il degişir kısaca aynı statüler duyda insanlar daha görece kötü il yazdıgı icin guyu seçiyor yoksa fark yok
@Ykps Bende bu kadar biliyorum hocam.
-
@scofieldmustafa Şimdi mantığı anlatıyorum. önümüzde 2 yol var ya guy önce ya da duy. Guy önce okundu varsayalım. İstanbul 250 asil 125 yedek. Ankarada yüksekti. Şimdi buraya girenlerin %90 ı burada kalacak. Çünki bunlar burayı isteyerek yazdı. Şimdi bak Duy okunacak demi sonra. Zaten duyun %70 i Ankara,İstanbul,İzmir gibi yerler. Yani şimdi guya gidince bu kişiler. Guyda bu sefer atanamayan aha duy geldi büyük ihtimal derler. Tam tersini düşünelim toplamda 300 duy alacak demi. Hadi diyelim aldı. %70 i büyük şehirler demiştik demi. Şimdi burada bu olduğu zaman mesela en fazla alan yer 10 12 falan Sivas 10 falan idi. Sivasta kaç tane mesela İstanbul vardır? Çok Kocaeli? Çok Antalya? Çok. Şimdi arkadaşlar önce guy okunsun ki bu istanbul ankara gibi yerleri isteyen kişiler girsin bu büyük şehirlere. Sonra buradan arta kalan kişiler duya serpiştirilsin. Belki duyda bir ilde guyda atamalar olduğu için asil liste dolmaz? Diyelim liste 30 kişi yani 30 kişi mülakata kaldı buranın diyelim 25 i atandı.Eee diğer 5 i kesin girdi. Umarım anlatabilmişimdir.
-
@blueberry, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Duy, Guy'a göre daha rahat bir meslek. Hiç vergi dairesine gittiniz mi? Onu da bir sorayım. Peşin hükümlü olmayın.
Bu soru bana mı blueberrycim ?
Ona göre cevap vereyim olmaz mı etiketlenmemişim çünkü -
@karar, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@fiona13 hayatımda asla unutmayacağım alım hmuy oldu gerisini çokta umursamadım . Herkes hür iradesiyle bir seçim yaptı 5 il tercihine rağmen açıkta kalan tek ili tutturan
Sadece guy sadece duy her ikisi hiç biri
Sistemler yanlış ama düzelecek gibi değil haklısınız nasipten öte yol yok bizim olan gelir bize .
Bilemeyiz hocam bakarsınız acıdıklarımız alır yürür bizler hafizanallah . Allah muhafaza:( -
@guy72 güzel hoşuma gitti doğrusu .
İşsiziz hala hocam ve sonuca henüz varmadık . Yaklaşık 8 ay öncesinin mevzusu takdir edersiniz .
Hmuy alımına verilen genişlik bizede verilseydi olmaz mıydı ? Tek il dayatması bıktırdı , arkadaşlar il seçmekle meşguller , kalbimiz kırıldı , benim ilk kez böyle bir alım için mücadelem oldu belkide ondan kaynaklıdır bilemiyorum .
Ben rahat meslek olduğunu söylemedim guy için daha iyi dedim ve birkaç ileti girdim okunsaydı keşke . -
1 soru ile guy mülakatına kalamadım elimde sadece defterdarlık kaldı burdan çok bilgi akışı olmadığı için defterdarlık telagram grubunda belki bi duyum duyarım diye bakıyorum. Dün geceden beri bakmıyorum gruba çünkü grupta guy konuşuluyor sanki herkes kazanmış gibi biraz empati yapmaya davet ediyorum arkadaşları herkes mülakata girmedi ayrıca telegram grupları da var orda konuşulmayıp duy grubunda konuşulması saygısızlık oluyor 1 soru ile mülakata kalamayan çok insan var insanın gözünün içine sokarak böyle konuşma yapılması hoş olmuyor arkadaşları biraz etik olmaya davet ediyorum tabi ki heyecan yapıp konuşulacak ama kazanamayan kişiler de var o grupta
-
@j-m-keynes-0
Ben özür dilerim . Asla böyle bir amaç edinmedim . En sevmediğim şeylerden biridir hatta , yazı konunun hararetindendi örnek vererek yazıldı tabi düşünmek gerekirdi .
@genclerbirlikli hocam geri sayfadaki iletilerimi siler misiniz ? Ben de rahatsız oldum . -
@karar düşünmeniz bile kafi benim için uzun yıllardır bu sürecin içindeyim sizin gibi sizler de çok iyi biliyorsunuz ki ağır sonuçları oluyor listede kendinizi görmemeniz arkadaşlar yeni olduğu için heyecanla yazıyorlar ama belli bi yerden sonra can sıkıyor telegram çıktı mertlik bozuldu bu platformda olmuyordu en azından böyle şeyler
-
@j-m-keynes-0 tekrar özür dilerim . Bekleyişiniz olumlu sonuçlanır umarım . Üstat görünce silecektir .
Çok iyi bilirim allah yardım etsin cemil cümlemize . Ol der oluverir inşlh bu alımla kurtulursunuz , hakkınızda hayırlısını diliyorum .