2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@j-m-keynes-0, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Tamamiyle şahşi fikrim herhangi bi duyum değil duyu kazananları guydan elediler.
hocam böyle olsa duyu bekletmezlerdi bence.
-
@mrvguy benim de guy olmadı maalesef tüm umudum bunda ağlamaya bile halim yok ...
-
@colinmcrae tam tersini düşünelim hocam hem guy hem duy bekleyenleri guy yapmak daha kolaydı ama bekleyen çoğu arkadaşı eleyip sadece guy mülakatına girenler kazanmış buna bi cevabınız var mı ?
-
Tahmini olarak ay sonuna kadar açıklanır mı Defterdarlıkta?
-
@j-m-keynes-0 benim duy listesinde 20 kişi guy mülakatına girdi 10 kişi guy olmuş. bense guya girmedim sadece duyu bekliyorum. bugün yarın açıklanır. bakalım ne olacak.
-
@colinmcrae bizde 8 dik 3 kişi guy 1 kişi yedek kalmış. Guy mülakatım çok iyi geçmesine, memleketim olmasına ve kurum puanımın 95 olmasına rağmen yedeklerde dahi yokum umarım duy da karşılığını almışımdır
-
@maliyeci16 hocam benim de cok iyi gecmisti ama sonuca bak.. aksine deftarlik daha kotu gecti .anlamadim cook uzuldum yas 34 e dayadi son hakkim duy kaldi kendimi bitik hissediyorum demicem demicem ama tanidigim biri vardi refarans bul yoksa giremezsin dedi baktim kardesi ankaraya girmis.artik konusmaya mecalim kalmadi.
-
@mrvguy hiç bir emek karşılıksız kalmaz hocam dua etmekten ve beklemekten başka bişeyimiz kalmadı artık
-
Ne zaman açıklanır acaba bilgisi olan var mı?
-
Tek umudum benim de bu kaldı . Allah’ım yardım etsin bize
-
@colinmcrae hepimizin hakkında hayırlısı hocam
-
hem kpss hem de mülakat puanı olarak birinci girmiştim benim de olmadı umarım elenen arkadaşlar hep birlikte duya girebilmişizdir onca emegimiz karşılık bulur fazla diyecek söz bulamıyorum
-
@paretowilfredo @paretowilfredo hocam ne zaman aciklanir .bitik durumdayiz.... bilgi alabilir misiniz ...? Ah be arkadaslar guydan elenen arkadaslar insallh duyu kazanmissizdir cok yoruldum maddi manevi her anlamda resmen 1 senedir calisma icindeyim bu nun bankadan ayrildim olur die 12 000 lira tazminat geldi dedim buna girer oderim die guydan da elendik of ya cok yikildim bi umut Duy kaldi allahim insallh burdan guleriz. Arkadaslar
-
Arkadaşlar guyda yedeklerde olanı da çıkarırlar mı listeden?
-
Kpss 88, guy kurum sınavı 94 , mülakat gayet güzel ama asil listede yokum. Elim ayağım titriyor... İnşallah hakkımız yerde kalmaz da defterdarlık olur. Benim gibi bekleyen arkadaşlar elbet bir gün ...
-
@sicilyalı yok hocam sonuçta asil olmadınız sadece atanmışları çıkaracaklar
-
@bilgekagan Öyle komisyondaki adamların ruh hali keyfine göre liste yapıyorlar, kendi şehrinde yaşıyorsun her şey iyi gidiyor uzak insanları atıyorlar lanet olsun hepsine. Saçma sapan muhabbetler biz seni öncesinde niye eledik gibi ne ararsan var, kaderimiz bu tiplerin eline ağzına bakıyor, adaletsiz vicdansızlar.
-
@paretowilfredo üstat son kez bizim için duy hakkında bir bilgi alabilmen münkün mü elimizde tek bu kaldı ve acı umutlarımız.. şimdiden teşekkürler
-
Guy aciklandigina göre sıra bizde kaldığımız yerden devam umarım bizide çok bekletmeden açıklarlar inşallah murat güzelli hoca sorup bilgi verecekti aynı zamanda paretoda ya aynı zaman yada yada guydan sonra duy açıklanacak demişti yakın zamanda duyda gelecektir inşallah
-
@norm benzer durum bana da oldu. Bakalım duyu bekliyoruz