2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karar teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için hepimiz için güzel sonuçlar alırız temennim o yönde
-
@nuriko kazanirsan gidersin
-
@bybredd
Bakalım nasip olursa gideriz -
guyun yarım saate açıklancağı söyleniyor. bizimki de pazartesi gelir mi dersiniz
-
@iibflibiri Yarım saate bile açıklanabilir pareto üstad beraber ya da hemen sonrasinda demişti
-
@sokrates12 insallah hocam bazıları da bayram sonrası diyor duy için
-
@iibflibiri telegram'da mı dediler?
-
-
@sicilyalı twitter hocam
-
Sanırım bu hafta bizler içinde büyük gün
-
Açıklasın artık burası da çok bekletti
-
Bbenim guy olmamis cook uzuldum.duyda olmazsa birakiyorum yazik emeklerime uzuluyorum. Sizce guya girmeyen duya girmis olabilir mi?
-
@mrvguy benimde olmamış hocam guy
-
@mrvguy geçmiş olsun hocam hakkınızda hayırlısı olur inşallah Canınızı sıkmayın duy’u kazanmışsınızdır inşallah. Duy ve guy tercihleriniz nelerdi?
-
Benimde olmamış inşallah duy a almışlar diye umut etmek istiyoruz
-
@mrvguy Hocam yedeklerde bile mükerrerlige dikkat ederlerse bence şansimiz cok yuksek duy mulakat listesinin en az yarisi bosa dusmus durumda. Allah emeklerimizin karsiligini almayi nasip etsin sizler icin cok daha hayirli kapilar acilsin insallah
-
Yedekte bile yokum, inşallah Duy kısmet olduğu içindir bu durum.
-
Guy kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bende yedeklerdeyim gelmez diye düşünüyorum. 4.5 senedir emek veriyoruz böyle olmamalıydı . Kaldı ki kendi ilimde duyda olup guyda kazanan yok gibi bişi buda garip .
-
@pareto_wilfredo hocam guy da açıklandı rica etsek hafta içi tekrar duy için bilgi alır mısınız
-
Tamamiyle şahşi fikrim herhangi bi duyum değil duyu kazananları guydan elediler. Ama her ikisinden de elenenen arkadaşlar olacak çünkü her guydan eleneni duy yapmazlar çünkü sadece duy bekleyen var ayrıca hem guy hem duy bekleyende 300 kişiden fazladır hepimiz hakkında hayırlısı olsun