2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Acaba duy kazananlardan haberdarlar mıydı ? Ona göre eleme yaptılar mı
-
@sedatinho acaba duy listesini görmüş olup bizi almamış olabilirler mi
-
Kpss 88, kurum sınavı 96 ama Guy listesinde yokum. Listede olmamam için mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Guy istiyordum çünkü yaşadığım ilçe vardı ve bir ömür tayin peşinde koşmadan olduğum yerde kalırdım. Defterdarlık olacak mı bilmiyorum ve artık onda da umudum kalmadı. Herhangi bir listede olmak için ne yapmamız gerekiyor Allah aşkına ..
-
Ben gibin tamamen duy sürecinden bagimsiz kendi kurum ici işleyisine göre mulakatlari sonuclandirdigini ancak duy'un guya göre listeleri belirleyecegini dusunuyorum. Bundan dolayi guy komisyonunun duy listelerine bakip karar verecegini pek olasi bulmuyorum. Twitterde güzel analizler yapan aynı zamanda guyun aciklanacagini bildiren bir arkadasimiz var. Hangi ilden kac kisinin atandigini analizini yapiyordu. Acaba simdi guysonuclarina gore boyle bir analiz yapabilir mi? Muhtemelen yüksek puanli kapatan duy illerinin sansi oldukca artmis durumda 2 kata kadar indigini dusunuyorum atanma sansinin
-
Duy listesini görmüş olduklarını sanmıyorum. Duyda mülakata girdiğimiz listede 12 kişiden 11 kişi guy listesinde vardi . Ama hepi topu 3 kişi atanmış . Hmb listeyi gib verir mi vermez mi oda ayrı konu . Maalesef 2 yerden de elenenler olacak .
-
@sokrates12 size katılıyorum bence de guy komisyonu duy listesine bakıp karar vermedi umarım en azından guya giden çok olmuştur ve bize de sıra gelir
-
@deen bence ona göre yaptılar hocam ama şimdi hem duy hem guya girenler var ayrıca sadece duya girenler var nasıl yapıldı liste orası komisyon taktiri artık
-
@sokrates12 ben tam tersi durum olduğunu düşünüyorum duy kazananları elediler sizin dediğiniz gibi olursa baştan liste yap tekrar onay aşaması bürokratik bi ton işlem ama şimdi isterse açıklarlar artık tabi kendi şahşi görüşüm herhangi bi duyumum falan yok
-
Simdi listelere göz atıyorumda duy da 85 üzeri kapatan kimi illerde neredeyse alınacak sayı kadar boşta kişi kalmıs çanakkale ankara istanbul duy gibi illeri bekleyen arkadaşlar çok ümitli olmalılar.Inşallah bizlerinde artık yüzlerimiz güler
-
@j-m-keynes-0 Hocam duy kazananlari eleyecek olsalar duyun beklemesinin en ufak bir mantigi olmazdi ki. Duy aciklanirdi guy komisyonu da kazananlari almazdi.
-
@sokrates12 orda da başka bi işlemi bekliyor olabilirler tabi kendi görüşüm bu sizin dediğiniz gibi de olabilir her ihtimal var bu süreçte
-
@sokrates12 lafa atliyorum ama soyle bi durum olabilir, duy olanlar guya gecmeye calisiyolarsa duy komisyonu kendi insiyatif alarak guyu beklemis olabilir yani burada duyu eli zayif taraf gibi dusunebiliriz. Tabi bunlar tamamen farazi dusunceler her sey olabilir.
-
@memurolacamben benim görüşüm de bu yönde şimdi oturup baştan liste mi yapacaklar bu elenmis bu burayı kazanmış diye gib listeyi alıp olanları elemiş olma ihtimali daha yüksek çünkü bizim listeler falan bellidir bence kaç gün oldu liste yapılmamış olma ihtimali yok
-
@j-m-keynes-0 sizce neden duyu açıklamadılar o zaman, oturup liste mi yapacaklar dediğiniz 15 dakikalık iş. Benim şahsi düşüncem duyun listesi hazır guy kazananları listeden çıkarıp yerine başka birini ikame edecekler ve açıklayacaklar
-
@gece-0 benim arkadaşıma duya da girmişsin demişler ya da hiç duya girmeyen birine de duy da hangi ili yazdın demişler biliyorlar mı bilmiyorlar mı anlamadım
-
@norm valla ben de anlamadım bir türlü ne yapmaya çalıştıklarını:))
-
3 aya doğru gidiyo daha neyi bekleyip uzatacaklar çok merak ediyorum. Pazartesi açıklasalar güzel bir haber alıp kurtulsak artık
-
@gece-0 hocam öyle 15 dk iş falan değil sen baştan liste yaptığın zaman onay için üst yerlere tekrar imzaya götürüyorsun resmi bi belge kafana göre ekle çıkar yapamazsın belli onaylar alman lazım 3 aya yakın zamandır açıklanmayan liste 15 dk yapılıp açıklanır mı sizce
-
@j-m-keynes-0 Hocam onaya sadece bir kere gider onda da sonuçlar aciklanir şuan personel mudurlugundeyse listeler anlık baştan sona düzenleme bile yapılabilinir. Her halükarda listeden çıkan onlarca isim oldu ve bu duy için sansları artirdi
-
@sokrates12 aynen şanslar kesinlikle arttı. Keşke hangi ilden kaç kişi guya atanı görebilseydik.