2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sedatinho evet hocam guy olmadı kurum 91 KPSS 83 idi olmadı . Kısmet değilmiş
-
@mathilda duy olur insallah hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz
-
@sedatinho inşallah hocam 5. Yılım artık tükendiğimi damarlarıma kadar hissediyorum . Umarım bu başlıktaki herkes güzel haberler alır
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
İkisinden de elendim. 4.5 senem heba oldu . Helal olsun başka birşey demiyorum. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun .
-
@memurolacamben nerde?
-
-
Arkadaşlar Bartın için bekleyen varsa feragat ediyorum. Hayırlı olsun herkese
-
Adıyaman’ı kazanan arkadaşlar burda mı?
-
il tercihi nasıl yapılcak bilen var mı?
-
İstanbul için feragat edecek olan var mı?
-
Kazananlara hayırlı olsun. Allah mutlu sağlıklı huzurlu bir şekilde devletimize hizmet etmeyi nasip eylesin. Kaybeden kardeşlerimize rabbim sabırlar versin inşallah daha iyileri karşılarına çıkar. Halihazırda ilbank mülakatlarımız devam etmektedir. Duy-Guy kazanıp ilbank mülakatı bekleyen varsa bizide anlayışlı bir şekilde düşünürlerse hepimiz için güzel sonuçlar olur. Kalın sağlıcakla.
-
Kazananlara görevlerinde başarılar.
-
Lanet olsyn hayatum bittii
-
Olmadı yine olmadı en ufak hakkım varsa ahirette and olsun yakasını bırakmıcam bu kaçıncı mülakat oldu yeter bi canımız kaldı onuda istiyorsaniz alın onu da
-
Vay be 76 ile Duy gördü bu gözler
-
@sokrates12 gözlerim şiş yazıyorum kuzum benim 6 saatte neler yaşandı böyle , seni listede görmek o kadar çok isterdim ki nasip ablacım nasip rızkı veren allahtır . Çok üzgünüm ya ne biçim gündü
-
Arkadaşlar uzun süredir bekleyen bayağı kişi oldu, öncelikle kazananlara hayırlı olsun, kaybedenler de inşallah daha güzelleri olur kendileri için. Ben şunu merak ediyorum; herkes tabiki öyle bir şey varsa bile söylemez gerçi ama torpil mi sonucu nihayete erdiren? Torpilsiz girmek hayal mi artık?
-
@karar Abla senin oldu mu inşallah inşallah hakkın olanı en azindan sen alabilmişsindir tek tesellim bu olurdu