2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@iibflibiri atama ilişkin belgeler daha sonra duyurulacak, ilçe konusunda ise ilk sıradan itibaren tercih yapılıyor (birinci sıradan kazanmışsanız ilk tercih sizin sözlü mülakat sonuclarına göre)
-
@estergon-kalesi tesekkür ederim hocam
-
@karar ooo hocam kendimce guy başlığında üzülmüştüm çok sevindim gerçekten
-
@iibflibiri Rica ederim, Hayırlı olsun.
-
@beyaz-boncuk keşke önce duy açıklansaydı yok yere 6 saat ağladım hala ağlıyorum , çok teşekkür ederim vallhi ne desek boş .
-
@karar her gözyasi şerden akmaz agla istedigin kadar. Uyku da gelmiyor heycandan
-
@sedatinho inşlh işe başlayınca biraz kibarlaşırsın:)
-
@karar bilmeden kabalik mi yaptim
-
@sedatinho yok estağfurullah:) yani genelde ağla denmez ondan .
-
Bu gece bu yazıyı eski bir dostunuz olarak yazmak istiyorum.
Sözlerime başlamadan önce bu yolda emeklerine şahit olduğum : @karar @Marsiyal @mathilda @EsTerGon-Kalesi kardeşlerimi abla mı tebrik ederek başlamak istiyorum. Emeklerinin karşılıklarını bir şekilde aldıkları için çok mutluyum. Bu sürece hayatta hiç bir başarısı olmayan okul hayatı hep sorunlu olan 2 yıl sınıfta kalan ben, 2017 yılının mart ayında kız arkadaşımın memur olmasan annem evlenmemize izin vermez telkinleri üzerine başladım. 2018 yılında kpss sürecine devam ettiğim sıralar 4 senelik kız arkadaşımdan ayrılmaya daha sonra daha yüksek bir statüye sahip bir kişiden evlenmesine şahit oldum. 2018 yılında eli yüzü düzgün bir puan aldım sırasıyla sgk il göç mülakatlarından elendim. 2019 eli yüzü düzgün puanıma bir miktar daha puan ekledim. sırasıyla il göç göç sayıştay ve kaymakamlıktan elendim. En sonunda allah bugün benim dualarıma cevap verdi ve deftardarlık çok şükür oldu gündüz guy olmayınca hasta anneme nasıl söyleyeceğimi düşünürken akşam bu mutlu haberi aldım. Bu yolda bana inanan tüm dostlarıma, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen aileme anama babama kardeşlerime ve isimlerini yüzlerini bilmesem de nicknamenin arkasında tanıdığım ailem olan tüm forum üyelerine teşekkürü borç bilirim. Bu süreci başarıyla tamamlayan forum dostlarıma tebrik ederim. EVET BÜGÜN ATANDIK AMA DAHA YÜKSEK BİR SESLE KURUMİÇİHAKSIZLIKTIR. -
@karar abla nickname söylemeyecem ama bu forumda en çok seni seviyorum senin adına o kadar çok mutluyum ki senin sonucun olumsuz olsaydı vallahi bu kadar sevinmezdim hayatının geri kalanında mutluluk huzur sağlık diliyorum. tebrik ederim ablam benim
-
@maziyebirbakıver hocam çok sevindim hayırlı uğurlu olsun . Aynı yollardan geçtik aynı duyguları paylaştık . Saatler önce ağlayarak masa başına gidip ders çalışıyorum şimdi listeye “bu gerçek mi “ diye bakıp duruyorum . 5. Yılım 4. Mülakatımdı bugüne nasipmiş . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bu duyguyu yaşatsın
-
6 yıldır bu sürecin içinde olan bir kardeşiniz olarak yazıyorum.2018 yılında Guy ve Dguy’dan elendim Sonraki yıllar kpss puanımı 90 üzerine taşıdım,3 4 ay önce kaymakamlıktan elendim,şimdi de guy ve duy’dan elendim.Sözün bittiği yerdeyim,yazıklar olsun diyorum.
-
@maziyebirbakıver kardeşim tebrik ve teşekkür ederim. Yıllarımın çöpe gittiğini düşünürken Allah bi kapı açtı. Hep okurdum duyardım pes etme elbet bir yer olur diye inanmazdım. Artık 2021 kpss ye de başvurmamıştım. Guy duy ziraat bu üçüde olumsuz gelirse süreci bırakma kararı almıştım. Guy olumlu oldu çok şükür. Okuyan arkadaşlara şunu gönül rahatlığıyla söylemek istiyorum. Ailemde sicili bozuk insan var (terör pkk fetö vs değil adi suçlar) referansım yoktu ve kazandım. Pes etmeyin elbet bigün karşılığını alırsınız.
-
@marsiyal Evet hocam ben şahidim sizin durumunuza il göçten sonra anlatmıştınız. Sizinki zor bir durumdu çok şükür olmuş çok mutluyum senin ve ailen adına.
-
@karar yok be o film repliği gandalf diyor bizim hobitlere
-
Arkadaşlar süreç nasıl ilerleyecek şimdi soruşturma yapılıp ona göre mi baslamaa olacak yoksa nasıl olacak ?
-
Ne guzel atananlari tebrikler en azindan yuzunuz guldu benim ikiside olmadi berbat haldeyim ne yapcam bilmiyorum
-
@mrvguy benımde olmadı yıllarımı verdim yine zor günler sancılı zamanlar sıkıntılar bizi bekliyor bu dar günümde bana güç verecek Allah’a sığınırım
-
@maziyebirbakıver Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve geçmişi yaad ettiğiniz için, size de hayırlı olsun hocam, hepimiz için güzel,hayırlı ve başarılarla dolu bir yolun başlangıcıdır inş bu aldığımız güzel haber.