2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
5 senede çok sevinç nidalarına şahit olduk, bir köşede buruk bir sevinç yaşadık dostlarımızın mutluluklarıyla sonunda o mutluluk bizlere de nasip oldu, nasip olmayanlara en kısa zamanda daha güzelleri nasip olsun inşallah
-
@mrgkn feragat edecek olan veya başka bir kurumu bekleyen var mı erzurum için tanıdığınız ?
-
@maziyebirbakıver çok teşekkür ederim ablacım , ben de sizleri çok seviyorum hiç birinizi ayırt etmiyorum . Temiz ekmeğimize çamurlu yollardan en nihayetinde ulaştık , ben de seni tebrik ederim allh muvaffak etsin ,çok zordu inşlh zaman unutturur yaşadıklarımızı.
Ben de süreçten kurtulan / kurtulacak olanlara , yolda kalanlara , ekmeğinin peşinden koşanlara sağlıklı , huzurlu sadır genişliğiyle bir ömür diliyorum .
Hazinenin kapısından ağlayarak çıktım allhım sen ver yarabbim beni kimseye muhtaç etmeden senden diliyorum demiştim o c.c murad etmezse toz bile uçuramazdım bunu biliyodum ben de yetim bir çocuğum elbet böyle bir günüm olacaktı şüphem hiç olmadı ama korkuttular çünkü asla güvenim yoktu.
Nasıl şükredecem bilemiyorum bu süreçten çekip aldığı için . Çok üzgünüm.
Hala süreci devam edenler asla pes etmemek gerek , istediğinizi gidip alın allhın izniyle olacak yeter ki allhtan ümit kesmeyin . -
Başarılı olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu süreci olumsuz geçiren arkadaşlara da vazgeçmemelerini özellikle salık veriyorum. Her şey yüzüstü bırakır insanı ama bilgi yarı yolda bırakmaz, bilgileriniz taze ve zamanınız var muvaffakiyetiniz yakındır. Belki bu kurum olmadı ama hayırlısı da belki buydu şeklinde düşünün.
Kazanan arkadaşlar için beklentilerinizi asgaride tutmanızı ve sadece iş yönüyle değil sosyal yönüyle hayatınızı doldurmanızı naçizane tavsiye ederim.
Bir kaç kez denk geldiğim için değinmek istedim kurum içi atamalara yönelik bir takım olumsuz algıları olan arkadaşlar mesai arkadaşlarınız olacak kişileri iyi gözlemleyin.
Taşrada hiç kimsenin olmadığı yerlerde vazifelerini yerine getiren mesai arkadaşlarınızın yükselmesinin sizin için bir zararı olmayacağını görürsünüz. Ayrıca herkesin bir kariyer planlaması olur, sizlerin bilgileri tazeyken farklı kurumlarda güzel yerlere gelme ihtimaliniz var ancak yaş kriterine takılmış ve liyakati olan arkadaşlarımızın da kariyerde yükselmeleri pek tabii haklarıdır. maksadım polemik yaratmak değil değinmek istedim.
Tekrardan herkes için hayırlısı olmasını temenni ederim. -
@uzmandy tebriklerin içinde masalı güzel anlatmışınız ancak atansakta yine hep diyeceğiz ki KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR.
-
Allah uzun yıllar emek verip atanamayan kardeşlerimize ve bana sabır versin çok zor bu durumu daha önce yaşamış olmama rağmen o kadar zor ki ...
-
Arkadaşlar Hatay duy feragat durumu ile ilgili bir bilgisi olan var mı acaba?
-
Merhaba dostlar.
300 kişilik alım süreci öngördüğümüz gibi GUY mülakat sonuçlarını müteakiben yapılan duyuru ile tamamlandı. Öncelikle herkese geçmiş olsun.
Kazandığını gördüğüm ve çok sevindiğim dostlarım var. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Kazanamayan dostlarımıza ise geçmiş olsun diyorum. Dilerim ki sonraki alımlarda emeğinizin karşılığını gecikmeksizin alırsınız dostlar. -
@paretowilfredo üstad 4 yıllık forum hayatimda ilk kez bir mülakatım başarılı oldu Mezun olduk üstad
-
@paretowilfredo teşekkürler üstat her daim yanımızdasınız bizler için bilgiler ögreniyorsunuz ve verdiginiz bilgiler bir kere bile yanlış çıkmadı ayagızına taş degmesin
-
@paretowilfredo elendik ama emeğinize sağlık üstat hayırlısıyla yeni ilan haberlerini bekliyoruz forumun demirbaşlarından biri olarak
-
Elenme şokunu hala uzerimden atamıyorum. Hem duy hem guy gitti ellerimden. 86 kpss 95 kurumdu oysaki guy.
Bu süreçte asla liyakate ve referansim yoktu diyenlere inanmıyorum.
4 yıllık emeklerim çöp oldu.
Aileme hâlâ soylemedim bile. Uzunca süre de söylemeyi düşünmüyorum.
Eşim şokta.
Mülakatım çok güzel geçmişti çünkü.
Gülerek çıkmıştım o salondan.
29 yaşındayım , tekrar baslamaya ne benim gücüm kaldı ne de eşimin sabrı.
2 gündür deli gibi ağlıyorum.
Diyeceğim o ki ,elenen arkadaşlarımın göz yaşlarının tek bir zerresi bile adaletsiz bir sekilde o listeye girenlerin kursağında kalsın. Ben hakkımı helal etmiyorum. Buna sebep olanın da musaade edeninde razı geleninde , aldığı maaşın her zerresi haramdır.
Allah herşeyi gören bilendir. Bu zalimlik , vicdansizlik , liyakatsizlik , kendi adamını yerlestirme elbet bir gün bitecektir. Bu saltanat son bulacak.
Sonunda hepimiz aynı yere gidicez ama kimimiz kul hakkıyla kimimiz kuru ekmekle ama helaliyle. -
Kazanan herkese hayırlı olsun darısı bizlere olsun insallah. Benim merak ettiğim konu şu kazananlara soruyorum acaba cumartesi gunu sgk denetmen yardimciligi sinavina gitmeyecek olanlar var mı
-
@ayseymen sgk sinava girmeye hak kazandim ama cok sukur benim duy oldugu icin gitmeyecem. Sgk uzak dursun benden
-
tercih süreci nasıl işleyecek acaba ? yönetmelik ve ilanda çok farklı şeyler yazıyor.
-
@adamsmiths
herşeyi gören ve bilen allah benim gibi sıfır referansla emeğiyle girenlerin olduğunu da iyi bilendir elbet.
ben ve benim gibi dostlarımın emeğine iftira attığın için ben de kendi adıma sana hakkımı helal etmiyorum. ve bunun hesabını allaha bırakıyorum.
aklı başında olgun insan üzüntüsünü yönetmeyi bilmelidir. üzüntüsünü yaşayamayıp iftira gibi altından kalkamayacağı bir yükün altına girmemelidir. bu ağır vebalden dönmeni tavsiye ederim. torpille giren yok mu elbette çok var.
emeğiyle giren yok mu. evet bizler de buradayız.
üzüntüden ona buna iftira atmayacak olgunluğa eriş, ondan sonra devlet memurluğuna talip ol. -
teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
-
@maziyebirbakıver şu başlıkta aradığım ve bulduğum yorum lol
-
@papatyaçayı Masalı babanız anlatır size hocam. Realitelere göz yummayınız.
iyi günler. -
@uzmandy ben masal dinleyecek zamanı çoktan geçtim ancak belliki sen realite adı altında fazla kurumiçi masalı dinliyorsun sonra gelip burda saçmalayarak bizi uyutmaya çalışıyon o iş çok zor. Bu zamana kadar gerek etkinlikte oldum gerekse işsiz olduğum halde gücüm yettiği kadar dava açılması için para yolladım. Emin ol bundan sonra daha fazlasında olacam. Hadi başka kapıya burda binbir kurumiçi masallarına yer yok sana ekmek çıkmaz yallah