2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
gidip simit satın onurlu yaşayın
-
@papatyaçayı davanızda muvaffak olursunuz umarım. şahsınıza yönelik bir sözüm yoktu ancak polemiğe girmek için uğraşıyorsunuz sanıyorum.
Kurum içi uzman değilim, 9.mülakatımda başarılı oldum ki Duy'dan çok daha iyi yerlerin mülakatları idi bunlar ancak bu kurumdaki memurlara düşman olmamı gerektirmedi. Bilakis oturup çay içtiğim, canhıraş çalışan o kadar VHKİ, Memur arkadaşım oldu ki uzman olmalarını gönülden istedim. Konuyu Uzatmayacağım. sözlerinize dikkat etmenizi isterdim, siniriniz olduğunu anlayabiliyorum ancak muhatabı ben değilim. Süreci hızlıca atlatıp umduğunuz yerde olmanızı dilerim.
iyi günler. -
Guvenlik sorusturmasi olacak mi ? Bunu ogrenebildiniz mi dostlar arayan var mi kurumu ?
-
@abcd1508 guy kazanan 3 kişi vardı grupta
-
@mrgkn hem duy mülakatı hem guyu mu kazanmışlar acaba ?
-
Ankara için feragat edeceğim, 2. yedeğe de hayırlı olsun
-
@uzmandy polemiğe girme gibi bir çabam yok olanları söylüyorum polemiğe girsemde anlayacağınızı pek sanmıyorum. Duydan daha iyi yerin mülakatına girince insanlara tepeden mi bakılıyor? Ne dediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Biz burada kişisel olarakta bakmadık eğerki gerçekten hak ediyorlarsa bizim geçtiğimiz yollardan geçsinler ondan sonra olacaklarını olsunlar helal olsun deriz. Ne güzel memleket ya bizler kaç yıl okuyalım mezun olup kaç yıl işsiz kalak kaç yıl ailelerimiz sinir stres sahibi olsun siz çay içtiklerinizin göstermelik bir sınavla uzman olma isteğinden bahsedin geçin kardeşim bunları. En ücra köşelerede gitsek beğenmemezlik yapmadık. İşsiz kalmaktansa hakkımız olan her yerede gideceğiz. Boşverin siz burayı çay içtiğiniz arkadaşlarınızla birbirinize kurumiçi masallarını anlatın.
-
@memduhbaşgan hocam 2. yedek benim çok teşekkür ederim
-
@kamilsever ne demek, yarın feragat dilekçesini kuruma faxlayacağım. Hayırlı olsun
-
Arkadaşlar ben şimdi aradım . Atamaya esas belgeler 1 2 güne yayınlanır ,arkadaşlarımız çalışıyor , duyuruları takip edin dedi . Peki güvenlik soruşturması oldu mu dediğimde hayır o daha sonraki bi süreç dedi
-
@deen işe başlama tahmini ne kadar olur , bunun bilgisine ulaşabildiniz mi ?
-
@estergon-kalesi onu sormadım hocam
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bir şey sorabilir miyim; Ankarada eğitim olacak mı? 3 ay falandı sanırım.
-
@uzmandy kardeşim bu insanlar boşuna bu kadar emek verip çalışmıyor, tatlı sözler adı altında o kadar insanın önünü kesiyorsunuz, size açılan kadrolar ilerde millete sıkıntı yaratacak
-
@tromento, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@uzmandy kardeşim bu insanlar boşuna bu kadar emek verip çalışıyor, tatlı sözler adı altında o kadar insanın önünü kesiyorsunuz, size açılan kadrolar ilerde millete sıkıntı yaratacak
-
@deen Nasil ya hmuy da olmadi sorusturma form bile verilmedi . Bizde sorusturma Daha yeni mi olacak
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Kazanan arkadaşlar arasında ticaret denetmen yardımcılığı ilanına başvuranlardan ricamız ticaret bakanlığını arayıp feragat işlemini gerçekleştirmeleri. Gerekli hassasiyeti göstereceğinizden şüphem yok. Allah yolunuzu açık etsin
-
@tromento yazdıklarınızdan bir şey anlamadım, kim kime kadro açıyor, kime sıkıntı yaratıyor hocam
-
@bybredd ben aradığımda beyefendi öyle söyledi hocam isterseniz yarın arayıp tekrar sorabilirsiniz bende şaşırdım
-
@deen gvs mi dedi arşiv mi