2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy sadece guy da allak bullak olmuştum, ikisini aynı anda yaşamayı hayal bile edemiyorum, sürecin başından beri iyi kötü denk geliyorum size ve gencbiraday arkadaşa, inş yeni alımların süratle gelmesiyle telafi imkanı doğar sizler için, Allah Gönlünüze göre versin.
-
@gencbiraday kardeşim seninde hayırlı haberlerini alacağız inşallah çok yakında
-
Herkes için hayırlı olsun. Kaybeden arkadaşlarımızı da düşünerek artık aynı seviyedeki ilanlara başvurmamak lazım. Sgk'dan önce açıklansaydı başvurmayacaktım ama mecbur başvurdum. Sınava girmeyeceğim. Kaybeden arkadaşlar üzülmesin. Nasip bi yerde. Mücadeleye devam etmek gerekiyor. Umarım daha güzel kadrolara yerleşmek nasip olur.
-
@gencbiraday biliyorum hocam sizi valla bide isimden oldum bu yuzden resmen hayatim karardi acik konuscam herkes icin demiyirum ama refaransin etkisini daha ii anladim.cunku iyi de gecmisti her sey. Hani biri olup biri olmayacakti .yasim 34 bitti .resmen. artik siginacak hic bi seyim kalmadi yaziklar olsun her seye ....
-
@estergon-kalesi sagolun hicam hayatim karardi. Daha da yolum kalmadi kpss basvurmadim bitti yani benim icin her sey.
-
@maybe_oneday , Bartını kazanan arkadaşlar var mı? , hocam bir de mesajlara bakabilir misiniz
-
Allah belasını versin bu sürece girdiğime allah belasını versin iibf okuduğuma allah belasını versin okul okuduğuma tüm umutlarımı hayallerimi çaldı yaşama isteğimi çaldı sözün bittiği yerdeyim burdan sonra nasıl devam edilir bilmiyorum inancımı tamamen yitirmiş durumdayım.
-
Eskişehir için feragat eden var mı?
-
Hocam herkese iyi günler, istanbul guy olup duyun herhangi bir ilini kazanıp duy seçecek 1 arkadaş var mıdır? Varsa lütfen buraya yazsın lütfen
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var şimdi kazananlar arşiv ve Gvs yapılmış mi oluyor ? Yoksa şimdi mi yapılacak ona göre başlama olacak ?
-
@marsiyal dostum senin adına çok sevindim il goc sürecinde beraberdik cok sukur atandığını duydum tebrik ederim
-
@semihylc bende ayni durumdayim birinden biri illaki olur diyodum. Gitti gencligimiz...
-
ERZURUM için feragat edecek olan var mı ?
-
@su28a yapilmistir bence
-
@su28a ben de bunu merak ediyorum 3 ay oldu neredeyse sonuçta . Yapılmadıysa daha çok bekleriz o zaman
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Bartın kazananlar var mı?
-
Silinmiştir
-
Şükürler olsun sonunda Erzurum'a atandık. 6 yıllık koşusturmaca sonunda bitti. İnşallah herkes dileği yere atanır arkadaşlar.