2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mirakar kesinlikle hayır dostum ben 2017 den beri süreçteyim çok sınava girdim bu benim üçüncü mülakatım ve oldu umudum bitmişti. Samimi olarak söylüyorum torpilim yoktu adımı tekrar tekrar okudum bişey nasipse oluyor vazgeçmeyin allah emeğinizin karşılığını verir. Allah herkese emeğinin karşılığını versin ve kimsenin hakkına girmeden bi yerlere gelmeyi nasip etsin
-
@sokrates12 oldu be bu sefer oldu ablam
Ama olmadı ki hep beraber olacaktık son yılı olan adayda almış vakit bu vakitmiş sizinde zamanınız var ablam müdahale şansınız var asla yılmak yok , asla pes etmek yok yolunuz uzun sizin , olacak mutlaka benim olduysa sizin haydi haydi olur emin ol . Ne yaşattılar böyle ya .. -
Ardahan feragat etmeyi düşünen var mıdır?
-
@tarkovski Allah razı olsun hocam umudum arttı, ben süreçte yeni sayılırım ama gerçekten öyle şeyler duyuyordum ki benim bile moralim çökmüştür. Yeniden umut ışığı oldunuz bana. Hayırlı olsun çok sevindim sizin için de
-
Çankırı duy dan feragat edecek ya da açıklanmasını beklediği başka bir mülakat var mı arkadaşlar
-
@karar hayırlı olsun gözünüz aydın
-
@sedatinho üstat listeye bakamadım sizin oldu mu ? Oldu be sefer ama ne biçim gündü böyle ..
-
@sedatinho çok teşekkür ederim akıl kalmadı ki
-
@karar benim de oldu şükür. önce kaynar sular dööküldü. sonra serin sulara atladık
-
@sedatinho sorma aynen zehir hazırlıyodum ben .
-
@karar Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu. tez zamanda diğer arkadaşlarda atanır inşallah
-
Sizin yapacağınız işe lanet olsun
. İstanbul guysa son yedeklere atayıp duya almamak ne yaaaa.. koskoca 6 mülakat hepsinden boş döndüm -
Ankarayı kazanan bir kişi feragat edecek 1. Yedek e duyrulur
-
@sedatinho çok yenildik çok sadece böyle bir günün geleceği hayaliyle nefes aldık , onlarında vakti gelince olacaktır mutlaka emeğin sahibi allah .
-
ALLAHİMA ŞÜKÜRLER OLSUN 6 yılım sıcak havada odamda terleyerek ders calistim. Kış oldu soguk odamda ders çalıştım 3 kere mülakattan elendim . Her defasında gecelerce ağladım . Yeri geldi aglayarak ders çalıştım . Elektrigimiz kesildi mum ışığında soru cozdum yine elenecegimi bile bile . Garip babam yok olum kimsemiz kimsenin elini öpmeye değmez sen gayret et bırakma dedi sonunda Allah’ıma sukurler olsun oldu ATANDIM
-
@ekonommss hocam ben de ankara için ikinci yedeğim gelir mi sizce?
-
arkadaslar kazanan herkesi tebrik ediyorum. diğer arkadaslarıma allah öyle bir sevinç yaşatsın ki iyi ki olmamıs desinler.
-
evrak teslim ve ilçe seçimi konusunda bilgisi olan varmı
-
Rabbime şükürler olsun . 3 saat önce ağlıyordum şimdi sevinçten yerimde duramıyorum .
-
Çankırı kazanıp feragat edecek, başka kurumu kazanan var mı?